Няма гнило в Дания: За бежанците – секс курсове

Зад 34,5% от изнасилванията в страната стоят именно мигранти
2 ное 2015 19:51,
65
Няма гнило в Дания: За бежанците –  секс курсове
Снимка: архив Reuters

На бежанците и мигрантите, пристигащи в Дания, скоро може да им се наложи да посещават не само курсове за език, но и такива за сексуално обучение.

Мнозинството в парламента в Копенхаген е съгласно с въвеждането на мярката, която предвижда бежанците от Близкия Изток да бъдат запознати с нагласите в страната за секса. Всички партии са в подкрепа на мярката, като част от усилията за интеграция на бежанците в Дания.

Не само партиите, но и организации от цялата страна, също са в подкрепа на въвеждаето на подобен курс, особено след като наскоро трима еритрейци бяха арестувани по подозрение, че са изнасилили 25-годишна еритрейка.

Между 2013 и 2015 година зад 34,5% от изнасилванията в Дания стоят мигранти, въпреки че те са около 12% от цялото население на Дания.

През 2011 година в Норвегия също са въведени подобни курсове, чиито фокус е бил да се запознаят кандидатите за убежище с концепцията, че "целувката не значи "да" на секса". Програмата в Норвегия е стартирана след като са зачестили случаите на изнасилвания покрай бежанските центрове, пише местният вестник "Локал".

Линда Хаген, която е отговорна за 34 центъра за убежище в Норвегия обяснява, че понякога на мъже, които идват от по-консервативни страни, им е по-трудно да интерпретират по-либералното поведение на младите жени в Норвегия.

"Трудно е, ако идвате от страна, където жените никога не излизат сами", пояснява Линда. "И тогава виждате момиче, облечено с къса пола, което танцува късно вечер, какво съобщение ви дава тя?"

"Важно е да им обясним, че това поведение или облекло не означава, че те имат право да стигнат до край. Ако една жена каже "не", то значи "не", разказва Линда за проекта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Агроном преди 8 години
Объркали са се "емигрантите" просто. Те като видят незабрадена жена, на която се показва нещо повече от половината лице - за тях това си е направо свалка от нейна страна...
43
1
 
4
 
! Отговори
хахаха ,умницата преди 8 години
Жените ще провалят Запада. Навремето бяха дами ,сега са *** . Какво очакват от тия .Та той като ги види какво си мисли - тая предлага ли се кво .
42
0
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
И тия си въобразяват че ще ги превъзпитат...
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сицилианската мафия има един безупречен метод към хора посегнали на някоя мома без нейно съгласие.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не става с курсове, имат си мигранти от много години и те не се интегрират.Но от сопата всички разбират.Да не харчат пари за безсмислени курсове.
39
0
 
7
 
! Отговори
23 преди 8 години
Иначе казано ще направят опити да ги очовечат в отношението им към жените. С надеждата, че "бежанците"ще схванат, че началото на цивилизацията е когато членовете на обществото започнат да си озаптяват нагоните.
38
0
 
11
 
! Отговори
Т преди 8 години
Е ТЕ ЩЕ ИСЛЯМИЗИРЪТ ЕВРОПА А ДЪРТАТА АНГЕЛИНКА ОЩЕ ЩЕ Я ТРЕСЕ КРИТИЧЕСКА НАЛУДНИЧАВОСТ
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Важно е да им обясним, че това поведение или облекло не означава, че те имат право да стигнат до край. Ако една жена каже "не", то значи "не", разказва Линда за проекта."Успех!!! :) Халал да им е на датчанките
36
0
 
22
 
! Отговори
1-n преди 8 години
пускайте Брайвик от пандиза и му дайте повече боеприпаси...
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярвате ли, че тарамбуките са в състояние да проумеят това, което ще им се внушава чрез тези курсове?
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бежанците се качиха и на покрива на влака, няма отърване от тях.
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами всички ние чакаме Изтукан-Сандокан.Само че ти си дошъл с нож на престрелка.При първия по сериозен случай, както на цингал Киро му запалиха къщатаВие ще бъдете изритани от ЦЯЛА Европаи който оцелее ще се прибере в Азия откъдето е избягал като дезертирал войник от Армията.Там ще бъдете разсреляни публично на площада от вашите сънародници
32
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съдете ги както в Сирия. Май не може да разберете че за тях европейските затвори са като хотел.
31
1
 
21
 
! Отговори
Истукан преди 8 години
Ще видите вие бежанците как ще изнасилват хубави българки. Спомняте ли си как един бежанец наръга момиче в магазин? Скоро ще дойдат тези бежанци във вашия магазин и ще насочат нож и ще кажат на арабски: Давайте парите и стоката или смърт за вас.
30
0
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Не само че имат проблем с изнасилванията, ами и е ги учат как да изнасилват.
29
0
 
26
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 8 години
решениетп е КАСТРАЦИЯ още на границата !
28
7
 
8
 
! Отговори
Разбирачев преди 8 години
Трима еритейци изнасилили еритрейка??? Ей датчаните на прости ли се правите или така ви отърва?И слепия вижда че това се прави за пари!Закона е толкова либерален че мъжете нищо не могат да ги осъдят но жената ще я настанят в "защитено жилище" ще и наплатят куп помощи и т.н. държавно спонсориран феминизъм.Точно в Дания където 30% от мъжете са педестери а следователно 30% от жените незадоволени е малко смешно да се говори за изнасилство.Но пък ако дават яки кинти що да не се поизнасилим малко?
27
0
 
29
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Михаела учи ястреб....Ястреб вика ""Ъхъ- не трябва сваля жена с тухла" Давайте само така,и белите от цял свят ще признаят Путин за последна надежда....Политкоректен идиотизъм.....
26
0
 
7
 
! Отговори
Niko преди 8 години
Смешната новина
25
1
 
16
 
! Отговори
Б.Б преди 8 години
И в Банкя има гнило...ама много!