Турция пусна записи: Предупреждаваме ви!

Аудиото - в отговор на обвиненията на руския пилот
Обновена: 25 ное 2015 21:55 | 25 ное 2015 21:49,
282
Турция пусна записи: Предупреждаваме ви!
Снимка: Reuters

Турската армия е публикувала серия от аудиозаписи на предупрежденията, отправени към руския самолет, преди той да бъде свален в близост до сирийската граница. Това предаде AFP, цитирана от ”Фокус”.

„Тук турските военновъздушни сили, предупреждаваме. Вие наближавате турското въздушно пространство. Променете своята посока на юг незабавно“, се чува на един от аудиозаписите.

Още по темата
Пускането на запис с предупрежденията идва няколко часа след като оцелелия руски пилот от сваления бомбардировач обяви, че Турция не е отправила предупреждения преди да стреля.

Пилотът разказа, че не е имало сигнали от Турция за това нито по радиото, нито визуално.

"Ако искаха да ни предупредят, можеха да се покажат, да застанат на паралелен курс", каза още оцелелият щурман Константин Мурахтин. Той обясни и че ракетата е дошла внезапно отзад и екипажът не е бил в състояние да направи маневра.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
3
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Очевидно направени незаконно, без тежест в съда...Както би се изразил професор по конституционно право Близнашки,бивш комунист, бивш служебен Премиер и събирач на подписи за Референдум, за радост на Тиквата.
117
2
 
20
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Сега си представете последствията от решението на Правителството ни да предостави на Турция да охранява нашето въздушно пространство...
116
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз мога да ви пусна всякакви записи. Означава ли това, че са излъчени? Не. Мога да ви пусна и записи на излъчване. Означава ли това че са излъчени? Не. Няма начин самолета да е бил предупреден 10 пъти и това е ясно за всички. А и не е навлиал в турско. ще си понесе последствията. "Турските селяни" в Сирия ще бъдат изтребени и това ще е геноцид, но никой гък няма да каже.
115
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се притеснявайте за руските самолети. Вижте за турските тука пумиарчетата дето плюят по руснаците по добре се съберете та направете часовникарска бригада. Все пак някой ще трябва да се навежда и събира турските самолети. Гледайте вие да си носите вазелинчето че бая ще се навеждате пред фесовете.
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че пуснете да го чуем този запис????
113
14
 
2
 
! Отговори
Black Sea преди 8 години
Ми нормално на руския самолет ракетата да му дойде и влезе орзад. Те руснаците като летят тъдява не са ли наясно с особеносите на Ориента? Ми да свикват.....а и вазелин да си носят.
112
1
 
19
 
! Отговори
Днес, преди 8 години
Няма ли да напишете новина за това колко пъти Турция е нарушавала въздушното пространство на Крит? Май беше около 500 за една година. Може би Крит трябва да започне ежедневно да сваля Турски самолети?
111
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А аз мога да направя запис как *** и да кажа, че съм го излъчил. След това мога да запиша пръднята и да кажа, че този запис е доказателството за това. Обаче няма как да докажа, че всичко това е истина. Щом руският пилот е казал, че не са ги предупредили, значи не са. Сега остава турците да си поемат последствията. Да ходят уестингхаус да им строят реактора и да си доставят газ от кораби. Ще им е изгодно. Много. Трябва да се потдържат взаимно ;)))
110
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААНе можеш да си представиш каква популярност има в социалните мрежи на запад, особено сред младите хора, цялата тази кампания на Русия срещу ислямизма и самият Путин особено! Във възторг са! Така наречената "официална" медия съвсем загуби авторитет в очите им.
109
1
 
24
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Чиста провокация, целяща нагнетяване на напрежение! Просто стана ясно, че ако не стане някаква рязка промяна в региона, Асад с помощта на 30-40 руски самолета, ще изколи хранениците на СА, Катар, Турция и САЩ. В момента в който Асад си върне контрола по сирийско-турската граница, играта свършва. За това са този бяс и тези рискови изпълнения от Турция. Жалко, че в се намират българи, които приветстват подобни изцепки... Нищо добро за нас не се очертава. Дори разпада на Турция е в наша вреда.
108
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турците свалят руски бомбардировач, за да спасят руснаци, които са етнически турци, а руснаците свалят пътнически самолет за да покажат, че могат да си правят каквото си искат.
107
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кефете се, че свалили руски самолет и убили православен пилот!Скоро наглостта на турците ще достигне тази степен, че ще предупреждава български самолети излетели от Русе и ще сваля наши самолети, които летят на юг от Стара Планина.
106
2
 
21
 
! Отговори
даммммм преди 8 години
САМО ЧЕ....се оказа,че записът е от предишното пресичане на границата на руски самолет--тогава руснаците се извиниха и проблема беше приключил....А сега ча..лми..те...лъжат.Даже турската преса,каза че записът е стар....
105
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да поздравим Турция с новия хит,честита република Кюрдистан,да ви е честита,извоювахте си я,записите няма да ви помогнат
104
2
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Турция са си вдигнали самолетите предварително защото са целяли именно сваляне на Руския самолет.Предполагали са, че Руския самолет ще премине за секунди през този 2-3 км участък и е могло да го свалят само ако го причакат.Руснаците по никакъв начин не са застрашавали живота на Турско население зашото този участък е пуст без села и градове.Операцията е била предварително обмислена и планирана и са целели да ощипят Русия по някакъв начин.
103
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да кажат как две турски телевизии са имали камери там и снимат още от самия удар по самолета. Били са за гъби сигурно точнэ там. Както и турците които убиха пилота
102
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Истинаходи в туркия ти бе
101
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
свободната сирийска армия ще излезе редовната турска армия
100
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По въпроса за българите.Много добре знаем кои са българите достойни за уважение.Ние сме достойна нация напоследък управлявана от небългари.Я се опитай да изброиш колко българи са учавствали в правителствата ни и парламентите ни от 90-та насам.Изключи имена като Нейнски, Софиянски, Ешкенази, Дянков , догановци иииии разбираш какво имам в предвид предполагам.Ще ти отнеме време, но ще се учудиш кой ни управлява.
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** табак ако турция стане война токава ште видиш вална цунами от 100 милиуона бешаци