Самолет "Ан" се разби на летище в Южен Судан

На борда му е имало 20 души, 5-има от екипажа - руснаци
Обновена: 4 ное 2015 11:01 | 4 ное 2015 10:57, Елка Василева
44
Самолет "Ан" се разби на летище в Южен Судан
Снимка: архив, Reuters

Самолет руско производство „Ан“ се е разбил близо до международното летище в Джуба – столицата на Южен Судан скоро след излитането, съобщи говорител на президента на Южен Судан.

По думите му на борда на товарния самолет са се намирали членовете на екипажа и пътници – общо близо 20 души. Двама от тях са оцелели.

По информация на вестник South Sudan Tribune на борда на самолета са били петима руснаци – членове на екипажа. Самолетът вероятно е тръгнал да се връща за аварийно кацане. Медии съобщават, че отломки от машината са разпръснати близо до летището по течението на река Бели Нил, предаде ТАСС.

Телевизия Ал Арабия съобщи, че самолетът руско производство се е взривил по време на полета на летището в град Джуба.

На 31 октомври самолет А321 на руската авиокомпания Когалимавиа, който изпълняваше полет от Шарл ел Шейх в Египет за Санкт Петербург, се разби около половин час след излитането. Отломките от машината бяха открити на 100 км от административния център на египетската провинция Северен Синай град Ел Ариш. На борда на самолета са се намирали 217 пътници и 7 членове на екипажа. Загинали са всички.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Южен Судансамолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в Сирия са свалили и космонавт су24
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 37Значи путин може да лъже публично, а ти не можеш да лъжеш в един интернет форум, така ли?От едно котило сте и няма как да повярваме на подобна цинична лъжа.Руснаците и техния обслужващ персонал никога не са знаели значението на думите морал, чест, достойство. За тях това са неразбираеми думи, които са присъщи за балъците, а не за тях - истинските тарикати.Така де, за това не ви вярваме - много сте компрометирани от безкрайни лъжи.
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До Анонимен 32Ти лъжеш, все пак защитаваш руската истина и интересите на чужда държава в нашата родина България. Така че пиши си колкото искаш и без друго никой вече не ви вярва.Колкото до уменията ти = и в тях дълбоко се съмняваме, все пак добре знаем колко големи са лъжите на руските роби и колко цинично си служите с тях.
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 34Абе да питам, последно руснаците не лъжат нали.Ама путин не излъга ли, че няма да анексират Крим, а после вкара войската там?Също така не лъжеше ли през цялото време на въросната операция, че няма негови силоваци там, а после най-нагло си призна, че са били негови хора и е излъгал най-нагло.Сега последно, путин когато лъже истината ли казва или не съвсем.. съвсем се обърках!
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Аз съм 25Разбира се, че не си виждал такива снимки, все пак по россия 1 и алфа тв предават само 'правилната гледна точка'.Иначе от елементарните ти разсъждение всички виждат всъщност колко мозък имаш = само за пазене на равновесие.
27
2
 
1
 
! Отговори
MiG-25 преди 8 години
До Анонимен 29 Форумните *** винаги са анонимни. Явно подобно на Ел-29 си празнувал ne.frk =
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименОфициално обявиха, че самолета се е поддържал в русия = стига се пени.
25
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 25Аха руснаците не се радват на чуждото нещастие казваш.. хмм.. какво да кажем тогава за сваления от техните теористи в Източна Украйна Боинг? Всички видяхме снимките на които въпросните руснаци позират с усмивки на лицата на фона на отломки, детски играчки и разпиляни лични вещи..!! Каква хуманност, каква човечност лъха от фотосите само.. ум да ти зайде!Човешкия живот никога не е бил ценност в Империята на Злото и едва ли някога ще бъде - без значение дали хората са техни или наши.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ама разбира се, появи се *** да ни доказва че самолета няма нищо общо с русия, или наСеСеСеРето, кой номер *** беше, 26
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
21ви значи вашето метър и половина президентче реве че загубата на ссср е катастрофа и т.н. че съжалява за загубата на насесесера но самолета бил украински, а не руски, а къде е правен , по точно кога е правен а русофили?
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКогато рашистите на нас, тогава и ние на тях!Да ни свалят цената на газ и петрол, да си премахнат митата за внос от Братска България, да спрат да ни изнудват за неизгодни проекти и не на последно място да спрат да лъжат!Когато руснаците спрат да говорят лъжи за хората, тогава и хората ще спрат да говорят истината за тях!
21
4
 
4
 
! Отговори
MiG-25 преди 8 години
До Анонимен 23Оказва се , че самолетът принадлежи на Судан . Екипажът е 6 човека - пет от тях арменци и един руснак .
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДо 8, ей проклети сте вие русофилите, за това русията ви е на това дириже, значи Украйна била ваша, украинците били руснаци, покрайнината на Русия, а нещо лошо стане ли , а не украинците са това , онова, не са руснаци....типично за лудите
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До MiG-25А във фаши-стка Украйна ли ги поддържат или руснаците на бандеровци не вярват?Ако ги поддържат в русия, то пак Украйна ли е отговорна за лошото текущо състояние, довело до трагедията? Трудно ми е да си представя как руските силовици дават поръчка за поддръжка на свое оборудване на страната с която водят необявена война в момента.Не знам, може да не съм прав и КГБ да са оставили нещата по течението хаха
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рубладжиите се коригираха, в миналата статия пишеше само самолет паднал в Африка, сега поне ни казаха че е бил руски, значи в миналата статия самолет паднал само, а чий е не пише защото е руски
17
3
 
3
 
! Отговори
MiG-25 преди 8 години
До работещата по публикацията .Самолетите ,,Ан ,,се произвеждат в Украйна .Където има нещо от СССР веднага се преписва на Русия .На ne.frk празнува ли ?
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТрябва да си безкрайно наивен за да вярваш на руснаците!!!Историята ясно показва, че тяхната истина обикновено е цинична лъжа.. примерите са неизброими.Ясно е, че ползват и допълнително финансиране, наскоро дори излезе анализ от техен генерал, който посочва че ученията са далеч по-кратки и разходите отдавна са прехвърлили бюджета. Въпроса е, че има великоруска истина за отстояване и до край ще лъжат, ако трябва цялата държава ще лъже в името на свещената им задача - Рашисти
15
4
 
5
 
! Отговори
? преди 8 години
Тия още ли натискат да ни ремонтират МИГ-овете ?
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 13,интересно от къде така апокалиптична информация? След като самите руснаци казаха, че до сега използват за финансиране на операцията в Сирия фонд за годишните си военни учения, все още не дават от други свои източници пари.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименМожеш да си купиш маратонки от където искаш, няма го момента на принудата и изнудването, които са типични за руския маниер на 'договаряне' нали?