Забраниха на палестинците да влизат в стария Йерусалим

Израелската полиция обяви, че въвежда крайната мярка
4 окт 2015 10:09,
21
Забраниха на палестинците да влизат в стария Йерусалим
Снимка: Reuters

Израелската полиция обяви, че ще забрани на палестинци да влизат в стария град на Йерусалим. Мярката засяга палестинците в окупирания Източен Йерусалим, които не живеят в стария град. В него ще се допускат само израелци, туристи, жители на района, собственици на магазини и ученици, съобщи БНР.

До свещената за мюсюлманите джамия "Ал Акса" ще бъдат допускани само мъже над 50-годишна възраст. За жените няма ограничения.

В събота през нощта палестинец уби двама мъже и рани жена при нападение с нож в стария град. Полицията застреля нападателя. При друг инцидент случаен минувач бе ранен с хладно оръжие от палестинец, който също бе застрелян при опита му да избяга. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
5
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Правилно! Всички *** - вън от Светите християнски места - Божи гроб, Голгота, Виа долороза.
9
2
 
2
 
! Отговори
вгр преди 8 години
До БългаринБез причина ли е това бе "българине"? Да не си и ти някой турчин или араб - на такъв изглеждаш.
8
2
 
7
 
! Отговори
вгр преди 8 години
Така се прави! БРАВО!!! Забележете на снимката с какво спокойствие един войник колко души държи - така се прави!!! А не да сначат да бият полиция и военни с дръжките на знамена и с каквото им падне и военните да им отговарят "адекватно"(съвсем не адекватно), вместо да ползват силата, която имат.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този най- древен бог Уран- днешната наша дума "оран" - съзведието Бик и съзвездието Рало, наричан още Бал, Бел е изобразен със златни фигурки на бик в най- древното златно съкровище от Варненския Некропол. Перперикон (Перперек), чието име всъщност е Белбелек, защото Перперек е от гръцки, също е кръстен на древния тракийски бог Уран (Бел, Бал). На розетата от Плиска е пак бог Уран (Бал)- бик, който оре небесна бразда, през която минава Зората със седемте лъча- звездите на Ралото.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто в най дълбока древност траките са живели на огромни територии от Европа Русия близкия Изток и Месопотамия и навсякъде са се наричали българи на най древния бог Уран- днешната наша дума оран- това е съзвездието Бик(Телец) и съзвездието Рало- прочетете за тях в Интернет. Та този бог Уран е бил наричена Бал, Бел - означава Бял на български. От името му са имената Бяла Белица Беласица Белене Балкан Балкански п-в Бяло море Балтийско море Беларус Белгия и т.н. Българи означава пламъци на Бал.
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Белите палестинци са траки сиреч славяни и са имали славянски език защото са най древното население на КанаанЗатова ни фалшифицират историята евреите защото палестинците са по древни от тях по техните земи а те идскат да ги изкарат че са дошли от филанки шията както правят и с нас- изкарват ни че сме дошли отнякъде а ние сме си най древни траки от хилядолетия по нашите земи. А евреите и те половината сега са чисто бели защото са пришальок от древна Хазария която е разбила Велика България.
4
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не беше Израел да пази Божи гроб и всички Христянски светини в Йерусалим мюсюлманите отдавна да са ги унищожили- не ми пишете минуси-замислете се
3
5
 
10
 
! Отговори
Илко преди 8 години
Санкции няма ли да има?
2
27
 
19
 
! Отговори
без окупация преди 8 години
Няма израелска полиция! Има ционистки окупатори!
1
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пък в Европа, дори да заколят някой, продължават да им дават социални помощи.