Две детски тела бяха намерени на гръцки бряг

Вероятно те са от семейство на бежанци
Обновена: 5 окт 2015 07:57 | 5 окт 2015 07:44, Веселина Йорданова
15
Две детски тела бяха намерени на гръцки бряг
Снимка: архив, Ройтерс

Телата на две малки момченца бяха намерени днес на брега на гръцкия остров Кос, предаде Франс прес. Според бреговата охрана вероятно те са от мигрантско семейство, което се е опитало да се добере до острова.

Сутринта на хотелски плаж било намерено тялото на бебе, вероятно на възраст между шест месеца и една година. Няколко часа по-късно на същото място било открито тялото на момченце, между 3 и 5-годишно.

Около 630 000 души са влезли нелегално в Европа от началото на 2015 г., заяви шефът на европейската агенция за граничен контрол Фронтекс, цитиран от АФП. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега трябва да намерят родителите и да ги осъдят, че са оставили децата без надзор или умишлено са причинили тяхната смърт. Язък, че деца си отиват, заради лакомията и наглоста на родителите
9
0
 
8
 
! Отговори
на живо от Бодрум преди 8 години
водата била за детето. е хубаво! ама няма моля, може ли, дайте за детето. идва, взима си, се едно му се полага по закон и скандинавеца стоеше и се гледаше в недоумение. аз също! после това мило семейство дойде при нас да проси пари с едни тъжни муцунки, да ги съжалиш. след като с най-презрителния ми поглед им казах да се махат, мъжа се спря и почна да ме гледа и ми се хили насреща нагло. в погледа му се четеше "ще видиш ти какво ви чака!!!" таа не ми е мъчно много от тази статия...
8
1
 
9
 
! Отговори
на живо от Бодрум преди 8 години
вчера се върнах от бодрум. пътувах в маршрутка с 10 сирийски тъмни субекта, които гледаха мене и приятелката ми като че виждат човек за първи път, с една похот, гнусна похот.. това, че бяхме с мъжете си не ги притесняваше въобще и добре че бяхме с мъжете си!! по центъра на курорта семейство мама, тати и бебе, мръсни, сополиви, просеха по улиците. мъжа най-нагло изтръгна от един скандинавец ботилка с вода от ръцете му.. просто спря пред него и дръпна бутилката от ръцете на мъжа..
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега трябва да плачем ли? А не са ли ги иХвърлили родителите им? Знаем, че за *** децата не са приоритет. Те си ги правят на конвеир. Не се чудете, така е.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Язък, хуманистът и борецът за свобода на сирийския народ Ердоган не е успял да ги спаси?!
5
5
 
3
 
! Отговори
berk преди 8 години
Nevinni deca umirat,vie kakvi gluposti pishete.
4
11
 
6
 
! Отговори
да почиват в мир преди 8 години
Милите, да почиват в мир. А вие, радващите се по-долу,сте тъжното лице на днешна България - нехуманна, невежа, арогантна, ограничена. Или ефектът на Дюринг-Крюгер.
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нова вълна пропаганда.
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре са направили.
1
6
 
21
 
! Отговори
vais преди 8 години
I sega trqbva da se trognem li 4e nqkakav badesht terorist e predal bagaja predi da porasne????Ne mi puka