Двама палестинци гръмнати на Западния бряг

Те били застреляни, след като нападнали с нож израелски войници
21 окт 2015 08:40,
10
Двама палестинци гръмнати на Западния бряг
Снимка: Reuters

Двама палестинци бяха застреляни, след като нападнаха с нож израелски войници на Западния бряг, съобщи Асошиейтед прес, като се позовава на израелската армия.

Един войник бил леко ранен при нападението късно снощи.

Млада палестинка се опита да нападне с нож еврейска колония на Западния бряг, но атаката беше осуетена от израелски войници, предаде Франс прес.

Според комюнике на израелската армия войниците получили информация за подготвяното нападение срещу колонията Ицхар южно от Наблус. Те пристигнали на място и при опит да задържат заподозряната тя оказала съпротива и била простреляна.

Петнайсетгодишната нападателка, жителка на палестинско село южно от Наблус, била леко ранена и откарана в израелска болница.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вълкан ?
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия не стрелят във въздуха !
3
1
 
7
 
! Отговори
МИрослав преди 8 години
Аман от този "гръмнат" журналист (драскач). *** е като курник. Това заглавие е подходящо когато се разказват подвизите от неделния лов. Абсолютно недопустимо е да се използва подобен начин на изразяване в средство за масова информация. Но откъде да знае това тупана, който поради необразованост и невъзможност да върши каквато и да е свестна работа е решил да се прави на журналист.
2
1
 
5
 
! Отговори
АЛЬОУ преди 8 години
БХК КЪДЕ СИ-ГРЪМНАТИ СА НЯКЪДЕ ПАЛЕСТИНЦИ,А НЕ БЪЛГАРИ?!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
я сега генерала уж атанасов да се произнесе по въпроса да го видим как ще коментира и да пуснат нашите журналисти да задават въпроси които насядат вина във войниците и ще ги уволнят ли или ще ги вкарат в затвора