Германско село на прага да стане мюсюлманско

В селището ще пристигнат 750 мигранти, местните са 102
2 ное 2015 07:25,
89
Германско село на прага да стане мюсюлманско
Снимка: bgonair.bg

Германско селo с около 100 жители е принудено да приеме 750 мигранти. Освен че населеното място не разполага с нужната инфраструктурата да побере толкова хора, новопристигналите са и с различно вероизповедание от това на местното население.

В германското село Сумта, намиращо се в Източна Германия и което има 102-ма жители, ще бъдат настанени 750 имигранти с мюсюлманско вероизповедание. Първоначално кметът Кристиан Фабел възприел решението на по-висшестоящите като шега, но работата се оказала съвсем действителна.

Още в понеделник в селото ще пристигнат първите бежанци, които ще бъдат настанени в празни офиси. При това в селото няма нито магазини, нито училище, нито полицейски участък, а системата на канализация не е приспособена за селище с 1000 жители.

Ако решението не бъде преразгледано, Сумта ще стане първото мюсюлманско селище в Германия.

В страната всеки ден влизат по около 10 000 бежанци, а до края на годината техният брой се очаква да достигне 1 000 000 души.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:



Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
3
 
! Отговори
ог Своге преди 8 години
честито драги немци, благодарете на Фрау Меркел и на Барак Хюсеин Обама! така се урежда въпросът с депопулацията по селата!
65
0
 
6
 
! Отговори
Може или иска преди 8 години
До do 26 относно, че и един африканец може да чисти тоалетните в ГерманияНавярно може, но дали ще иска?
64
0
 
9
 
! Отговори
Ужас преди 8 години
Божичко, на горките хорица ще им се доще да се върнат в соца.
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво ши правят муслимите с толкова атомни бомби ???
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лошо другари много лошо от мерцедеси на камили хахаха
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германците поне села им останаха за разлика от нас хахаха
60
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аллах е велик.
59
9
 
2
 
! Отговори
до 62 преди 8 години
Доста високо самочувствие. Забравяш факта, че България по население е колкото Берлин, Хамбург и Мюнхен, т.е. нищожно. Как пък Франция или Дания или Швеция не и конкурент, ами баш всезнаещите българи?!? Имаш акъл и образование и можеш ли да се пазариш ще те налапат. Другото е мрънкане и оправдание. Знам го от личен опит. С достатъчно българи съм се сблъскал в чужбина за да потвърде факта, че българинът масово е мързелив и ***, но със самочувствие. Който си го може, го може.
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
izcezne li USA vednaga sche se promeni politikata za bejanzi v evropa.
57
0
 
3
 
! Отговори
do 59 преди 8 години
На хартия. Реалността е друга.
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След селата Дрезден и Берлин.
55
2
 
5
 
! Отговори
до 60 преди 8 години
Да, така е! Сега не ти е необходима нито виза, нито контрола на паспорта! Влизането в университетие е много по-лесно, а и общежитие се получава почти веднага. А и разрешително за работе не трябва да се вади вече. Т.е. за един можещ българин, който е квалифициран и най-важното приказва немски, е много лесно да се започне работа. Примери хиляди в Германия. Както казах, чистачите и гледачките имат проблем, защото конкуренцията е голяма.
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
v Germania zatowa bolschenstwoto imigranti ot balgaria sa misulmani pomazi balgarski turzi i romi s turski imena bolschenstwoto ot tiah vzimat soziali za balgari te sa zabraneni a tova s balgarskite studenti oko sme imali umni Hora v balgaria niamasche da sme kloscharska darjava.a za afroamerikancite, te sa obicani ot tamoscnite jeni vijdal sam mnogo blondinki s tqh.
53
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече няма Германия Бьлгари има европейски халифат.
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И така, 57- истината е, че германия НЕ ХАРЕСВА българските висшисти, защото ни счита за заплаха за позициите, които са негласно запазени за етническите германци- среден и висш мениджмънт:)
51
2
 
4
 
! Отговори
do 58 преди 8 години
Да знам го този измислен факултет. И с хората, които дори немски не могат да приказват, но завършили него, съмс е сблъсквал. Междудругото, всеки некадърник, който не можа да завърши в Германия се прибра в България и влезна директно в този факултет и завърши по-бързо от мен. Не ми се обиждай, но този факултет е побългарен.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ама 1999 е минало свьршено време
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във ФаГИОПМ се провежда обучение по германски модел (учебна документация) за специалности Общо машиностроене на Карлсруйския технологичен институт (KIT) и Компютърни системи и технологии (Informatik) на Ото фон Гюрике Университет Магдебург, за специалност Стопанско управление (MBA) на ВУ за икономика и мениджмънт в Есен (FOM) и за специалност Индустриален мениджмънт - на Техническия университет в Брауншвайг. Обучението се провежда на немски език от германски и български преподаватели. Всички български преподаватели са обучени и са провели няколкократни специализации в горепосочените
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
57- В България имаме в нашия Технически университет ето този факултет fdiba.tu-sofia.bg/index.php?page=fakultaet Факултетът за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт (ФаГИОПМ) е създаден през 1990 с решение на Академичния съвет на ТУ-София на основата на спогодба между правителството на Федерална република Германия и Република България. Конкретните задължения на страните са регулирани в споразумение на Германската служба за академичен обмен DAAD и ТУ-София.
47
4
 
3
 
! Отговори
do 26 преди 8 години
Аз съм от 1999 в Германия и никога не съм имал проблеми с пребиваването! Ходих някоко пъти да ми одължават визата и после получих директно за 3 години! И така втори път и вече България беше в ЕС. Никой никога не ми е пречил да си намеря работа! Дори фирмите, при които съм имал интервюта са ми съдействали пред немските власти. А да има едбна подробност. Аз завърших университет в Германия и това ме прави търсен кадър. А тоалтените може и един африканец да ги чисти! Простичко е!