Можело и без пари в лондонското метро

Техническа грешка осигури безплатен градски транспорт
9
Можело и без пари в лондонското метро
Снимка: Reuters, архив

Хиляди пътуващи с градския транспорт в Лондон се възползваха от техническа повреда и се возиха тази сутрин безплатно из британската столица, където влизат днес в сила новите тарифи за 2016 г., предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Тази сутрин имаме технически проблеми с четците за транспортни карти "Ойстър". Опитваме се час по-скоро да ги решим. Дотогава клиентите ни могат да използват метрото, автобусите и влаковете", заяви говорител на столичната компания "Транспорт фор Лондон".

Зарадвани, пътниците оживено споделяха новината в социалните мрежи и приканваха лондончани да пътуват с градския транспорт.

"Сякаш дори софтуерът на Ти Еф Ел е против увеличените тарифи, обявени от консерваторите", пошегува се в Туитър депутатът Садик Хан, кандидат на лейбъристите за кмет на Лондон.

Новите тарифи за превоз с обществения транспорт в Лондон за 2016 г. предвиждат увеличение средно с 1 процент, уточнява агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Ехооо преди 8 години
Алооооу,редакцията,хубаво помествате снимка от РОЙТЕРС,ама малко наизуст сте я цапардосали- снимката въобще не е от Лондонското метро,а от обширния салон на гара ЛИВЪРПУЛ СТРИЙТ !Не въвеждайте в заблуждение хората !
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Месечната ми карта 1-3 зона , без рестрикции е 144.70..... това ми е дневния надник за 9 часа. АК ся да сметнем с дневе надник и нас, КВС карта и за лъв транспорт ще купиш....
2
1
 
0
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
От 67 на 97 не е 35% а ~45%.При седмичната увеличението е даже 50%
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 2И какви са цените на метрото в Лондон?Не пропускай да кажеш и какво е нормалното заплащане в ситито.