Атентатът в Анкара е част от предизборните сблъсъци!

Владимир Чуков: Това са предизборни кървища
Обновена: 10 окт 2015 21:55 | 10 окт 2015 20:28, Елка Василева
92
Атентатът в Анкара е част от предизборните сблъсъци!
Владимир Чуков. Снимка: Bulgaria On Air

Атентатът в Анкара е част от предизборните сблъсъци в Турция. Това мнение изрази арабистът проф. Владимир Чуков в предаването „Брюксел 1“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По-рано днес при терористична атака в турската столица загинаха над 80 души, а близо 200 бяха ранени.

„Със сигурност трябва да гледаме Турция в предизборен контекст. Ако си припомним предишните парламентарни избори, сходни неща се случиха тогава в Диарбекир. Отново няколко дни преди изборите тогава“, каза още Владимир Чуков.

По думите му силите, които си противоборстват тогава и сега са сходни. „Това са предизборни сблъсъци, предизборни кървища“, допълни Чуков.

„Преди 20 дена имаше една проправителствена демонстрация, която беше против терора. Сега демонстрацията е за мир, т.е. имаме обратен знак. За съжаление това са избори по турски“, каза още Владимир Чуков.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако "професорът" се беше родил в днешни дни сигурно нямаше да се казва "Владимир", а "Патрик" или нещо по-засукано и евроатлантичаско... Виден представител на комунистическата каста... Такива са раждат с едната идея и майка си да продадат, но да са със силните на деня!!!
44
12
 
7
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
До анон. От 2500 години до днес , турците са създали 134 държави и една от тях е България. Не се сърдете на мен ,а на президента на Казахстан , Нурсултан Назарбайев . Дори и едно клипче има по темата . Цялата тази история започва с едно изказване на Путин , че казахски народ не е съществувал и че е било измислица. Последвала е светкавична реакция от страна на петте средно азиатски държави. Българите са в списъка като " Болгарское ханство ...... Хан Курум " . Четете бързо , че ще го изтрият това.
43
4
 
11
 
! Отговори
Anon преди 8 години
Хаха турците били градили империи. Едно е да грабиш друго е да го задържиш щото за това се изисква цивилизация. Нещо дето вие турците нямате няма инда имате. Справки- Чингиз хан.
42
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По времето на Османската Империя можахме да стигнем само до Виена, но когато Нео-Османската Империя тръгне, Виена ще е само първата ни спирка! Колкото и да се гърчите, турците сме градили империи от 3 хиляди години насам, и ще продължаваме да правим това докато свят светува!-------------------------------------------------Преди три хиляди години е имало само автралопитеки на земята. казах ви че турците сте автралопитеци и се радвам, че го осъзнаваш поне ти.
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кажи не се притеснявай :)))))))ПКК вече е история :))))--------------------------Не, тя е вашето настояще.
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ястреб ОсманлиятаЗатова пък изживяваш всеки ден пред огледалото унижението да си турчин.
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАко Ердоган управлява още 5-10 години, Турция вероятно ще стане постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, където са само 5 държави: Русия, САЩ, Китай,Франция, Англия. Ще има право на вето на резолюциите.--------------------------------Едва ли, там хора с физиономия на австралопитеци не взимат.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До каймакАМГрешиш, това го е казал за Автсро-Унгарският алианс, защото през 1665 г. унгарците разбират, че само в съюза с Австрия могат да оцелеят над околните държави.
37
2
 
3
 
! Отговори
Bulgar xa xa преди 8 години
Kato vi 4eta tekstovete vsi4koto ni e nared,vsi4ko znaem pbk sme po zle ot Afrikanskite dbrjavi.Kolkoto do pasportite sme nay nay fal6ifikatorite vbv tseliq svqt.Sre6tal sam Ukraines sas izdadena BG fal.6ofor knijka,Moldovanka s Bblgarski pasport,Kosovari sbs na6i pasporti no te nesa vinovni a geniite Bblgari prodajnitsi I predateli,daje si mislq 4e Levski e po uvajavan ot nas ot kolkoto ot sami te vas za BorBata za svoBoda koqto e vodil.Nie turtsite vinagi sme po4itali silnite li4nosti.
36
1
 
4
 
! Отговори
AM kato kaymak преди 8 години
kaymakAM, ili AM kato.kaymak: )
35
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най тъжното е, че Турция се оказва ислямска държава, която си подържва и отглежда терористи камикадзета! Жалко за Турция, бъдещ член на ЕС
34
17
 
7
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
До анонимен 47. Виктор Орбан ..... големият лидер на малка Унгария , при всяка възможност на публични места , открито е заявявал ,че Унгария се е сформирала като държава , само и единствено благодарение на Османската империя. Подробност , която в медиите едва ли бихте я намерили.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбирач
32
2
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Ами най-добре ползвай ЮАР - ския.Със сигурност могат да те помислят за зулус.То верно дискане рома от Кържали си приличате с тях.Шака Ястребовски фон Кърджали(на африкаанс)Олеле майкооо.....
31
3
 
7
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
Ох деня почна лошо, но завършва добре. Обърнахме чехите в Чехия с 2 : 0.
30
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Ердоган управлява още 5-10 години, Турция вероятно ще стане постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, където са само 5 държави: Русия, САЩ, Китай,Франция, Англия. Ще има право на вето на резолюциите.
29
12
 
10
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
До АнгелИ за какъв *** ми е зеленият български паспорт, докато си имам турски, южноафрикански и канадски?! Изпотрошил съм един камион пари, само и само да не ми напишат на паспортите месторождение България, а Кърджъ Али (или Кърджали, както го преименувахте впоследствие!) Не няма да мога да преживея това унижение да ме помислят за българин!
28
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кюрдите в Турция са много религиозни хора. ПКК е марксистка-ленинска организация. ПКК е атеистична комунистическа групировка. Кюрдите в югоизточен Анадол са подвластни на Аширети или Кланове. Агите - шефовете на кланове са под натиска на ПКК. Сред "войниците" на ПКК има 15 годишни момчета. ПКК е продължение на арменската организация Асала. Турците нямат нищо против християните но учудващ е факта, че сред телата на убити терористи се срещат много с Разпятие на шията и необрязани. А уж са кюрди...
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така като гледам живота по ''Дискавъри'' и как се развива при хората,не ,че не е целенасочено обаче е истина.Като се направи сечение през цялото развитие за планетата,то хората се мислят за връх на хранителната верига както го наричате вие хората.Обаче аз не гледам ''Дискавъри''!Да речем,че бях човек и вече не съм!Гледам по друг начин!''Те'' не се натрапват,но имаат други ценности и не са коли,яхти и самолети,нито вили!
26
6
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Османски,пазиш ли си зеления български паспорт?Все пак с него можеш да стигнеш до Германия законно,а не да плащаш на каналджии ( че току виж си се издушил в накой камион)Най ме е яд ,че като се почнете скоро с мурабето,разни ще се присетят за българското гражданство и ще напълзят тук.Почти като ония екскурзианти 89-а,дето като видяха какво чудо е Ана Ватана и по корем се примъкнаха обратно:-))))