Над 700 мигранти избягали от бежански центрове в Германия

И дори имат достатъчно пари, за да пътуват с такси из страната!
Обновена: 24 окт 2015 16:58 | 24 окт 2015 16:53,
68
Над 700 мигранти избягали от бежански центрове в Германия
Снимка: Reuters, архив

За последните няколко дни около 700 бежанци са избягали от центрове за прием и първично разпределяне на мигранти в германската федерална провинция Долна Саксония, предаде ТАСС, като се позова на в. "Зюддойче цайтунг".

По данни на изданието мигрантите, които самоволно са напуснали центровете, са отишли при познати и роднини, които вече пребивават в Германия или са в други страни от ЕС.

Точният брой на избягалите не става ясен, защото мигрантите дори не са били регистрирани като бежанци. По този повод германският вътрешен министър Томас де Мезиер каза, че "преди началото на лятото бежанците в Германия са били благодарни, че са тук, а сега те си мислят, че могат да ходят, където си поискат".

"Те напускат административните учреждения, в които са настанени, поръчват си такси и за мое учудване разполагат с пари, за да пропътуват стотици километри в Германия", каза министърът, цитиран от БТА.

"Те организират стачки, защото не им харесват приютите, защото не им харесва храната, устройват размирици. Разбира се такива хора са малцинство, но ние трябва ясно да кажем, че искаме от бежанците да проявяват културно отношение", посочи Де Мезиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
44
 
! Отговори
koko преди 8 години
Много късно се сетиха да искат каквото и да било.
26
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Амуджарите които са без жени вече хормона ги друса. Ръчно, ръчно но друго си е женка и то бела, християнка, можеш да си я таковаш и аллах ще те възнагради. И след време ще се нацвъкат едни *** германчета да ти е кеф да ги гледаш. И от Бялата раса нищо няма да остане. Ще наслагат фереджета, фесове и ще пускат мустаци. И джамии ще трябват, много джамии. Германия отече, ако Бундесвера не започне акция за прочистване.
25
0
 
72
 
! Отговори
абе да не става преди 8 години
Добре е ,че за сега се возят само на таксита защото ,ако започнат да се возят в каросерията на Тойта и да викат някакъв си акбар тогава ще е голямата закъсвация на евро*ейовете.
24
1
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХА ХА ХА ХА И КАКВА СТАНА ТЯ *** БАБО МЕРКЕЛ. ТИ ГИ ПУСКАШ НА МАСАТА А ТЕ СЕ КАЧВАТ ВЪРХУ МАСАТА!!! КАКВИ ЧУДЕСИИ ЩЕ ВИДИТЕ БЕДНА ВИЕ ФАНТАЗИЯТА БАБО МЕРКЕЛЧЕ. АКО НЕ СИ ВИЖДАЛА *** СЕГА ЩЕ ВИДИШ.
23
0
 
62
 
! Отговори
АХА преди 8 години
КАКВО КУЛТУРНО ОТНОШЕНИЕ ЧАКАШ ОТ МАЙМУНИ БЕ..НЕ ИМ КАЗВАЙТЕ КЪДЕ ИМА МИНИ ОТ ВОЙНАТА. НАСОЧЕТЕ ГИ НАТАМ. МОЖЕ ДА ДОМИНИРАТЕ ОКОЛНОСТИТЕ..
22
3
 
75
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
Пуснете Брайвик !!!
21
1
 
62
 
! Отговори
Бай Кольо преди 8 години
Ако случайно някое ДИВО БЯСНО КУЧЕ без документи за самоличност влезе вкъщи и се опита да нападне семейството ми да имам нещо насреща....а после забърквам един бетон пред къщи и проблема решен...:)))))
20
3
 
95
 
! Отговори
biko bo преди 8 години
Ходил сам много пъти в D. Имаше турци и араби, но ставаше. Сега дъщерята на мой приетел се върна от няколко месечен престой там. На 15 г. И каза, че и подсвирвали, закачали се и имало ръст на дребната престъпност в десетки пъти. До тук разбира се не достига това инфо. И в ЕС има цензура и то огромна. Германците с които говорила били против тези сладури-бежанците, нъ си траели. Щото иначе биха били нацисти. USA разтури тези държави,? Нали така. Ето това ви е американската мечта.
19
1
 
77
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Глупав, по-глупав, най-глупaв.... За съжаление това са характеристиките на управляващите в най-голямата държава в ЕС!
18
8
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези мигранти уж бедни и нищастни но вадят пачки и плащат. А ние гордите и достойни българи от ЕС нямаме кинти тока да си платим, какво остава такси в Германия. Добре, че Рапона е толкова безпомощен и крадлив та ни натика в такава мизерия която отблъсква амуджите. Едно добро да направи но от...тъпота.
17
2
 
94
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Двама братя побъркаха цяла Франция и изтрепаха една редакция хора. Представете си сега тия хиляди по команда в един и същи ден да започнат да гърмят метро, хора и т.н. Европа ще клекне тотално.
16
2
 
102
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Немците да отварят концлагерите, да оставят крайнодесните да се заемат защото амуджите ще получат сигнал и ще започнат нападенията. Ние с румънците им бяхме проблема, отнасяха се високомерно и с презрение към нас. Сега ще ги питам как ще се чувстват.
15
1
 
116
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Не им харесва в Германия , не им харесва в Швеция ....сега разбрахте ли за какво са дошли ? Срам ме е от този ЕС !
14
1
 
69
 
! Отговори
Бай Кольо преди 8 години
Мисля да ставам ловец!Не ,че ще ходя да пушкам по животни,но ако един ден се наложи да имам едно пушкало подръка!Препоръчвам и на повечето българи да стават ловци !
13
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от Германия бягат в Швеция горят дано вече се спрат или поемат към САЩ
12
1
 
79
 
! Отговори
КуКлКл преди 8 години
Всички от рода на Оланд Меркел Борисов са виновни за бъдещите терористични атаки от тия амуджи ! Защо ги пуснахте ? Обама така каза !
11
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 9А ИД башибозука ислямисти са превземали градове с по 500 души , очаквайте скоро и в Германия !
10
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На баба Меркел в къщата да отидат, да ги нагости със свински пържоли.
9
1
 
84
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Чакайте бре ...още не са получили сигнал за да действат ! Тогава ще има сълзи и сополи ама ще е късно ! 3-тата е близо ....много близо ! Евро*ейския съюз изпълнява заповеди на чужди държави ....марионетки !
8
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европейците заради това че не могат да предвидят 2 хода напред ще трябва да решават проблема пост фактум, който ще излезе много, много, много по-скъпо отколкото, ако бяха проявили разум да спрат нашественическите вълни навреме.