Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците

Един 130-килограмов мъж, който помогна на преследвани момичета
7 яну 2016 19:47, Елка Василева
194
Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците
Снимка: Reuters

Хърватинът Иван Юрчевич, който работи като охрана в хотел "Екселсиор" в Кьолн, попадна във фокуса на вниманието на германските медии след събитията в новогодишната нощ, когато влязъл в конфликт с мигранти, притесняващи гостите на хотела.

Още по темата

Мигрантите дошли с бутилки бира и твърд алкохол. От гостите, които пушели пред хотела, те започнали да искат цигари, притеснявали жените и искали да тръгнат с тях.

По думите на Юрчевич около хотела е имало около хиляда души. Към 22 часа две момичета дотичали при Иван и поискали помощ. След тях веднага пристигнали и нападателите, които го заплашили. Но благодарение на опита си като треньор по бойни изкуства високият 198 см 130-килограмов Юрчевич знаел как да се защити от нападението.

Той ритнал единия от нападателите, който отлетял на няколко метра. За случилото се Юрчевич разказа във видео, качено в профила му във Facebook, откъдето става ясно, че той е актьор и режисьор. Видеото е гледано няколко милиона пъти.

Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците
Иван Юрчевич. Снимка: Facebook

След физическата разправа Иван Юрчевич се върнал в хотела, а нападателите крещели след него смъртни заплахи, пише "Ютарни лист".

Германският правосъден министър Хайко Маас потвърди, че в нощта на Нова година в Кьолн са били извършени серия от сексуални посегателства срещу жени, които не са случайност, а става дума за координирана акция, в която участвали мъже от северноафрикански произход.

Кметицата на Кьолн Хенриете Рикер беше подложена на остра критика, след като препоръча жените да съобразят поведението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: КьолнИван Юрчевич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
23
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
"*** ислямист" - да заплашваш двуметров, 130 килограмаов балакнец-спец по бойни изкуства.
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време за ОПЛОЖДАНЕ дами и господа
110
0
 
12
 
! Отговори
Мрън преди 8 години
До aaaaaaaaaО, в Швеция ги настаняват и в дворци. Без майтап. Ама пак са недоволни, било им скучно.
109
1
 
10
 
! Отговори
Мрън преди 8 години
Ще се изправи,я. Като не му е промит мозъка с мулти-култи и не му е слязло сърцето в петите от страх. А германците да се кефят на гей паради. Мухльовци.
108
0
 
42
 
! Отговори
88 преди 8 години
Германци, покажете си зъбите най-после, че ми писна ! Стига чувство за вина, натрапено ви от еврейската мафия ! Ние се гордеем с Вас , не се срамувайте ! Историята този път няма да се повтори !
107
0
 
44
 
! Отговори
aaaaaaaaa преди 8 години
в момента прочетох че германските власти ще настаняват тези насилници в кварталите на Кьолн-ЛИНДЕНТАЛ ,Кьолн Зюд ,квартали в които един апартамент от 60 кв.м. струва 300 000 евро за обикновения германец ,а тия ще живеят там настанени без пари,е това е вече самоубийство
106
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя бате търси Медийна изява , чак в Хърватия дал интервю , *** мошеника
105
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като одарил единия , излетял на 3 метра пише в T-Online , някой специалист по бойни изкуства може ли да обясни , как се лети на 3 метра това само по филмите го има , Юго може ли да не поизлъже в Германия
104
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Edin dobar MANIPULATOR e toa harvatin , qvno tyrsi izqva
103
0
 
5
 
! Отговори
ИЗМАМА преди 8 години
Какво общо има хърватския вестник Jutarnji list с новогодишната вечер в Кьолн , абе вие сие мислите че българския народ е много глупав
102
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя си прави Реклама , НЕ Е ПОМОГНАЛ НА НИКОГО
101
1
 
5
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Такива Екс-Сърби като тоя колко Българи измамиха в Германия , сега бил помогнал , да каже колко Българи и измамил
100
1
 
36
 
! Отговори
Jo преди 8 години
Хансовци? Какво става? Не ви ли е неудобно малко, да чакате Хървати да ви решават емигрантските проблеми? Стоите и мълчите докато играе на теслата дръжката. Или май на вас вече жени не ви трябват?
99
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NE IVAN,A GOSPODIN KALASHNIKOV 47 SHTE UKROTI ARABSKITE ZVEROVE.
98
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нийл, съвети от фанатизирани християни не искаме. Не си по-добър от фанатизираните мюсюлмани, същият си в очите на нормалните, мислещи хора!
97
4
 
27
 
! Отговори
Нийл преди 8 години
Всеки който е с всичкия си и не е слуга на тъмни сили и техните доктрини трябва да прави всякакви мощни усилия да спре тези планове на лукавия изпълнявани от слугите му и мекушавите предателски настроени политици в България които изпълняват този план. В основата на неолиберализма и тези хора които стоят зад политиките му са едни богоборци и слуги на лукавия. По делата им ще ги познаете! Случайно ли "ценностите" им са всякакви извращения и морална деградация? Не! Те издават същността им!
96
4
 
31
 
! Отговори
Нийл преди 8 години
Цялата тази доктрина идва директно и се провежда от слуги на дявола и членове на тайни сатанински общества които извършвайки национални предателства към европейските народи се опитват да изпълняват волята на дявола за създаване на мултикултурен световен ред. Това е връщане към Вавилон и Вавилонската Кула - смесица от народи и езици над която да се възцари антихриста. Европейския парламент е построен като копие на незавършената вавилонска кула чиито строеж сам Бог е спрял!
95
1
 
56
 
! Отговори
Нийл преди 8 години
Каква изненада - европейските мъже защитават жените въпреки цялата феминистична помия която се излива върху тях постоянно а африканците и ислямистите са едни престъпници и изнасилвачи. Добро утро! Парадокс - источноевропейците са третирани с предр***съдъци и дискриминация а всякаква цветнокожа *** е приемана с разтворени обятия. Нищо не е случайно! Паплачта се пуска нарочно с цел геноцид на белите европейски народи чрез смесени връзки с паплачта които щели да "оправят генофонда"
94
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми е трудно да повярвам , че всички Европейски лидери са заслепени и не виждат катастрофата , която настъпи в техните държава с тези уж мигранти . Това нещо се дирижира от някъде и цели войни в Европейските държави , които са неизбежни . Най малкото е да се обяви една година на спиране на мигрантите в Европа и през това време всичко ще си дойде на място . Не знам, просто всичко това е необяснимо , все едно сме зомбираме и не знаем какво правим .
93
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като не живееш в момента в Германия просто не коментирай как се изакваш в тоалетната си удома в България