Терористите се възползваха от бежанската криза

Властите не знаят, дали в Париж няма още нападатели
Обновена: 20 ное 2015 07:09 | 19 ное 2015 22:41, Красимир Ангелов
37
Терористите се възползваха от бежанската криза
Снимка: БТА

Френският премиер Манюел Валс призна, че властите не знаят дали в Париж и района все още има хора или групи, свързани с терористичните атаки в столицата в петък, предаде Ройтерс. Затова "заплахата все още е тук", подчерта той пред телевизия Франс 2.

Френските власти не знаят и дали заподозреният за нападенията Салах Абдеслам е във Франция или Белгия.

"Някои от извършителите на атаките в Париж са се възползвали от бежанската криза, за да се вмъкнат във Франция”, призна още Валс, цитиран от Франс прес. Той допълни, че други вече са били в Белгия и Франция.

Шенгенската система за свободно движение ще бъде поставена под въпрос, ако Европа не поеме своите отговорности за охрана на границите, подчерта Валс на фона на дебатите за пропуските, които са позволили на предполагаемия организатор на атентатите, ликвидирания вчера в парижкото предградие Сен Дени Абделхамид Абауд, да снове между Европа и Сирия.

Както вече стана ясно, страните от Европейския съюз, начело с Франция, ще поискат на извънредната си среща на равнище министри на вътрешните работи в Брюксел утре бързо преразглеждане на правилата на Шенгенското пространство за свободно движение.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 8 години
"Терористите се възползваха от бежанската криза"... Това е безумие!Бежанската "криза" е изкуствено създаден фактор за проникване на терористични елементи на територията на Европа.Всичко, което се случва,е добре планирано и случващите се събития по отношение на бежанската вълна са сателитни действия на терористична инфилтрация и мащабен проект за глобално ислямизиране на Европа.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето докъде доведе двуличието на политиците. САЩ доволно потриват ръце, че най-после съсипаха Европа, на която толкова много завиждаха за древната й култура, за стила и интелигентността й. На стария континент народите, сити и самоуверени, се оставиха като хипнотизирани да ги залъжат и да ги вкарат в омагьосан кръг, от който скоро няма да излязат. Само страните от Източна Европа, достатъчно патили и живели в непрекъснати борби, останаха трезви и правят опити да се съпротивляват на общото безумие.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оказва се, че и в Брюксел, и в Париж много добре са знаели кои са опасните елементи, къде са ходили, откъде са се върнали, къде живеят, с кого са свързани, разполагали са със снимки и доказателства. Нека обяснят на близките на загиналите млади хора по кафенета, мач или концерт, защо са мълчали и какво са чакали! Може би да се интегрират? Сега всички политици в един глас ревнаха: много е голяма заплахата, може и химическа атака да последва, с бежанците нахлуват и терористи! Да, ама е много късно!
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква Европа! Париж, Лондон, Брюксел, Амстердам-все едно си в Близкия Изток или Африка. Само в бившите страни от соца може все още да се диша свободно и да се разхождаш по чисти улици, сред европейци. Ако искате Европа, идете в Прага, Будапеща, Варшава. Там по улиците не мирише на кебап!
16
1
 
15
 
! Отговори
Св преди 8 години
Като по - млад, мислех че хората, които управляват държавите (в частност България), са някакви суперинтелигентни, надарени и едва ли не призвани от Бога хора, малцинство, което е надарено с някаква извънземна сила. Разбира се тогава всичко ми беше много далечно. Сега мисля, че АБСОЛЮТНО всички са пълни ***, супер неадекватни, някакви хора, които не са имали с какво друго да се занимават. Познавам вече много по - умни хора, които не биха се хванали с тази работа и се пробват такива ***.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 4 години спряхме в Белгия . Само араби виждаш ! какво е днес, следа толкова толерантната политика и " Бежанци ". . Ама приятна ли е тази картина на местното население !Престъпната идеология на Европейската Конися и НАТО !Под носът им мюсолманите се радикализират , отиват в Сирия - И.Д ги тренират и се връщат с паспортите си в Белгия и Франция , за да убиват !Защо не нападат ЕК ?
14
1
 
