Между 46 и 50 убити при атентат в град Злитен в Либия

Нападението е извършено срещу полицейска академия
7 яну 2016 14:07, Елка Василева
8
Между 46 и 50 убити при атентат в град Злитен в Либия
Снимка: архив, Reuters

Между 46 и 50 души бяха убити при нападение с камион бомба срещу тренировъчен център към полицейска академия в западния либийски град Злитен, предадоха ТАСС и Франс прес, като се позоваха на телевизия Ал Арабия и на местни агенции.

Сред жертвите има и цивилни.

Точен брой на ранените засега не се съобщава. Някои от пострадалите са откарани в болница в съседния град Мисурата, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ЛибияЗлитен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 4"Св.Неделя американците лия сринаха бе, др. червен цър..вул?250 човека уби вашата партия-любима!"В Света Неделя нямаше човешки жертви. Изчистени бяха само фашисти превратаджии които преди това бяха избили и изклали над 25 хил души без съд и присъда заедно със семействата им.
5
6
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Св.Неделя американците лия сринаха бе, др. червен цър..вул?250 човека уби вашата партия-любима!Всички световни терорити се обучаваха в СССР!И.Д - в Русия.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Терорът е специалитет на американските фашаги, от една добре развита държава за 4-5 години я сравниха със земята.....А това и ГЕРБ не може да го направи
3
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЕРОРА е специалитет на комунистите!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех ,а каква хубава страна беше Либия.
1
0
 
8
 
! Отговори
Червонец преди 8 години
Терористичните банди на Идил са насочили своите апетити към либийските пристанища, за да не се лишат от логистични възможности за износ на краден петрол. ВКС на РФ и правителствените войски на Асад бележат победа след победа в Сирия и след месец-два ще им затворят кранчетата.