Бежанец ранен при обстрел на приют до Франкфурт

Полицията отказа да коментира дали стрелбата е от омраза
4 яну 2016 17:14, Елка Василева
24
Бежанец ранен при обстрел на приют до Франкфурт
Снимка: архив, Reuters

Приют за бежанци в предградие на Франкфурт беше подложен на обстрел снощи. 23-годишен бежанец е бил ранен, предадоха ДПА и ТАСС, като се позоваха на полицията в германския град.

Стрелба била открита през прозорец на приюта в Драйайх, където е спял мъжът. Той бил отведен в близка болница с леки травми и скоро бил изписан.

В Германия рядко се използват бойни патрони и относително малък брой хора имат разрешителни за оръжия, отбелязва ДПА. Полицията отказа да коментира дали престъплението е мотивирано от омраза срещу имигрантите.

Разследването продължава и мястото на престъплението е отцепено до извършването на необходимите криминалистични процедури. Търсят се свидетели.

Това е последният инцидент от серията антиимигрантски и ксенофобски престъпления в Германия, отбелязва ДПА. Над 1 милион души от разкъсваните от войни страни в Близкия изток потърсиха убежище в Германия.

До средата на ноември властите регистрираха 1610 случая на свързани с насилие престъпления срещу мигранти и местата, където те са подслонени.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Германиябежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най-вероятно някой събрат го е пушнал, затова и не казват детайли. Ако беше местен германец досега да са викнали "Расист и ксенофоб"!
15
0
 
4
 
! Отговори
125 преди 8 години
бежанец бил леко ранен,това ли им е най-тежкото престъпление за деня в Германия,голям фокус правят върху мигрантите медиите им,млади здрави мъже бягат от войната,това дезертьорите им ли са,от коя страна са дезертирали,от армията,от ислямистите,на кого от западния свят симпатизират,тези работи ме интересуват мен
14
0
 
20
 
! Отговори
Петър преди 8 години
Гражданската война със слаба интензивност вече започна в Германия заради предателството на Меркелица която вкара троянския кон на африканци и ислямисти в Германия. Както бях казал и преди пускането на масите *** ще доведе до граждански войни и това и започва да става.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
HESSEN E SUPER *SKA OBLAST KOITO E TAM ZNAE ZA KAKWO STAWA DUMA TO KADE LI NE E WECHE W GERMANIA ROMSKO tam ako ne si cheren ili misulmanin niamash choweshki prava
12
0
 
20
 
! Отговори
Бочко до 16 преди 8 години
Мхого сте прав за съжаление . Мисля че на немската партия на Зелените се обръщаха към журналицтите с ПИНОКИО . А трагедията с момиченцето е огромна защото някакъв *** е стрелял с бойно оръжие няма да се очудя да е бежанец . Интересно защо не четох по нашите медии че *** в Белгия мисля запалиха коледната елха ? Има куп събития които се крият от българина .
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новината на деня в Германия - пришълец бил ранен. А другата новина същата вечер малко по на север от Франкфурт простреляха и убиха 11 годишно дете не се споменава. Имам в предвид по немските медии. Драйфа ми се. Да знаете - немските политици и журналисти са не по малки о т р е п к и от българските си събратя.
10
0
 
23
 
! Отговори
men преди 8 години
бежанци могат да са само жени и деца. тези *** лежат по цял ден и си търсят парите "техните" си. като получат статут се домъкват кадъните с по 6 чавета минимум като аптекарски шишета и бай арапин всяка вечер е при друга шехерезада като не пропуска да им зима и парите от детските естествено. а глупавите млади германки само чекат да видят некой по сивичък такъв и веднага баджаците на 2 без 10... а стариците им се радват на чеветата .... немам думи просто.
9
0
 
17
 
! Отговори
men преди 8 години
от либоф ши да е. като емириканскити бомби над дрезден и хамбург през втората световна. макар че сега като се замисля нищо чудно да е активно мореприятие организирано от баба меца за да се предотвратят такива прояви в бъдеще чрез строг контрол на оръжията и внезапни проверки на всички телесни кухини срещу редовни белокожи немски граждани. да живэ еурабия, да живеят новините на майчин язик и дублираните новогодишни речи. алахчо ака в бар.
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1610 случая - доста показателно за разлика от думите на Меркелицата
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от рикоширал крушум ли е?
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не, от любов ще да е стрелбата!
5
1
 
43
 
! Отговори
Оху преди 8 години
Само един ранен "бежанец"??!! Слааби резултати братя германци,слаби- нашите са по-добри! :))
4
0
 
28
 
! Отговори
Капа ви Йота преди 8 години
Стрелбата не е от омраза- от скука е :))
3
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какви бежанци, лигльовци -75 % млади, здрави мъже, които ако не са терористи, са изключителни мързеливци, които търсят лесните пари в Европа. И медийните поплювковци им викат бежанци, че да ги съжаляваме.
2
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Полицията отказа да коментира дали стрелбата е от омраза" обикновено от любов стрелям по хората аз лично ...
1
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какви бежанци това са си живи ислямисити