Меркел сбърка с поканата си към мигрантите

Европа ще бъде ислямизирана толкова, колкото допусне!
Обновена: 20 сеп 2015 10:43 | 20 сеп 2015 10:25,
129
Меркел сбърка с поканата си към мигрантите
Снимка: Reuters

Германският канцлер Ангела Меркел направи грешка с призива, че всички мигранти са добре дошли в Германия. Не зная тя дали съжалява, но в Западна Европа съжаляват, защото това предизвика огромен бежански поток, обяви пред bTV Славчо Велков, експерт по сигурността.

Той напомни, че България все още не е толкова застрашена от бежанската криза заради страха на мигрантите от режима на регистрация у нас.

Велков не смята, че Турция целенасочено изпраща имигрантите от Близкия Изток към Западна Европа, а по-скоро се грижи за националната си сигурност.

Експертът обаче вижда проблем в това, че България не е част от шенгенското пространство.

Заради този факт държавата ни може да се превърне в буферна зона за филтрация на бежанците.

"Това ще е голямо предизвикателство за националната ни сигурност, ще доведе и до висока степен на епидемиологична опасност", предупреди Велков. По думите му официалната позиция на България трябва да е против тази идея.

Той повтори опасенията и на други анализатори, които твърдят, че много от мигрантите, насочили се към Западна Европа, всъщност са икономически мигранти, а не хора, които бягат от войната.

"В тези групи се наблюдават едни здрави, добре облечени млади мъже", припомни експертът.

Според Велков Европа ще бъде ислямизирана толкова, колкото позволи допусне.

"Трудно ще се случи, ако има общ единен отговор на проблема с бежанците", каза в заключение експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много скоро Германия ще е държава на исляма нещата лека полека започват да се случват
42
4
 
45
 
! Отговори
разсъждаващ преди 8 години
До Анонимен16Най-голямата грижа на Америка през последните 100 години е опасността Германия и Русия да обединят качествата си. Досега успешно попречи на това и паразитира на гърба на целия свят. Пък ние глупаците опираме пешкира и си въобразяваме, че на САЩ им пука за нас!
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
те и без това не ни мислят доброто за да ги посрещаме с добро
40
0
 
46
 
! Отговори
Меркел осъзнай се преди 8 години
С тази политика Меркел заслужава следващите и селфита да са от затвора .Има инфо в тубата , че Германия до 2050 г. ще е ислямска , при това сметкитеса правени преди сегашното имигрантско нашествие .Германия е на път пак да подпали Eвропа , този път не с фашизъм а с ТОЛEРАСТИЯ .
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Славчо Велков как може да знае , като си седи само у София
38
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв бежанец с смартфон Самсунг Галакси за 650 евро?
37
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само Фюрера ще ги оправи тея, сигурем съм, че вече събира почитатели.
36
0
 
29
 
! Отговори
Васко от Мюнхен преди 8 години
Германия произвежда търтеи , местни се правят на бездомници по улиците за да получават Социални пари , сърби се правят на психично болни с една единствена цел - пари от така наречения Социаламт , всякакви възможни СХЕМИ , просто няма контрол на раздаването на Социални пари
35
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едва ли Меркел ги е поканила , те просто са информирани че Германия дава по 700 евро на месец и така до пенсия може , в Германия може
34
2
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
Освен шланга на селянина в кръчмата директно който налапвам, и на коня му или магарето му също налапвам за разнообразие :).
33
6
 
4
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Вие не разбрахте ли още че местните чужденци в Германия не искат да работят а само на социални помощи 20 години дори не си правят труда да си търсят работа , по цял ден на игрални зали и кафенета , та сирийските бежанци са техния изход за неквалифициран труд който никой не иска да работи в германия дори и германци
32
15
 
4
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
43 И какво казват тези твои познати , че мразят американците така както осетата мразеха руснаците в ГДР , така ли , аре това на някой друг ,а Отиди в някоя селска кръчма в Източна Германия ама така след мръкване и заговори на руски , после бая ще трябва да се обясняваш че си българин а не руснак
31
0
 
30
 
! Отговори
наблюдаващ преди 8 години
Елате, бе, елате, заповядайте. И след 3 дена - ама много са ни - ще ги разпределяме с квоти по целия Евросъюз. И който не ще - ще му наложим квотите. Тая *** политика ако не беше тъжна, щеше да е много смешна. Тежка грешка на Меркел. Много тежка. Катунизацията на Европа затри всичките и постижения досега. А който не иска държавата му да стане катун - ще бъде наказан. Някой май забрави кой най-много печели от липсата на някои митницил
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Одесей..пардон Иво, на какво си днес на уиски или на джин?Дее.а и алкохолика ти скапан!
29
3
 
17
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Мекел не е сбъркала целта унищожение на европа и превръщането и в ислямска държава подчинена на Америка като Пакистан и Египет!
28
21
 
0
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
Както и друг път съм писал по простотията им се разобличват привържениците на БСП/к/ Атака русофилите и пишман путинофилите .
27
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркел трябва да се изправи и публично да се извини за глупостите, които сътвори. След това трябва да си подаде оставката.
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оди сей, не само ти си контактувал с немци. Не забравяй, колко от нас , прокудени от безработицата и безумния местен стандарт си търсят хляба в същата тази Германия. Живееш във века на бързата комуникация. Това много затруднява работата по дезинформацията на платените тролчета. На кого мислиш, че ще вярвам? На теб с едностранчивите ти писания, или на познатите си в Германия?
25
14
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
37 Това ТАСС ли ти го втълпи в чутурата , но разбира се ако ставаше дума за Митническото споразумение с Путин си с две ръце нали . Елементарни сте ей . такива споразумения Америка има с Канада и Мексико с Виетнам с Южна Корея с Япония и др. егати донорите .
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Одисей 1Германците били безкрайно благодарни на Америка! Ха ха ха. Германците са толкова самовлюбени и се мислят за толкова велики, че не могат да бъдат наистина благодарни на някого за каквото и да било. Кой ти плаща, за да пишеш подобни глупости!