Доналд Тръмп - звезда в клип на ислямистка организация

Наредиха го рамо до рамо с екстремисткия лидер Ануар ал Аулаки
19
Доналд Тръмп  - звезда в клип на ислямистка организация
Снимка: Reuters, архив

Сомалийската ислямистка организация Аш Шабаб разпространи филм за вербуване на бойци под формата на документална лента за расовата несправедливост в САЩ с главен герой претендентът за президентския пост Доналд Тръмп, съобщи порталът за мониторинг цитиран от Ройтерс.

Републиканецът Тръмп е показан в 51-минутния филм как през декември призовава да се забрани на мюсюлманите да влизат в САЩ, докато привържениците му го аплодират.

Той е включен между два клипа с екстремисткия лидер Ануар ал Аулаки, убит при въздушен удар с дрон в Йемен през 2011 година, която заявява, че мюсюлманите в САЩ трябва да избират - или да емигрират в ислямските страни или да останат в страната си и да воюват срещу Запада.

Филмът е разпространен вчера в Туитър от Медийна фондация Ал Катаиб, ислямистка екстремистка организация, съобщава SITE./БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
10
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Ако си изберат това недоразумение което няма много връзка с реалността за президент, не мога да се сетя за по голямо наказание от това Тръмп да им е президент. Така че всичко е точно. :)
5
2
 
10
 
! Отговори
странна работа преди 8 години
Нашите медии вземат повече участие в американската предизборна кампания отколкото самите американци!
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако бях в Америка щях да гласувам за Тръмп
3
2
 
16
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Усилията,които се хвърлят за да омаскарят Тръмп са учудващо големи,да не кажа колосални!Явно има причини за страх.Девизът:"Да направим Америка отново велика!" се харесва на все повече нормални американци-хората,които работят и издържат цяла армия от готованци,дето служат само като машини за гласуване!
2
1
 
14
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 години
Обама вече е направил своя избор и е останал.
1
2
 
20
 
! Отговори
Винету преди 8 години
Голяма кампания се води срещу този човек. Ако искат хубаво да го омаскарят да го снимат в клип с някой безгръбначен, неграмотен, алчен и т.н политик. Само да се сетя за някой......