"Благодаря ти, мамо!", дори и с корона на красотата!

Тайландска миска коленичи в краката на майка си в знак на благодарност
29 окт 2015 09:18,
15
"Благодаря ти, мамо!", дори и с корона на красотата!
Снимка: Facebook

Блестяща корона, копринена рокля, високи обувки. Облекло, което подхожда на моден подиум - така изглежда 17-годишната кралица на красотата на Тайланд.

Тя обаче не се свени да благодари на най-важния човек в живота си, коленичейки на земята, пред кошове за боклук.

17-годишната Кхантитха, която миналият месец спечели короната за Кралица на красотата се отблагодари на своята майка, която я е отгледала сама, ровейки в кофите за боклук и предавайки събраното на вторични суровини.

На много места в Азия колениченето е висша форма на уважение, независимо от ситуацията.

Кхантитха признава пред местна медия, че никога не се е чувствала засрамена от произхода си. "Всичко, което имам днес е заради майка ми. Ние се издържаме с честен труд, така че няма причина да се чувствам от по-нисша класа", разказва красавицата.

"Благодаря ти, мамо!", дори и с корона на красотата!
Снимка: Facebook

Тя гледа положително на живота, продължава да помага на семейството си, помага на майка си в събирането и рециклирането на боклука, върши черна работа.

Кхантитха попада в конкурса за красота по случайност. Тя обаче никога не е очаквала да спечели, заради произхода си.

"Когато съдиите обявиха спечелилата, имах чуството, че сънувам! Мислех си как така обикновено момиче като мен може да е кралица на красотата?", спомня си сега тайландката.

"Всичко, което съм постигнала, дължа на здравата работа на майка ми", допълва красавицата.

"Мис Нецензурирани новини Тайланд 2015" се е провел през септември месец и е бил отворен за участие както за жени, така и за транссексуални.

Семейството ѝ живее в пълна бедност. След като Кхантитха е завършила гимназия дори не е можела да си позволи да отиде в университет. Сега, когато тя е популярна и е желано рекламно лице, тя се надява ситуацията в нейния дом да се подобри.

"Семейният бизнес" обаче си остава неотменим. "Майка ми ще продължи да сортира отпадъците и няма да ми позволи да ѝ помогна!", отсича Кхантитха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека позная!Снимано е с тостера?!?
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До От адаХора с традиции... за тях явно няма по свято от майката, докато ти мислиш как да вземеш 20лв от майка си, без да и благодариш и да ходиш да се напиеш
6
17
 
4
 
! Отговори
От ада преди 8 години
Освен, че се унижава друго не прави.
5
2
 
23
 
! Отговори
мда преди 8 години
Страшно красиво момиче... И май н ее само красива но има и ценностна система която много други хора нямат...
4
1
 
35
 
! Отговори
Един от нас преди 8 години
До болка позната ситуация, ценности и отношение. Поклон. Щом и там има такива, човечеството няма да се самозатрие, няма да потъне в лакомията на потребителското самодоволство.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...сал майчино сърце знае истински да люби на света, сал майчино сърце знае истински да страда... жените често ни обещават... любов безкрайна ,лъжа е знай уви...сал майчино сърце знае истински да люби на света, сал майчино сърце знае истински да страда...
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Намасте!
1
13
 
18
 
! Отговори
asd преди 8 години
Страшна снимка, чиста и ясна да и видим красотата. Днес.бг снимат с нокиа с фенерче в тъмното и качват снимки към статии.