Жени в Цюрих също се оплакаха от насилие като в Кьолн

Полицията получила 25 жалби за сексуални посегателства
7 яну 2016 21:18,
159
Жени в Цюрих също се оплакаха от насилие като в Кьолн
Снимка: архив, Ройтерс

Сексуални посегателства срещу жени като тези в град Кьолн в Германия е имало в новогодишната нощ и в Цюрих, съобщи Франс прес, позовавайки се на полицията в швейцарския град.

Още по темата
Получихме няколко жалби за сексуални посегателства и грабежи, посочи в комюнике полицията, правейки паралел с оплакванията, получени в няколко германски града.

Полицията в Цюрих започна разследване, като потърси съдействие от евентуални очевидци и призова ако има други пострадали от подобни посегателства, те да подадат жалби.

В полицията в града са били получени сигнали за 25 кражби в новогодишната нощ, когато край градското езеро са празнували около 120 000 души. Докато разследвала кражбите, полицията установила, че няколко жертви са съобщили и за сексуални посегателства. Няколко жени посочили, че били заобиколени и опипвани от "няколко мъже с мургава кожа", смесили се с тълпата.

Служители на реда уточняват, че повечето от жалбите са получени в последните 24 часа.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наивен си, Махмут, ако очакваш Европа да стане част от Халифат. По-добре се постарайте да развивате вашата култура така, че всички мюсюлмански държави да се модернизират и да няма там бедни и гладуващи.
39
8
 
0
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
До доколенковЗащо да съм луд? Нещо невярно ли съм написал?
38
0
 
10
 
! Отговори
доколенков преди 8 години
като влизат в Европа-задължително още един сюнет!!!
37
9
 
1
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
До АнонименЕвропа е федерация от 15 г. насам. Старите държави съществуват само фиктивно, за да не се стресират разни назадничави националисти като теб и другите. Следващата стъпка е Европа да стане част от Халифата. Всички континенти се окрупняват покарай Глобализацията. Европа, Близкия Изток и Северна Африка стават Ислямски Халифат. САЩ се сливат с Южна Америка, Канада и Австралия. Русия, Китай и Индия си поделят, каквото остане от Азия. Има достатъчно писано по въпроса.
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не пиши глупости Махмут, не настройвай хората тук срещу мюсюлманите и не обиждай европейските жени. За повечето от тях може да се каже, че знаят, могат и са десетократно по-ценни в сравнение са над 90 процента от ориенталските мъже.Нов ред в Европа няма да бъде наложен от п.р.и.м.ат.и, които са допуснати в Европа, за да вършат най-неквалифицираната работа. Ако много знаят, дори няма да имат късмета да си тръгнат обратно с гумени лодки. Ще заминат по принципа дим да ги няма /през комините/.
35
3
 
2
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
До мамутТази държава дето я пишеш - "Бъльгария" да не би да е някаква нова? Май е онази дето е на три планети - пната Пайнер, планета Фолк и планета Ейч Ди ХА-ХА-ХА Жалка чалга нация!
34
22
 
1
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
Аз не мога да разбера, какво ви пречат новите неща в живота. Нови хора дойдоха в Европа, нормално е да има нови порядки. Пък и тези дето се оплакват, само се преструват. И да се радват, че не им късат обеците дето си ги слагат по зърната на млечните жлези и по половите органи.
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В други сайтове тази информация е по-подробна.Налага се един извод - тези се събират на глутници, за да нападнат сама жена или най-много две момичета, вървящи заедно. Казано с други думи, страхливи са, комплексирани са.Освен това, хем са глупави, хем неблагодарни.Остава да видим дали и в други държави някой не пречи умишлено на полицията да се справя с такива.
32
0
 
1
 
! Отговори
mormot преди 8 години
interesno 6e stane kato po4nat mujete im da opipvat
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей затова си стоя в България,а не емигрирам.Тук това не може да се случи,щото останахме само диваците.Ге.овете и к..вите се изнасят за Европа.Тук ако видя група от такива да закачат жена се смелват от бой.
30
15
 
2
 
! Отговори
Махмуд преди 8 години
До До махмудЕто пиша ти. Ела да ми "пръснеш празната кофа", ***. Вие българите като пиете 2 ракии и не знаете какво приказвате. Само приказките ви са големи. Всичко друго ви е малко и незначително. Затова сте на това дередже - бедни, скъсани, подритвани и унижавани от всеки. Затова и жените ви бягат от вас и се предлагат на чужденци в търсене на по-добър живот.
29
11
 
2
 
! Отговори
Махмут преди 8 години
До PinochetЕвропа е мултикултурна и такива като теб нямате нясто тук. Отивай си в Индия.
28
2
 
26
 
! Отговори
Pinochet преди 8 години
Като си помисли човек за не далечното бъдеще:-Европа се разпада.-Всеки е сам за себе си.(държави)И къде сме ние без армия, без граничари без закрила от никого защото осрахме пътеката към РусияС османия която със сигурност иска да си отреже парче от насВъоръжавайте се и бъдете готови...................................
27
3
 
5
 
! Отговори
Pinochet преди 8 години
Акординг то американските братя :При нас има Индобългари, Нашественици афроараби , афронегри и малко жълтури от исток.Да се чудиш къде са Българите
26
1
 
7
 
! Отговори
ооо преди 8 години
До Pinochetмахмут е ***, чиято цел е да те ядоса. успява. единственият правилен отговор на подобни социопати е игнор.
25
1
 
13
 
! Отговори
Pinochet преди 8 години
До МахмутТи нямаш място тук. Отивай там където това е прието като нормално в османия или от където си .На теб или такъв като теб С УДОВОЛСТВИЕ ще извадя гръцмуля с голи ръце
24
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе каква е тази расова дискриминация, как може да споменавате *** кожа? Казвате просто няколко мъже и толкова
23
3
 
21
 
! Отговори
до Махмут и бг преди 8 години
Една граница пресичате , южната, и сте си на място. Така, че куфарите и Анадола ви чака
22
0
 
38
 
! Отговори
до почна се преди 8 години
Властите не дават медиите да пишат , не за да не плашат народа, а за да не паднат от власт. Пука им на тях за народа! Ако ги беше грижа нямаше да допуснат това да се случва в Европа. Както и в Бълагрия бабите и дядовците ни са всекидневно тероризирани от "малцинството", но справедливост така и не идва...защото гласовете им са по важни от пенсионери които само тежат на социалната система..по добре да намаляват по-бързо... Така мислят управляващите .... Само с бой ще се промени статуквото
21
29
 
1
 
! Отговори
бг преди 8 години
Е кой е виновен? Арабските младежи ли? Или ние европейците,че не можем да озаптим жените си? Да лягат с първия срещнат? И си свалят гащите пред всеки чужд мъж.