Skype отново тръгна след вчерашния срив

Компанията съобщи в Twitter, че повредата е отстранена
22 сеп 2015 08:56,
20
Skype отново тръгна след вчерашния срив
Снимка: Reuters

Популярната услуга Скайп (Skype) възстанови нормалната си работа след вчерашния срив, предаде ТАСС, като цитира съобщение на компанията в Туитър (Twitter).

Още по темата
Вчера в работата на Скайп по цял свят беше регистриран срив заради техническа неизправност.

Потребителите имаха проблеми при опит да влязат в профила си. Тези, които успяваха, не можеха да водят разговори, тъй като всички потребители в списъка им с контакти се показваха като "офлайн" ("извън линия"), дори и да не беше така.

Текстовите съобщения също не винаги стигаха до адресата.

Пресслужбата на компанията подчерта, че повредата не е засегнала ползвателите в сегмента "бизнес към бизнес" (b2b).

Скайп е безплатна услуга за незабавни съобщения, гласови и видео разговори. Програмата е част от продуктовия портфейл на корпорацията Майкрософт (Microsoft), припомня ТАСС.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Skypeсривкомпания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Добре ,че има такива услуги ,че ако чакаме от комунисти комуникация ще трябва доста да чакаме.
11
0
 
0
 
! Отговори
75 преди 8 години
До минувач Може би.Но винаги съм се чудил,как обикновени хорица имат достъп да супер секретна информация. Например ти знаеш какво правят тайните служби.В нета е пълно с хора,които ни информират какво решават на тайни срещи-американци,евреи,масони,рептили и т.н. Би трябвало това да са много строго пазени тайни и който се добре до тях... Пък то всеки знае какво ни готвят евреите да кажем или масоните .... :)
10
0
 
6
 
! Отговори
интересно преди 8 години
До 10Аве, пич, защо си мислиш, че Viber не се "слуша" ?Още повече, че си "шерваш" всичките контакти доброволно и то, при Viber, на някакъв техен сървър...и какво мислиш се случва с тях и всичката инфо към номера на телефона ти, след това ??? Дааа - точно така...и те "шерват" всичко на "ония" ;)
9
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 8 години
Хахах..."Skype = Spype"...хаха...да!
8
1
 
7
 
! Отговори
минувач преди 8 години
До 75Службите ин (на САЩ) се интересуват от всичко и всички...всичката писмена, вербална и видео кореспондеция се прихваща, архивира се и..ако е нужно и...когато е нужно..се анализира и интерпретира. Може за някого никога да не го правят, ама те да си имат всичко за него...тва е...така работели нещата, казват сведущите по темата. :)
7
2
 
14
 
! Отговори
:) преди 8 години
Ами Microsoft от Skype направиха Spype :)) как няма да клекне :)))
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди няколко седмици го изтрих окончателно от телефона, ред е и от компютъра. Тежка и безполезна програма, особенно след вайбър и фейсбук месинджър. В общи линии не мога да се сетя нещо което майкрософт са купили и да не умирало безславно.
5
6
 
3
 
! Отговори
75 преди 8 години
До АМА ЧЕСТНО!Трябва да си много важна личност щом от теб се интересуват тайните служби на други държави.
4
0
 
20
 
! Отговори
АМА ЧЕСТНО! преди 8 години
ПРЕДИ програмата да стане част от" продуктовия портфейл" на корпорацията Майкрософт (Microsoft), имаше ли такива случки?:)май с много следящ софт я натовариха и са клекна!
3
2
 
28
 
! Отговори
младен преди 8 години
Тоя скайп последните години много го омазаха. От лека и безпроблемно работеща апликацийка стана баси ядящ ресурсите на тел./таблет/компютър боза.
2
0
 
36
 
! Отговори
лол преди 8 години
Махнете тази противна изкачаща реклама на Макдоналдс!! Задръства ми екрана на смартфона!! Има си начини - например банерче долу или горе, по ъглите. Сега на уеб дизайн ли ще се учим.
1
3
 
23
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
Опънаха новите кабели към NSA ...