Меркел сбърка с поканата си към мигрантите

Европа ще бъде ислямизирана толкова, колкото допусне!
Обновена: 20 сеп 2015 10:43 | 20 сеп 2015 10:25,
129
Меркел сбърка с поканата си към мигрантите
Снимка: Reuters

Германският канцлер Ангела Меркел направи грешка с призива, че всички мигранти са добре дошли в Германия. Не зная тя дали съжалява, но в Западна Европа съжаляват, защото това предизвика огромен бежански поток, обяви пред bTV Славчо Велков, експерт по сигурността.

Той напомни, че България все още не е толкова застрашена от бежанската криза заради страха на мигрантите от режима на регистрация у нас.

Велков не смята, че Турция целенасочено изпраща имигрантите от Близкия Изток към Западна Европа, а по-скоро се грижи за националната си сигурност.

Експертът обаче вижда проблем в това, че България не е част от шенгенското пространство.

Заради този факт държавата ни може да се превърне в буферна зона за филтрация на бежанците.

"Това ще е голямо предизвикателство за националната ни сигурност, ще доведе и до висока степен на епидемиологична опасност", предупреди Велков. По думите му официалната позиция на България трябва да е против тази идея.

Той повтори опасенията и на други анализатори, които твърдят, че много от мигрантите, насочили се към Западна Европа, всъщност са икономически мигранти, а не хора, които бягат от войната.

"В тези групи се наблюдават едни здрави, добре облечени млади мъже", припомни експертът.

Според Велков Европа ще бъде ислямизирана толкова, колкото позволи допусне.

"Трудно ще се случи, ако има общ единен отговор на проблема с бежанците", каза в заключение експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имигрантите искат да отидат в Германия и в това е голямата справедливост. Който ги покани нека сега си ги вземе, а не да казва на другите да поемат и те от тази тежест. Точно държавата която ги зариби сега ще има честта да ги приюти.
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"След капитолацията на фашиска Германия канцлера се избира не от немците а от Сащ така,че Меркел е поредното американско *** ." След капитОлацията? Хайде де? Не може да бъде.Що за хора смятат, че имат дори бегла представа от международната политика, след като просто трябва да се върнат в началното училище на преподготовка?
81
0
 
8
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Меркел не може да сбърка! Когато Госпожата свърши голямата работа в клозета веднага се обажда на Обама за да попита колко листа тоалетна хартия да откъсне.Ако си мислите, че тази политика, която води не е 100% уговорена с САЩ, дълбоко се лъжете!Добре, че има такива дълновидни политици като нея, защото иначе немският народ ще застарее и ще отмре и най-важното!!!- няма да има ПРАВАТА ВЯРА!
80
4
 
0
 
! Отговори
АЗ пък викам: преди 8 години
...комунисти и атакисти да ходят да целуват ръката на Одринския Валлия!Вече го правиха на Доганя!!!!Нема да им е за пръв път...ха,ха,хааааааааааааааа....ПА И ВАЛИЯТА СИ ГО ЗАСЛУЖАВА!!!!!!!СЛАВА НА КОМШУЛУКА !!!!!"Българското възраждане"------СТАВА ПО ВРЕМЕТО НА СУЛТАНА И Т.Н. ...."турско робство"!!СЕГА ПАК ТУРЦИЯ НИ БРАНИ ГРАНИЦИТЕ!!!!!!Кво да коментираме повече...ха,ха,хааааааааааааааа
79
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тази политика на бабата, скоро германците ще търсят новия Адолф.
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия вън от ЕС и да си гледа бежанците! Стига вече с тази Меркел и Германия! Подпалиха Европа! Сега е момента за всеобща европейска петиция, в кочто милиони европейци да искат това и Германия да се изолира от пагубното си влияние върху другите европейски страни.
77
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е германците да докажат, че не са със стаден инстинкт - ако водачът им се хвърля в пропастта, всички останали да скачат след него.
76
0
 
6
 
! Отговори
Hajvan преди 8 години
Germania moze da prieme 1 mln. imigranti. No posle tezi hora shte zapocnat da vkarvat cqlata roda - bratq, sestri,deca,bratovcedi i broikata shte narastne na 4-5 miliona , koeto nikoya darzava v sveta dori I nay- silnata ikonomiveski nqma kak da ponese.
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След капитолацията на фашиска Германия канцлера се избира не от немците а от Сащ така,че Меркел е поредното американско *** .
74
1
 
1
 
! Отговори
zigzag преди 8 години
ne e obarkala nisto. :) lubezno e da poluchi i tia zaedno s germancite takava pokana za vrastane na vizitata :)))dneska siriicite v germany, drugia pat germancite v siria :)))
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво ще избере арабина? патиот с автомат, когото ще застрелят, или мигрант в германия, където ще му дадат безплатно жилище, добра работа с добро заплащане и свободен достъп до целия свят?!
72
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркел сбърка с поканата си към мигрантите, сбърка с помощта за гърците, сбърка със санкциите спрямо русия, сбърка с политиката към украйна, сбърка с навеждането пред сащ. че то друго не остана!
71
1
 
16
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Ако оставим настрана конспиративните теории,лъсва една проста истина-Меркел(а и повечето европейски лидери и партиите им) НЕ МОЖЕ да се справя с кризисни ситуации,да не говорим за война!Подходът работещ в нормална ситуация,не действа в екстремна.А войната е факт,при това на много фронтове!Тя си има собствена логика и се нуждае от други,по-компетентни изпълнители.ЕС няма стратегия за действие в тая ситуация и единственото им решение е да следват американската,което е ужасно опасно и разрушително
70
1
 
39
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Ангелина е виновна до голяма степен за тази инвазия. Много двулични тези политици. Значи арабите са добре дошли в Германия, а българите никога не са били.... Ангелина прецака много здраво цяла Европа.
69
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перкел да отива на трудовата борса, така се плаща за "грешките". А и пред съд и военен трибунал не е зле да застане.
68
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека не се лъжем, нашествениците идват тук, за да изнасилват жените на европейците. На някои места като швеция, където хората все още са с промити от мултикултурализма мозъци-успяват, статистиките в уикипедия са брутални. Ако ние бъдем същите меки китки, същото ще се случи и при нас.
67
2
 
6
 
! Отговори
ммм преди 8 години
две при4ини поради които ни заобикалят бежахците:1-накои от големите в ИДИЛ е от старите изселници,но сантиментален.2-пазят ни нещо по "сладко" за десерт.:) :) :)
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анкетагерберите удобрявате, да..
65
1
 
22
 
! Отговори
Драган преди 8 години
Абе аз отдавна съм казал бе, тая Меркел не става за канцлер, сега немците требе да си изберат един стабилен канцлер ако искат да се оправат.
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
taia baba sysipa evropa, a i nemzite