Германия с лимит: Най-много още 200 хил. бежанци

През 2015-а в страната са дошли около 1.1 млн.
Обновена: 3 яну 2016 12:36 | 3 яну 2016 12:36, Веселина Йорданова
112
Германия с лимит: Най-много още 200 хил. бежанци
Снимка: архив, Ройтерс

Остане ли бежанският приток в Германия на нивото от 2015 г., в близките години страната не ще може да се справи с миграционната криза. Това заявява премиерът на федералната провинция Бавария Хорст Зеехофер в интервю, поместено днес от в. "Билд ам зонтаг", предаде ТАСС.

"Опитът от минали години показва, че Германия няма да има проблеми, ако притокът достига 100 000, максимум 200 000 бежанци и кандидати за такъв статут годишно. С това можем да се справим, в случая ще се задейства интеграционният процес, така си го представяме в Бавария", обяснява Зеехофер.

"Ако не действаме бързо, ще се наложи Германия за две години да приеме 2,5 милиона бежанци. И то без да включвам в сметката пристигането на техни роднини", добавя политикът.

Статистиката сочи, че през 2015 г. в Германия са дошли около 1,1 милиона бежанци. Все още не са публикувани официални прогнози за тази година.

Освен баварското правителство, Хорст Зеехофер оглавява партията Християнсоциален съюз, коалиционен партньор на Християндемократическия съюз, воден от канцлерката Ангела Меркел. ХСС настоява да не се допускат в Германия бежанци, неразполагащи с никакви документи. Освен това, баварската партия иска всички бежанци задължително да преминават интеграционни и езикови курсове.

Бавария е настанила досега в земите си по-голям брой пришълци от другите региони на Германия. Зеехофер неведнъж е отправял искане да бъде въведен лимит за приемане на новопристигнали и е критикувал Ангела Меркел заради миграционната криза, напомня ТАСС. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: германиябежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, което казва Зеехофер е едно, а друго е което и мисли и натрапва на Германия Меркел.Заглавието е сбъркано. Вече има коментари, които са срещу Зеехофер. Обвиняват го, че не мислел за останалия свят, а само за Германия. Какво щели да правят другите страни, когато Германия откаже да приема повече от 200000 мигранти?
42
2
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Ако Германия наистина бе толкаво демократична държава "?"-a с мигрантите трябваше да бъзе решен на Референдум, а не Меркел да го решава! Демокрацията ще я познаете по Референдумите! Така е измислена /справка - Историята/. Другото са от Интерпретации до откровени Фарсове!
41
5
 
2
 
! Отговори
Маймуната преди 8 години
До КукувицаТи май съвсем изкука-противоречиш си уж си за демокрация,а искаш да забраняваш нещо.Нима това е твоята демокрация?
40
2
 
8
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Пагубно е да се наричат хората, които за против Меркел и сие- дясно-радикални или хитлеристи. Това няма никъква нормална база. Просто е опит да се криминализират 80% от народа.Това е не-демократично.
39
2
 
14
 
! Отговори
Ноел преди 8 години
Веднага след като етническите германци започнат да стават малцинство в държавата Германия самата държава като държавно устройство ще рухне защото етническите германци носители на тази култура няма повече да бъдат определящ фактор. Германия ще се превърне в една от държавите от близкоисточен тип управлявана по закона на шериата. Оттам Германия ще престане фактически да бъде европейска страна.
38
2
 
9
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Според мен е просто глупаво да се правят каквито и да е паралели с режима на националсоциализма. В Германия няма отдавна хитлеристи с излкючение на единици побъркани типове, които повече се правят на интересни, отколкото да имат някъква идеология.Става въпрос за нещо друго. Има ли исляма изобщо почва и база в Европа? Не трябва ли тази назадничева и не-човешка религия да се забрани и нейните поддръжници да напуснат Европа? Не е ли това най-верното решение?
37
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжат бежанците в Германия са много по-малко от тези фалшиви цифри които са обявени. Какви милиони .
36
2
 
10
 
! Отговори
аз ли преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯсе меся в арабският свят бе !!! ти явно не четеш постовете ми !!! от мен ако зависи вие трябва да сте оградени с една висока стена и да не можете да сеете омраза из света. трябва да бъде забранено на европейци да влизат в страните ви акто и вие да влизате в европа и да бъдат прекъснати всякакви връзки с вас !!! вие си живейте в средновековието а ние както ни харесва.направо все едно не съществувате а не да ви се меся
35
2
 
