Турция пусна записи: Предупреждаваме ви!

Аудиото - в отговор на обвиненията на руския пилот
Обновена: 25 ное 2015 21:55 | 25 ное 2015 21:49,
282
Турция пусна записи: Предупреждаваме ви!
Снимка: Reuters

Турската армия е публикувала серия от аудиозаписи на предупрежденията, отправени към руския самолет, преди той да бъде свален в близост до сирийската граница. Това предаде AFP, цитирана от ”Фокус”.

„Тук турските военновъздушни сили, предупреждаваме. Вие наближавате турското въздушно пространство. Променете своята посока на юг незабавно“, се чува на един от аудиозаписите.

Още по темата
Пускането на запис с предупрежденията идва няколко часа след като оцелелия руски пилот от сваления бомбардировач обяви, че Турция не е отправила предупреждения преди да стреля.

Пилотът разказа, че не е имало сигнали от Турция за това нито по радиото, нито визуално.

"Ако искаха да ни предупредят, можеха да се покажат, да застанат на паралелен курс", каза още оцелелият щурман Константин Мурахтин. Той обясни и че ракетата е дошла внезапно отзад и екипажът не е бил в състояние да направи маневра.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
32
 
12
 
! Отговори
До Стоян преди 8 години
Прав си, да се махат - чемодан, вокзал, Москва !!!
137
43
 
21
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Аве много взехте да разбирате всичките. На който не му харесва, да си хваща чаршафите и да ходи да живее в Русия. И с вас и без вас е все тая. Там ще сте спокойни за огромна военна мощ и ще си изживеете комунистическия живот.
136
9
 
29
 
! Отговори
ерт преди 8 години
Това си бее провокация срещу Русия. Ако се бяха ядосали и бяха направили Турция на кварвов пясък или радиоактивно стъкло щеше да стане голяма патаклама. Сдържаха си нервите и сега ще им върнат жеста по друга линия.
135
4
 
40
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Не е фалшив, просто са викали "Стой ще стрелям!" след като са стреляли... Стар полицейски номер който във военна ситуация не минава. На фона на събитията е добре да се помисли дали не е по добре да сме с Русия от колкото с НАТО. Не само защото са като нас езиково, верски и като манаталитет но и защото единствената война която реално са загубили е гражданска...
134
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ги знам какви са лъжливи театрали най вероятно записът е фалшив.
133
2
 
36
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Дори и да е имало предупреждение, те са си го казали - НАБЛИЖАВАТЕ турското въздушно пространство. НАБЛИЖАВАТ а не са навлезли. Това че минават покрай границата, не е повод да се свали самолета.
132
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
турците измислиха думата менте.
131
30
 
7
 
! Отговори
Inatut преди 8 години
Не само в турция, но и в България някой руски самолет да се обърка и ще стане на салатка
130
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците винаги обвиняват другите, все някой им пречи!Как от най-голямата и богата страна не произлезе нищо свястно, все назад вървят, алкохолизирани са, почти всичко внасят... що за изостанала държава и народ е това ?
129
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквито и да си ги пишем и приказваме,истината е една:Всичко или всеки оправдаващ свалянето на руският самолет е на страната на Ислямска държава,защото,този самолет е част от коалиция реално бореща се с международна терористична организация,призната за такава от цял свят!!!Вие си правете сметката с коментари и действия на чия страна сте,чии действия защитавате и оправдавате!!На тези борещи се със световното зло или на поддръжниците им!!!
128
1
 
45
 
! Отговори
гост преди 8 години
"Вие наближавате турското въздушно пространство", не означава "вие сте в турското въздушно пространство".
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЯДА СЕ ЧЕТЕ САМОЛЕТА Е РУСКИ
126
2
 
25
 
! Отговори
Я преди 8 години
Този запис СИГУРНО Е ФАЛШИВКак ще докажат на кого правят предупреждение и НА КОЯ ДАТА е направено!Освен това има РАЗЛИКА в предупреждение за СМЯНА НА КУРСА и предупреждение за СВАЛЯНЕ ОТ ИЗТРЕБИТЕЛ!СТИГА ИБРИКЧИЙСКИ НОМЕРА ! Даже Ердоган не знаел, че самолета е Турски ... сигурно са го взели за АМЕРИКАНСКИ !!!
125
0
 
8
 
! Отговори
Калина до ХА-ХА-то преди 8 години
Повтарям се, но ще го напиша и тук, дано ме "чуеш"Уважаема госпожо/господине, безпокоя се -имате дълбоко душевно и мозъчно разстройство. Мога да препоръчам добър специалист!
124
1
 
28
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
САЩ създадоха ИДИЛ. ..Турция ползва незаконния нефт...Има Гео политически интереси да се ударят Русия и Китай .САЩ де стабилизира всяка страна близка с Русия и Китай. САЩ създава опозиция и плаща на терористи в Русия и Китай. Разделяй и владей е добре овладяно от САЩ.
123
0
 
12
 
! Отговори
Екшън преди 8 години
Изпълнено по сценарий - американска флота срещу испански фар.
122
1
 
15
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименРусия трябва да отговори на удара.Няма как в този участък турски самолет да не навлезе в сирийска територия ....трябва да се чака и да се свали огледално...
121
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега пък и записите са фалшиви, много ми е интересно ако русия беше свалил турски самолет какви щяха да бъдат коментарите
120
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турчина предупреждавал, *** забравил да натисне копчето за излъчване.
119
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека каза: не са ги предупредили, не са се показалиТурците пуснаха аудио с предупрежденияСега ги чакаме да се покажатСтрах ги било хората, толкова бой са яли... по-лесно било да идат в някое студио за запис