В света се води голяма информационна война!

Дмитрий Песков: Тази война се води отдавна
17 дек 2015 10:07, Елка Василева
34
В света се води голяма информационна война!
Дмитрий Песков. Снимка: архив, Reuters

В света се води голяма информационна война, смята Дмитрий Песков, прессекретар на руския президент Владимир Путин.

"Тя се води отдавна. Това не е голяма игра, това е голяма информационна война", каза Песков в интервю за телевизия "Россия 24".

Той посочи, че в тази информационна война някои медии "губят човешкия си облик и губят своите функции на средства за масова информация".

"Ние виждаме всички участници в информационната война, виждаме обективните информационни опоненти и виждаме нашите опоненти, които просто са лишени от каквато и да е обективност и си правим съответните изводи", добави Песков.

По думите му единственото средство за противопоставяне на това може да бъде активна информационна линия, насочена към свеждане на своята гледна точка до световната общност, цитира Песков РИА Новости.

"Смятам, че в последно време, през последните години нашата страна се е научила на много неща и сама вероятно е станала законодател на някакви високи стандарти в това", отбеляза прессекретарят.

Според Песков медиите в Русия са на високо професионално ниво. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Бай Ганя преди 8 години
До палома...ама ние и сега си плащаме данъците.
14
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 8 години
Най-големи информационни лъжи направи американската пропаганда ,относно нападението на Югославия с цел разпадането й и нахлуването в Ирак с цел завладяване на петрола! Световни лъжи, в това отношение са ненадминати!
13
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете на търсачката top 100 russian lies about Ukraine и ще видите какво е информационна война, независими медии са намерили истинските новини със снимки от Южна Америка, чечня, Афганистан и как руснаците всички твърдят че е в Украйна
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До палома. Миеше се само ларгото. Нощно време. Чаркучите бяха навити на макар на колела. Ромски труд. Кварталите бяха неосветени и кални. Транспорта ужасен.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя такава има отдавна,каквати ти игра без информация,даже и при сантасето играчите следят картите,някои дори ги познават сякаш са ги сънували при всяка дрямка.
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До палома Турски не знаеш ЗА ДА МИ ЦИТИРАШ ПРЕСАТА ИМ а какво са казали по Алфа интересува само Болен и сектата му
9
2
 
13
 
! Отговори
iskren преди 8 години
До Анонимен петролът като стане 15 долара за барел всички ще са ***, включително и тези, които сега му смъкват цената - СА, вече и те изпитват доста затруднения, но ще държат цената ниска докато го *** яко на американците и шистовите компании; ниската цена на петрола не вещае нищо добро, ако се задържи по-дълго, само че русанците имат доста резерви, които ако се наложи ще извадят, а саудитците си играят в огъня, защото вече емитират държавни книжа, за да вземат заем да си покриват бюджета
8
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой "губят човешкия си облик и" водят хибриднна война към всеки който не одобрява агресивната плитика на Кремъл !
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 17 за чукчите в магадан
6
18
 
2
 
! Отговори
? преди 8 години
Песков, нищо не казваш.Информационната е ОТДАВНА.НИЕ пък забелязахме ВАШАТА хибридна война.Сега от 11 ще има "илюстрации" и на двата вида в ежегодната среща.
5
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
война която расия губи никой не и вярва на мизернитее и *** А я намразиха поне колкото сащ
4
33
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както винаги крадеца вика "Дръжте крадеца". Пропагандната война водена от Русия срещу света ще свърши зле за рашките. Троловете и те са на ръба на силите от агитация против България и в полза на Русия.
3
11
 
40
 
! Отговори
Хамстер преди 8 години
Да е жива и здрава цяла Русия. Спасител на катастрофиралия Свят.
2
36
 
9
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 8 години
То на руснаците едните лъжи сал им останаха.При цялата си мизерия обаче за пропаганда още намират пари.Подържат армия платени *** от Олгино та чак до Видин.
1
37
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Водите гнусна хибридна война, ама петрола като стане 15 $ КА-***!