9
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Правителството на г-жа Меркел, както и някои други европейски такива се опитват да ислямизират континента, като подменят населението с нискоинтелигентни диваци от Африка и Азия. Аз лично смятам, че това няма да се получи без проливане на кръв. Въпрос на време е.Само не знам дали няма да се започне от върха на пирамидата.
34
3
 
7
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Такива като гурбетчийката, ще са във предните силози за по приятно пътуване, на Германия взе да и писва от културата ви от джамиите ви и от толерастия.
33
3
 
11
 
! Отговори
Ноел преди 8 години
Какво означава интеграция на огромни маси хора Хорст? Това означава етническо прочистване на истинските германци които биват заменени с други етноси. Това в своята същност представлява висша форма на предателство към нацията и се нарича национално предателство. Когато вкарате и започнете да заменяте германците с африканци и ислямисти от близкия изток това означава, че поради ниската демография на германците за което вина носят западните "ценности" и високата на чужденци то германците ще изчезнат
32
3
 
8
 
! Отговори
а бе кухар преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯти ме заплашваш , че аз съм те пуснал в дома си ,позволил съм ти да работиш и издържаш семейство а ти ще ме взривяваш и оправдаваш това !!! после аз съм бил лошият ??? в европа религията няма такова значение и повечето не я взимат на сериозно...повечето като остатък от миналото е и НИКОЙ не би убил в името на религията . а вие се самоизбивате понеже едните били сунити другите шиити и т.н- а бе откачалки сте
31
2
 
7
 
! Отговори
GTI преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯТи пък си един устат резак. И ако идолът ти Ердоган не престане да се прави на велик, Путин ще направи Туркието стрелбище.
30
2
 
4
 
! Отговори
тая поговорка преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯми напомня за едно момченце с мустачки ...та едни хора в страната му почнали много да рипат....и историята я знаем всички. не мисли , че бихме седяли до безкрай безучастни срещу издевателствата ви .колелото се върти и доста лесно може да ви се наложи да се закичвате...
29
4
 
10
 
! Отговори
е явно си кух преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯтова , че американците и част от западните политици се месят в арабският свят НЕ оправдава убийствата на невинни !! аз за това твърдя , че сте сбъркани в главата и НЕ трябва въобще да ви се помага . трябва да се оставят диктаторите да ви тъпчат и това е !! вие не показвате човещина а го очаквате от нас !!!
28
4
 
8
 
! Отговори
не знам преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯ какво си обиколил в германия но аз пиша от йощерайх и те уверявам , че австрийците мислят за вас по същият начин както ние !!! а джамии НЕ трябва да има въобще в европа а не да ми казваш колко са били необходими ! вие сте навлеци тук и не определяте какво да стане на нашият континент ! а за това относно недолюбването на мюсулманите ....колко от атентатите по света са извършени от мюсулмани и колко от хора с други религии-поне 90 % сте вие терористите , не очаквай съжаление
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯСкоро ви е "германците" ще се превърнете в изчезващ вид точно както френските колонисти в Ливан през 70-те. В Ливан през 70-те се настаняват около 800 хил. бежанци от войната между Израел и арабската коалиция между Йордания, Сирия и Египет. Тези 800 хил. бежанци започват гражданска война, която продължава цяло десетилетие и християнски Ливан е превзет от палестинската *** и половин милион християни са избити от мюслитата. В Германия скоро (до 5-10 г) ще имаме ливански сценарии.
26
2
 
9
 
! Отговори
Художник от Браунау преди 8 години
Газовите камери с лимит: Най-много още 200 хил. бежанци
25
2
 
9
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 8 години
До до 22Австралийците откровено мразят имигрантите и имат изключително строга система срещу нелегалните, най-ефективната в света. Там на година пристигат до 150-200 хил. имигранти на 35 милиона страна, а не 3-4 милиона както е в Германия.
24
5
 
8
 
! Отговори
хасан ли си преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯили амет не зная но тази земя е БЪЛГАРСКА и ние решеваме кой да поканим а не ти дори и да имаш български паспорт или да пишеш на български . могат да дойдат европейци и християни но не и *** от други континенти ! тия си ги заселвай в анадола или из пясъците