Ким Чен Ун се изцепи: КНДР има водородна бомба!

"Успяхме да станем велика ядрена държава, способна да се защити"
10 дек 2015 07:32,
36
Ким Чен Ун се изцепи: КНДР има водородна бомба!
Снимка: Reuters

Северна Корея има водородна бомба според своя лидер Ким Чен Ун, предаде ТАСС, като се позова на официалната информационна агенция КЦТА.

"Успяхме да станем велика ядрена държава, способна да защити независимостта и националното достойнство на нашата родина с удари на ядрени и водородни бомби", казал Ким при посещение в модернизиран оръжеен завод в столицата Пхенян.

Севернокорейският държавен ръководител подчертал, че страната трябва да продължи да развива активно военната си промишленост.

До момента няма каквото и да било официално потвърждение КНДР да е разработила водородна бомба, отбелязва ТАСС.

Северна Корея обаче ще е в състояние да възобнови изстрелването на ракети през първото тримесечие на следващата година, предаде Франс прес, като се позова на американски експерти.

Сателитни снимки показват, че модернизирането на основната ракетен полигон в КНДР, Сохе, е почти готово. Фотографиите са били проучени от анализаторите от Американско-корейския институт към университета "Джон Хопкинс" в Балтимор.

Изолираната комунистическа страна твърди, че има космическа програма изцяло за научни цели. Международната общност обаче смята, че това е прикрита военна програма за балистични ракети в нарушение на резолюции на Съвета за сигурност на ООН.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Респетк преди 8 години
Те май и на последното световно по футбол бяха на 2 място и бяха били Германия със 6 гола, сега тая бомба сигурно от 18 век я имат ама просто сега са решили да се похвалят
15
1
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Северно Корейска Атомна Бомба - Буре пълно с уранова руда и по средата две пръчки динамит.
14
2
 
6
 
! Отговори
Ха преди 8 години
Хм, водородна бомба имали, технология на 50 години...Ние пък имаме перхидролена пиратка, пускаш я по улиците и тя гърми около клек-шопове и университети... пред телевизионни камери, разбира се!
13
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 15ИНТЕРЕСНО ЗАЩО турците И американците НЕ НАРУШАВАТ ТЯХНОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО ?това ли ти написаха на листчето в руското посолство? Е няма по-тъпa сгaн от проруската!
12
2
 
3
 
! Отговори
do 25 преди 8 години
Човекът, който са пратили на слънцето е донесъл водород от първа ръка и корейците са си направили водородна бомба. Риаш ли? А ноу-хау за направата са получили от техният полубог, дядото на Ким.
11
2
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Ненормалниците в света просто нямат свършване. Обществата в отделните държави трябва да са непрекъснато на щрек и будни, че такива явления да се потушават докато е време. Иначе става страшно.
10
10
 
2
 
! Отговори
? преди 8 години
Ким Чен Ун - обезумял.Но днес чета, че и ПУТИН прави безобразно изявление, че "ядрени бомби- в краен случай за ИД"!!!??? БЕЗУМЕН ли е? Или му се иска унищожение??И понеже ги чета ДНЕС и ДВАМАТА, разбирам, че социализъм= ислямска държава= след мен и потоп.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте на момчето да дръпне въженцето на водата в толетната .
8
2
 
17
 
! Отговори
sostin преди 8 години
Е Вие пращахте човек до слънцето наскоро та водородна бомба ..... моляви се ....респект .........
7
15
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА! преди 8 години
ИНТЕРЕСНО ЗАЩО руснаците ВЕЧЕ НЕ НАРУШАВАТ турското въздушно пространство? АХАХАХА
6
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 15ИНТЕРЕСНО ЗАЩО турците И американците НЕ НАРУШАВАТ ТЯХНОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО ?==================Уникално "умен" въпрос ! Какво да правят там, особено турците. Американците виждат всичко, имат сателити, не ги мисли.Този *** на снимката съществува благодарение на Русия и Китай.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Mr.STARBUCKS.......няма разлика между теб-и това което изтича в канализацията....
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болиме ....., имам си достатъчно проблеми за да мисля за другите.А който е на мнение че СК е хубава държава да се прегледа при лекар.
3
8
 
12
 
! Отговори
MRAWKA преди 8 години
ТОВА Е ЕДНА ДОБРА НОВИНА .ОЩЕ ПО ДОБРА БИ БИЛА ДА ТЕСТВАТЕ НОВАТА СИ ПРИДОБИВКА В С.А.Щ.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в КНДР има ***
1
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изолираната комунистическа държава си прави всичко, така че може и това да има. Все повече хора търгуват със Северна Корея и истината излиза наяве. Колкото ние ядяхме от общи казани едно време, толкова и те умират от глад.