Обстрел на летище Кандахар, военните ни са добре

МО не посочва от кого е извършен обстрела
8 дек 2015 12:22,
8
Обстрел на летище Кандахар, военните ни са добре
Снимка: Reuters

Няма пострадали български военнослужещи при ракетен обстрел на летище Кандахар в Афганистан, съобщиха от Министерството на отбраната.

Летището Кандахар е било подложено на ракетен обстрел в 22.25 часа местно време /19.55 часа българско време/ вчера, 7 декември, допълват от МО, без да посочват от кого е извършен обстрела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да идеш на мисия е чист тарикатлък. Гледам познати пискат снимки във фб, след време се върнали и намигат от някоя 3та ръка кола... Не ме жал да не се върнат, казвам ви го най-искрено!
5
1
 
3
 
! Отговори
Клозетник преди 8 години
"Вражески огън" ще да е бил
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2009-2010 през ден ни обстрелваха .... нищо ново ... парите за мисиите не са от Българския данъкоплатец спокойно ...
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак от джоба на данъкоплатеца се плаща тази мисия, защо не я прекратяваме? Нямаме никакъв национален интерес, само генерираме загуби и най-големият тикве.ник може да го види това!
2
4
 
6
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
.....Нашите са добре. Пият"ментов"чай с афганска водичка и похапват крив суджук на фирмата "Ментодиев".....Стойте си там"герои" тук не ни трябвате,имаме си американски войници и техен щаб край София.....И ако се върнете инвалиди и чучнете на Женския пазар,за милостини където и там няма място за вас,бъдете сигурни че поне от мен няма да получите и стотинка. Може един ден да дойде разкаянието при вас,но ще бъде твърде късно!!!???.....
1
4
 
19
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ИЗОБЩО НЕ БИХ СЪЖАЛИЛ АКО ИМАШЕ ПОСТРАДАЛИ БЪЛГАРИ.БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКВИ ИНТЕРЕСИ В АВГАНИСТАН И БЪЛГАРСКИ ВОИСКИ НЯМАТ НИКАКВА РАБОТА ТАМ.ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ АМЕРИКАНСКИ *** НА ВЛАСТОВИ ПОСТОВЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ В РАЗРЕЗ С ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.