Военен самолет се е разбил в Сирия

Според очевидци пилотите са катапултирали
Обновена: 24 ное 2015 12:19 | 24 ное 2015 10:27,
230
Военен самолет се е разбил в Сирия
Снимка: Twitter

Военен самолет се е разбил в Сирия близо до границата на страната с Турция, предаде Интерфакс, като се позовава на CNN-Turk. Според източниците на медията пилотите са успели да катапултират.

Катарската телевизия Ал Джазира предаде, че падналият край турската граница самолет е руски.

Турските власти потвърдиха пред Ройтерс, че турски изтребители F-16 са свалили друг самолет, след като вторият е нарушил турското въздушно пространство, съобщава BBC.

Турските медии излъчват видео на разбиването на самолета в планините близо до границата.

Очевидци разказват, че пилотите са успели да катапулират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
3
 
0
 
! Отговори
Narin преди 8 години
Да му мисли голия ганьопутин нема дс гъкне русия не е могъща а атомнатс бомба ще довирши всички атомни бомби има и в анадола а то самолет беше свален щот не бомбардират идил а тюркмените *** зимата доиде ща та видя след коледа как ша платиш тока гол ***
127
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега трябва да завалят крилати ракети върху туркмените и да видим как ще ги опази Турция.
126
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Личи си кой си пази терористите!
125
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май ловния сезон е открит !За сега (-) 1 за Русия.Да видим с колко самолета на минус ще свърши Турция :)
124
1
 
3
 
! Отговори
АПРС преди 8 години
Искаме да съчувстваме на всички бедни и неоправдани по света, искаме всички да живеят в мир и разбирателство, искаме да няма експлоатация на човека от човека, но преди всичко искаме България и Ние всички да сме добре.
123
1
 
5
 
! Отговори
radar преди 8 години
ve4e nqma pro6ka.
122
21
 
3
 
! Отговори
хаха преди 8 години
На кое викаш велика Русия, че не разбрах? На дъпжава в изолация оглавена от диктатор с мокри сънища за ново СССРе. Русия наистина можеше да е велика, но Путин ги върна 30 години назад.
121
5
 
17
 
! Отговори
Баба Пена преди 8 години
Една атомна бомба над Анкара ще бъде подходящ отговор на турската наглост
120
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това сваляне на самолета не е случайно.Турците изрично са ги предупредили да не обстрелват райони ,населени с турци в Сирия,но руснаците от дума не разбират. Насади се на пачи яйца Путин с тази авантюра в Сирия.От една страна Русия стана мишена за ИД,от друга си развалиха отношенията с Турция.Ако Путин си мисли,че заради ИД може да прави каквото си иска,лошо си е направил сметката.При турците тези номера няма да минат.И от развалянето на отношенията губи повече Русия!
119
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПУТИН Е ПЪТНИК!
118
9
 
5
 
! Отговори
хуйло преди 8 години
Кефи ме как джуджето кинта и двайсе си създава "приятели". Грузия, Украйна, всички западни държави, сега Турция. Наистина велик стратег!
117
7
 
30
 
! Отговори
Сократис преди 8 години
След като е във война на Русия и е ясно,че ще има жертви и от нейна страна-както на техника,така и на жива сила...Не виждам що за новина е това и как може някой да злорадства,че страната която се бори срещу ИД е понесла загуба...Недоумявам също как може да се вярва на измислиците на Турция които скоро ще бъдат доказани като такива...Времето ще покаже истината,но отвратителните думи на измекярите по адрес на Велика Русия ще останат и няма да се забравят а Видовия ден е близо...
116
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименako s abili predupredeni otlkova pati ti nemash ideq1 kolko barzo shte izleznat ot vazdushnoto im prostranhstvo nemate ideq kakvo sha se sluchi sega ....tiq amudji shteli da pazqt nasheto vazdushno prostranstvoama koi sha ni pazi nas ot tqh mnogo mi e intersno ima li hora koito komentirat tuka koito da sa nad 25 godini
115
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така Русия няма какво да направи, вече официално Турция е ВРАГ защитаващ тероризма. Спокойно може да я бомбят и нея, две KAB 250 po двата моста е достатъчно!
114
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Накратко Турция не само, че не участва в битката срещу ИД, ами и играе ролята на териториална пречка по пътя към ИД, а "евроатлантците" във форума викат Аллах Акбар и се радват, че Турция сваля враговете на ИД.
113
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Алтайда бе, чакай ти да се сбъднат пророчествата на руските медии. Гризнахте ли хурката? Мълчи ли жужето? А да се прави пак на мъж :)
112
2
 
14
 
! Отговори
Vb преди 8 години
Ако е бил свален над Сирия, трябва да се наложат санкции на . Това е официална подкрепа за ИДИЛ и бунтовници.
111
12
 
18
 
! Отговори
АНТИ РАШИСТ преди 8 години
Безродните русо-роби вече са на амбразурата да защитават азиатската *** и още не са им спуснали опорните точки и засега само се заканват какво щяла да стори матушката им. Иначе очаквано нервите на турците не издържаха и след многобройните предупреждение на които наглите азиатски нацисти не обърнаха внимание е нормално да свалят първия руски ***. Все пак в Турция няма русо-роби, Гоцета, Сидеровци и друга такава долна и продажна ***!
110
7
 
11
 
! Отговори
Алтай преди 8 години
Ванга е казала че Третата световна война ще почне от Сирия и в началото ще е между Русия и Турция, но по онези времена никой не е вярвал. Сега всичко предстои да се изпълни
109
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 170Я,българските евроатлантици били на страната на ИД---тц, просто мразят ушaнките! Безплатно!