Меркел сбърка с поканата си към мигрантите

Европа ще бъде ислямизирана толкова, колкото допусне!
Обновена: 20 сеп 2015 10:43 | 20 сеп 2015 10:25,
129
Меркел сбърка с поканата си към мигрантите
Снимка: Reuters

Германският канцлер Ангела Меркел направи грешка с призива, че всички мигранти са добре дошли в Германия. Не зная тя дали съжалява, но в Западна Европа съжаляват, защото това предизвика огромен бежански поток, обяви пред bTV Славчо Велков, експерт по сигурността.

Той напомни, че България все още не е толкова застрашена от бежанската криза заради страха на мигрантите от режима на регистрация у нас.

Велков не смята, че Турция целенасочено изпраща имигрантите от Близкия Изток към Западна Европа, а по-скоро се грижи за националната си сигурност.

Експертът обаче вижда проблем в това, че България не е част от шенгенското пространство.

Заради този факт държавата ни може да се превърне в буферна зона за филтрация на бежанците.

"Това ще е голямо предизвикателство за националната ни сигурност, ще доведе и до висока степен на епидемиологична опасност", предупреди Велков. По думите му официалната позиция на България трябва да е против тази идея.

Той повтори опасенията и на други анализатори, които твърдят, че много от мигрантите, насочили се към Западна Европа, всъщност са икономически мигранти, а не хора, които бягат от войната.

"В тези групи се наблюдават едни здрави, добре облечени млади мъже", припомни експертът.

Според Велков Европа ще бъде ислямизирана толкова, колкото позволи допусне.

"Трудно ще се случи, ако има общ единен отговор на проблема с бежанците", каза в заключение експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не ходят в Швейцария, а? Швейцария също е много богата и силна социална политика. Слабия и бедния може да влезе в къщата на богатия само ако богатия го покани. А богатия не е гупак и знае кога и кого да кани. Факт е, че Германия предпочита хора от близкия изток пред българите, които са заплашвани и дори имаше истерия че българите ще вземат работните места на немците, ама арабите ги канят - материала е по качествен.
62
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Георгигоше, немците са *** ора, требе тебе да те слушат и ще се оправят, ще станат като в българия, ама не та слушат тебе, затова са зле немците.
61
5
 
21
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Мекел не просто сбърка, тя направо се оля. Не съм бил свидетел на по-голяма грешка от политик в изминалите 40 години. Няма истински политици в света в момента с изключение на Путин. Сега бабишкера Меркел ще дава пари на Ердоган да ги задържа в Турция а той ще играе с този коз много пъти, докато всъщност ги пусне всичките в Европа. А нашият Бойко нарича граничната ограда "Причинител на озлобление"...? Бойко не краде и може да усвоява еврофондовете, но не може да опази България!
60
1
 
7
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
До 73 Диктатурата на демокрацията се нарича ДЕМОКРАТУРА
59
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се изсипят такива цифри като в гърция и сърбия при нас ще стане страшна анархия както няма армия но за щастие бежанците имат мисия и това не е българия
58
0
 
23
 
! Отговори
ФРГ преди 8 години
Време е германската армия да товари талибаните в самолети и обратно за Кувейт,Катар и Дубай!
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще спре наплива бежанци щото идат студените месеци
56
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американците удариха двигателя на европа германия ако меркел имаше топки сащ ги стискат яко...
55
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Операцията за наводняване на Европа с бежанци е организирана от ЦРУ за да се накара Европа да се съгласи да участва във съвместна директна война на САЩ срещу Башар Асад. И Турция е в играта в помощ на ЦРУ. Но пристигналото в Сирия руско оръжие и специално зенитните комплекси С-300 направиха войната невъзможна. Може да стане световна. Ерго необходимостта от бежанска криза в ЕС отпада. Сега ще видите как наплива на бежанци скоро ще спре.
54
1
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
оставка на меркел защото се подведе по акъла на краварите и унищожи европаи християнството а баща и е поп
53
0
 
3
 
! Отговори
London преди 8 години
to4no predi adolf da doide na vlast , amerikancite sa kazvali ,: iskach imot v evropa , kupuvai v germaniq bez pari sa , otdelno ima mnogo rabotnici za bez pari
52
0
 
19
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Виждам, че се спори доколко Германия е суверенна държава. Германия не е васална държава- Германия е КОЛОНИЯ.
51
1
 
15
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Агентката на СТАЗИ, Ерика е малко закъснялото отмъщение на Хонекер.
50
9
 
3
 
! Отговори
Пустиняк преди 8 години
Поредният ДС ***, който се сaмонaрекъл експерт, зa дa пълни промитите глaви нa истеризирaното нaселение. Хaйде точно служителите нa еднa провaленa системa, дa не проявявaт фaлшивa зaгриженост зa едно общество нa светлинни години по мислене, доходи и просперитет пред нaшaтa мрaчнa действителност.
49
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Меркел откакто се разбра,че са я подслушвали и записвали,не може една адекватна политическа реакция да произведе.Има нещо с което я държат американците в подслушваните разговори,щом е готова да да прави всичко,което американците я накарат.ЦРУ-то е по лошо от КГБ,а сащ се оказа,че са много по големи диктатори от СССР навремето.Едно време му викаха "диктатура на пролетариата,сега е "диктатура на демокрацията"-което изключва демокрацията като фактор в управлението.
48
0
 
17
 
! Отговори
London преди 8 години
Nemcite nqmat glas , sled Kato zagubiha voinata , te sa vasali na amerika
47
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Немците са хора на крайностите. Преди - фашизъм, сега толерастИя. Не идват на център и това е!
46
0
 
34
 
! Отговори
Ghost преди 8 години
Само да ви припомня че Германия не е суверенна държава.След капитулацията на края на ВСВ Германия става окупирана държава и този статут не е официално променян.
45
0
 
38
 
! Отговори
вера преди 8 години
До "Меркел осъзнай се"За съжаление не "толерастия" е това. германците от поколението на Меркел, са силно комплексирани от Втората световна, от нацизма и това ги кара да вземат грешни решения в политиката. Парадокса е, че те правят не това, което мислят за правилно, а това което си мислят че другите мислят за правилно. Със сигурност България трябва да заеме и да отстоява поне този път собствена позиция. Германците не са нито по-умни, нито по-човечни от нас. Само са по-объркани.
44
0
 
47
 
! Отговори
разсъждаващ преди 8 години
До Одисей 1 28Не знам дали ти си стъпвал в Германия, но от история нямаш понятие. Повтаряш като папагал информацията на масовите медии. Германия си плати стократно, ако не и повече помощта от Америка но и досега е без държавен договор, за разлика от Австрия, напр. Чрез Германия и ЕС САЩ държат цяла Европа под ботуш, целта е в крайна сметка да станем слугите им, или вече сме... Ислямизирането е следващата стъпка след инсценирането в Украйна. Слепи сме!