17
 
! Отговори
От къде пари ? преди 8 години
Днес " The Washington Post " излезе с извънредно съобщение .Ислямска Държава продава петрол на Турция ! Въпрос към репортер -турското правителство ли е въвлечено или отделни фирми ?И че Турция не се бие с И.Д , а с кюрдите !Защо точно сега е " извънредното " съобщение , това се знае не от днес !!
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само терористите, политиците също се възползват от бежанската криза.Напълниха гушките пеликанчетата сладки
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не споделям оптимизма на французите за победата над тъмните сили и се радвам, че видях прекрасния Париж и древния Рим преди няколко години, когато все още можеха да радват очите и душите ни. На всички, които са разтревожени и не спят, подарявам нещо много, много красиво, вижте го : youtube/watch?v=YHEZAzntgK8
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес франсетата офециално казаха ,че ще дадат био и химическо оръжие на арабите е не в прав текст но казаха ,че има опасност от използването на такива оръжия,тоест подготват хората и после ще кажат видяхте ли, ние ва предопредихме,всичките поразии които правят тези ги приписват на арабите със умните физиономии
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лицемерие и пак лицемерие! Всичко са знаели, а ако са глупави, имало е служби, професионалисти, които са им казвали какви ще са последствията. Тогава? Май се сещаме за какво става въпрос. И пак ли ще им вярваме? Пак ли те ще ни водят към светлите бъднини на пълната интеграция и културна хомогенизация?
9
2
 
6
 
! Отговори
о0о преди 8 години
Наивните до малоумие европолитици още малко и ще открият топлата вода.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега, френският посланик тук какво ще каже, като собственият му премиер потвърди съмненията на всички нормални хора? Преди два дни говореше, че терористите нямали нищо общо с бежанците. Какво да прави, служба!
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да вземе човек една сопа и да бий да бий,такива бежански кризи ще ви дам такива Шарлита ,такъв Париж и мозъци на атентатори ще видите.Крадците викат дръжте крадците,истинските терористи сте вие правителствата на Г20 вие сте тези които спонсорират хаоса и се оправдавате със шепа наркоманизирани третокласници дето направиха спец службите за смях .Тези араби не намират оръжия по кофите за *** ,вие им ги давате,вие сте злото ,вие сте опасността
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може да не са знаели какво правят като канят бегълците. И най глупавият ще се досети,, че му се предоставя идеална възможност да вкара когото и каквото си иска в Европа
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ВИЕ КАК Я МИСЛЕХТЕ БЕ ФРАНСЕТА? ХРАНИТЕ СИ ТЕРОРИСТИ А ПОСЛЕ РЕВЕТЕ ЧЕ ВИ ТРЕПАТ????!!!! ВИЕ В ТЕЗИ ТИКВИ ИМАТЕЛИ ГРАМ СИВО ВЕЩЕСТВО БЕ ФРАНСЕТАТА? КАКТО ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА СТЕ УМНИ КАТО ГЪСКИ. ТОВА КОЕТО СТАНА В ПАРИЖ ЕДНО 5 ГОДИШНО ДЕТЕ ЩЕШЕ ДА ПРЕДВИДИ ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ. ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛЕХТЕ ЧЕ ВЪЛКА КАТО СЕ Е ПРЕОБЛЯКЪЛ В АГНЕШКА КОЖА СИ Е СМЕНИЛ НРАВА?? ХА ХА ХА ХА ОТ ВЪЛК АГНЕ НЕСТАВА ФРАНСЕТАТА. ВЪЛКА КОЖАТА СИ МЕНИ НО НРАВА НИКОГА.
4
1
 
13
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Псевдо бежанците са заплахата за Европа а не някакви си терористи. Терористите ще убият няколко стотин души а арабските и африкански емигранти които не са никакви бежанци защото там няма война! ще залеят Европа като преливаща канализация. Проследете какъв е ефекта от това в Швеция или гледайте филма "With Open Gates: The Collective Suicide of European Nations". Ефекта ще е изчезването на европейските народи. Схема на сатанински глобалисти и ционисти.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Evropa e good bye!
2
1
 
13
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
Те и местните са опасни. Гарантирано от имами и Корана!!!!
1
1
 
26
 
! Отговори
456 преди 8 години
Европейските лидери се правят на ощипани моми на седянка!да не ти мине през ума ,че канейки стотици хиляди араби да дойдат в Европа ,на някой няма да му мине през ума че това е страхотен начин да си вкараш свои хора на ключови места???Ако това е вярно ,значи Европа се управлява от ***!!