Сексуални посегателства в Кьолн на Нова година

Очевидци: Нападателите са вероятно араби или северноафриканци
Обновена: 5 яну 2016 08:47 | 5 яну 2016 08:44, Елка Василева
229
Сексуални посегателства в Кьолн на Нова година
Снимка: архив, Reuters

Серия от престъпления от сексуално естество са били извършени срещу жени в германския град Кьолн в нощта на Нова година, предаде Асошиейтед прес.

Германската полицията определи това като "напълно ново измерение на престъпността".

В нощта на Нова година са получени 60 оплаквания за сексуални посегателства срещу жени в Кьолн, в това число и едно за изнасилване.

Много от жените казали, че са станали обект на посегателствата в околностите на централната гара на града, която е близо до прочутата Кьолнска катедрала.

Според очевидци нападенията са били извършени от многочислена група, в която може би е имало до 1000 мъже, чийто външен вид навеждал на мисълта, че те може да са от арабски или северноафрикански произход.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
меркел е хазарка евреика придошла от полша а те са наи лошите и злонамерни същества примери бжежински,олбреит,нюланд,кери,сорос,прошенко,ротшилд,коломииски,тимошенко и други. сафаридите и те не отстъпват по пакленни планове примери соломон паси,надежда михаилова,каспаров убития немцов и други, хитлер и то е имал ген на юда ама кохари хазари ли са били или сафариди не е ясно за ешкиназитата не знам.
120
1
 
20
 
! Отговори
И преди 8 години
И как ще ходят на работа .та там е централната гара ,ако работиш първа смяна трябва да си още в 5.00 на гарата ,а вече в 23.00 когато се прибираш..поне да разрешат оръжие срещу пияните инженери,комп.специалисти,лекари,биолози от феодалното общество на т.н.мигранти
119
35
 
6
 
! Отговори
Що е то преди 8 години
Що не изнасилват рускини? Ами защото според Корана е грях да изнасилиш алкохоличка, наркоманка и прасе...ха..ха
118
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кр-исталина, Кресталина, искам и тебе да те минат!
117
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
.Нека бъдем толерантни към новопристигналите имигранти..те са добри хора
116
1
 
37
 
! Отговори
гост преди 8 години
Та нали за това ги извикаха,да им подобрят генофонда....Е хората се стараят...
115
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Меркел да успокои германките! Все пак новопристигналите мигранти имат нужди, нал тъй...Нека бъдем толерантни.
114
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Германия работят много чужденци,но те не са араби и африканци.Освен милионите турци има много хора от източноевропейските страни,както от Албания,Сърбия и т.н.И престанете да намесвате Русия,Сидеров,Хитлер или други подобни ,защото нещата са много сериозни.Европа е залята от невиждан поток от пришълци,Европа е скована от страх пред лицето на ислямистите,Европа не е същата.И ако не се събуди националното чувство на всеки един европеец и не се изправим срещу злото то ще ни унищожи.
113
0
 
40
 
! Отговори
до 119 и 125 преди 8 години
Не се страхувам, защото и АзГ и Пегида се отворени към всички Европейци, вчера пак говориха патриоти от чужбина на митинга на Пегида. Само обединени Европейските националисти могат да спрат инвазията на ислямам, жалко ако това някои не могат да го разберат. Обединени от Християнски ценности, равноправие на мъже и жени и т.н. Целта е суверенни държави, които си сътрудничат в Европа, а не една супердържава, командвана от мултинационалните концерни. Меркел е за супердържава. Поляците се осъзнаха.
112
1
 
51
 
! Отговори
изход преди 8 години
Те арабелите затова нахлуват в Европа.На хранилка и разгулен живот.Това си представят когато Меркел ги кани а не да се интегрират и да работят.Всички араби и черни незабавно да се върнат по родните им места и Европа да се огради с "китайска"стена от която да се стреля по нашествениците.
111
1
 
45
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Всеки, който е мъж е длъжен да защитава по - слбите от него. Ние не бива да допускаме някой с пръс да пипне нашите жени или деца.
110
0
 
45
 
! Отговори
до 123 от Германия преди 8 години
Германия е страна на високотехнологичните производства. Тук вече не се произвежда почти нищо с нискоквалифициран труд. Това не са 1960-те години. Проблема е, че голямата част от нашествениците не иска да учи и да работи, а само да получава социални помощи. Естествено има и едни 10% изключение. Много е по-лесно да продаваш дрога, обираш къщи, банки, супермаркети, отколкото да работиш. 70% от затворите са пълни с прищълци.Отделно салафизъм, джихадизъм - за това не ми се говори.
109
11
 
0
 
! Отговори
До126 преди 8 години
Вярвай в каквото си искаш,само внимавай алфа пудела да не разбере,че вярванията ти се отклоняват от спуснатите ти отгоре и да те отрежат от пицата
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 112просто не мога да повярвам, че не си платено жалко т.р.о.л.ч.е.
107
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото сега враг на националистите са бежанците,утре ще си ти и децата ти,в други ден вече и германците с тъмни очи...историята го доказва.Но ти си знаеш...всеки живее според разбиранията си и заслужава съдбата си..
106
1
 
28
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
Събуждането на народа не може да бъде подтискано !!!Чакам парламентарните избори през 2017. Щом Франция има ФН, Австрия-ФПО, Полша-ПИС,всички с 30 и повече процента избератели, Германия не може да прави изключение. Единната партийна чорба тук трябва и ще получи силна опозиция - въпрос на малко повече време. СЪБУЖДАНЕТО на НАРОДА не може да бъде подтискано.
105
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие и съпругата ви като сте инженери,я се огледайте в тези които не са инженери и работят като обикновени бачкатори в прозводството.Колко от тях са германци?Ако останат само германците нали дъщеря Ви или нечия друга германска дъщеря или син ще трябва да застане зад струга или трактора.
104
3
 
34
 
! Отговори
до 119 преди 8 години
Защо мислиш,че националистите са по опасни от пришълците?С какво хора защитаващи националните интереси са по опасни от същества с примитивна ценностна система живеещи в други времена,неподлежащи на интеграция?
103
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любимите гости на Меркел празнували по техния обичай
102
2
 
35
 
! Отговори
ив преди 8 години
Работя вече 24 години навсякъде из Германия ,строим. Досега не съм виждал арабин да работи това,дори и между шофьорите на пристигащи материали такива няма. А не е, като да няма такива,скиторещи по улиците. Германия трябва да им даде шанса да се квалифицират и да работят след това.Който не пожелае, с транспортните самолети на НАТО обратно по родните им места.