Германия с лимит: Най-много още 200 хил. бежанци

През 2015-а в страната са дошли около 1.1 млн.
Обновена: 3 яну 2016 12:36 | 3 яну 2016 12:36, Веселина Йорданова
112
Германия с лимит: Най-много още 200 хил. бежанци
Снимка: архив, Ройтерс

Остане ли бежанският приток в Германия на нивото от 2015 г., в близките години страната не ще може да се справи с миграционната криза. Това заявява премиерът на федералната провинция Бавария Хорст Зеехофер в интервю, поместено днес от в. "Билд ам зонтаг", предаде ТАСС.

"Опитът от минали години показва, че Германия няма да има проблеми, ако притокът достига 100 000, максимум 200 000 бежанци и кандидати за такъв статут годишно. С това можем да се справим, в случая ще се задейства интеграционният процес, така си го представяме в Бавария", обяснява Зеехофер.

"Ако не действаме бързо, ще се наложи Германия за две години да приеме 2,5 милиона бежанци. И то без да включвам в сметката пристигането на техни роднини", добавя политикът.

Статистиката сочи, че през 2015 г. в Германия са дошли около 1,1 милиона бежанци. Все още не са публикувани официални прогнози за тази година.

Освен баварското правителство, Хорст Зеехофер оглавява партията Християнсоциален съюз, коалиционен партньор на Християндемократическия съюз, воден от канцлерката Ангела Меркел. ХСС настоява да не се допускат в Германия бежанци, неразполагащи с никакви документи. Освен това, баварската партия иска всички бежанци задължително да преминават интеграционни и езикови курсове.

Бавария е настанила досега в земите си по-голям брой пришълци от другите региони на Германия. Зеехофер неведнъж е отправял искане да бъде въведен лимит за приемане на новопристигнали и е критикувал Ангела Меркел заради миграционната криза, напомня ТАСС. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: германиябежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
Заминавай си За Австралия и Ги Съветвай СъщотоМайкоПродажник
22
3
 
9
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 8 години
Коментира се, че еврократите от Брюксел са подготвили план за имиграцията на 80-100 милиона африкаци в Европа до 2050. Това, което видяхме през 2015 е едва началото и се очаква до 2020 около 15 милиона нови пришълци. Гласувайте за ГРОБ, партията която твърдо подкрепя този план, и ще и ще цъфнем и ще вържем...
21
2
 
16
 
! Отговори
Чучхе преди 8 години
Е как, Германия няма лимит. Вместо катедрали ще има минарета. Честито
20
2
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Ау какво наказание...за нас. Тъкмо се зарадвахме на оправената демография. Тъкмо се надявахме, че най-сетне и по нашенските улици ще се лее звучна арабска реч, множество дупета ще стърчат около джамията в София, шалвари и гащета ще надничат от всеки ъгъл и дюнер-кебап, животните ще бъдат клани с поглед към мека, жените ще бъдат пребивани с камъни ако бъдат изнасилени, гейове ще бъдат блъскани от сгради.Децата ни разбира се ще трябва да приемат тази висша култура или да бъдат осъдени за расизъм.
19
3
 
12
 
! Отговори
до ГУРБЕТЧИЯТА преди 8 години
ВЗЕМИ СИ ГИ У ВАС АЗ НЕЩА ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИ ГРОШНО ЗА СМЕТКА НА ТОВА НИ ВДИГНАХА ПРАГЪТ НА БЕДНОСТ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ГРОБ
18
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 8 години
а,препълниха се,да изчакат още година две и ще минат Китай
17
2
 
4
 
! Отговори
Rtl* ite преди 8 години
Reklama " no limit" varvi :-):-)
16
2
 
6
 
! Отговори
Меркел преди 8 години
Честито българи,сърби и т.н.
15
3
 
31
 
! Отговори
qwertz преди 8 години
Това е абсолютен расизъм да вземат още само 200 000. Обонго трябва да им се скара пак...другите бежанци не са ли хора? За едни може за други не? Нали точно Меркел каза ,,нямаме лимит за приемане на бежанци,, От Африка още не са започнали да идват, чакай малко там пък умират от глад и това е хуманно. Апък Европа кучета я яли, запазването на културата и народите вече не е важно, ние живеем в модерни времена...
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мама Меркел и лопа Сушилнята много Лошо
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия не знам защо си мислеше, че е далече и мигрантската вълна ще се размие, докато стигне до нея. Да, ама не! Кой дойде с автобус да ни реже оградата по границата и да ни убеждава, че сме свят без граници? Без граници, ама икономиката безгранично и с валсова стъпка отива на кино !! Има много ***, които с удоволствие ще се почесват по муждукрачието и ще се уригват доволно при социалната система за отглеждане на привнесени *** докато не я занулят, а после и изкарат на червено!
12
2
 
17
 
! Отговори
гост преди 8 години
Е как? Мама Меркел няма ли да се погрижи за дечицата си?!
11
3
 
19
 
! Отговори
дърт женен и Минко преди 8 години
До 10Демографската криза у нас няма начин да се подобри защото българките не се *** с ислямисти и за това сме оцелели 500г., да му берат гайлето европейските гей мъжаги!
10
3
 
28
 
! Отговори
Ватенка и ушанка преди 8 години
През 2015г. Германия е събрала най-голямата джихатска армия в ЕС 1 милион души!
9
25
 
2
 
! Отговори
Демографска криза преди 8 години
Трябва да изпратят около 100-150 000 бежанци в България, поне демографските показатели да св оправят. Нали българите с влиянието на чалгата и подобните облъчвания вече не спат с жени. Това е спасението за България!
8
2
 
39
 
! Отговори
aaa преди 8 години
защо не преброите и роднините им ,които ще си поканят-баби,лели,вуйчовци,сесри,братя ,с по 4 жени и всяка с по 3 деца и всичко това с по 800 евро на месец на калпак ,социално мебелирано жилище с отопление,а нашите деца дето завършиха там ще им работят и ще плащат тройни данъци и наеми за да се интегрират амуджите..
7
4
 
22
 
! Отговори
Германец от Герман преди 8 години
А аз си мислех, че тъкмо ще се справим с проблемите на застаряващата ни страна. Жалко. Толкова много лекари, програмисти, ядрени физици, фармацевти и инженери от страни с перфектно образование като Сирия, Ирак и Афганистан няма да успеят да изхранват нашите пенсионери като наливат пари в нашите пенсионни и здравни каси. Ами как ще растат нашите деца без добри приятели като Ахмед, Мохамед, Рамзи и др. Накъде отива този свят без мултикултура? Наистина жалко!
6
2
 
17
 
! Отговори
още 200 000?! преди 8 години
чудно, какво ли са планирали германските водачи, та да приберат 1 500 000 друговерци.
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩЕ БЪДАТ ВРЪЩАНИ ТАМ ОТ КЪДЕТО СА ВЛЕЗЛИ В ЕВРОПАЕТО ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО КАКВО Я ОЧАКВА БЪЛГАРИЯ ,ГЪРЦИЯ ИСПАНИЯ,ИТАЛИЯ в най скоро Време
4
4
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Ааааа,не!Бабата да си ги котка след като ги извика и да не претендира,че границите на Евросъюза са виновни.