Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците

Един 130-килограмов мъж, който помогна на преследвани момичета
7 яну 2016 19:47, Елка Василева
194
Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците
Снимка: Reuters

Хърватинът Иван Юрчевич, който работи като охрана в хотел "Екселсиор" в Кьолн, попадна във фокуса на вниманието на германските медии след събитията в новогодишната нощ, когато влязъл в конфликт с мигранти, притесняващи гостите на хотела.

Още по темата

Мигрантите дошли с бутилки бира и твърд алкохол. От гостите, които пушели пред хотела, те започнали да искат цигари, притеснявали жените и искали да тръгнат с тях.

По думите на Юрчевич около хотела е имало около хиляда души. Към 22 часа две момичета дотичали при Иван и поискали помощ. След тях веднага пристигнали и нападателите, които го заплашили. Но благодарение на опита си като треньор по бойни изкуства високият 198 см 130-килограмов Юрчевич знаел как да се защити от нападението.

Той ритнал единия от нападателите, който отлетял на няколко метра. За случилото се Юрчевич разказа във видео, качено в профила му във Facebook, откъдето става ясно, че той е актьор и режисьор. Видеото е гледано няколко милиона пъти.

Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците
Иван Юрчевич. Снимка: Facebook

След физическата разправа Иван Юрчевич се върнал в хотела, а нападателите крещели след него смъртни заплахи, пише "Ютарни лист".

Германският правосъден министър Хайко Маас потвърди, че в нощта на Нова година в Кьолн са били извършени серия от сексуални посегателства срещу жени, които не са случайност, а става дума за координирана акция, в която участвали мъже от северноафрикански произход.

Кметицата на Кьолн Хенриете Рикер беше подложена на остра критика, след като препоръча жените да съобразят поведението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: КьолнИван Юрчевич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
25
 
! Отговори
JAKPOT преди 8 години
Френскоговорящите Мароканци са си *** , използват какви ли не Схеми да се узаконят в Германия понеже им требва Виза и Разрешително за пребиваване , една от известните схеми е Подготвителни курсове към Университетие в Германия само докато бъдат приети получават 2 в 1 - Разрешително за пребиваване и Разрешително за Работа на полвин работен ден тоест JAKPOT , това е положението Германия си затваря очите
91
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на "нашето момче" хърватина Иван, да покаже на тия немци как се действа на Балканите. Само ще ни дават акъл тука от Европата разни льохмани, а собствените си жени не могат да опазят.
90
0
 
16
 
! Отговори
dp преди 8 години
Изглежда Меркел се опитва да събуди нацията която спи в летаргията на комфортната си зона, затова ги вика да идват тия с ***.Още толкова нагли арабухи като напуска вътре ще загуби властта, но за концлагерите и газовите камери пак ще се намери работа, тоя път оправдана. Инак по-зле.Търпението на хората си има горна граница.
89
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркел стана най-мразената личност в Европа. Плю на своите хора и реши да подари Германия на араби и африканци.
88
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия,за голямо съжаление е васал на САЩ.От което се налага извода,че самоубийствената политиката на Меркел,е нищо друго освен стриктно изпълнаване на заповедите зад океана.Т.е замисъла на тези зли сили е унищожението на бялата раса посредством армията от организирани насилници,наречени мигранти.Какви мигранти,бе?За какво са границите?Хора време е за действия!Ние трябва си помогнем с разчистването на тази ***!
87
3
 
18
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Правилно, Сталинка Георгиева е казала по Африка Веле че този тъмен хърватски субект ще си плати по законите на цивилизования свят. Той ще бъде глобен така, че да му се вземат всичките спестявания от типовете в хотела и депортиран от Германия. Справедливостта идва в Германия, и после и в България. За преминаване към Руския Блок се мълчи, а Източна Германия вече го разглежда като алтернатива, като Западна не иска да стои настрана. България както винаги последна.
86
3
 
9
 
! Отговори
До анонимен 112 113 преди 8 години
А бе ти и под прогнозата за времето ли ще пишеш какво става в Русия. Пий хапчето и лягай
85
2
 
45
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Настоявам БХК да се сезира и заведе дело за дискриминация срещу хърватина!!! Поведението му е нетолерантно и недопустимо. Всички емигранти да бъдат номинирани за "мъже на годината.
84
1
 
32
 
! Отговори
герой преди 8 години
130 килограма,работи като охрана и е Иван! Точно като мен! Браво!
83
32
 
2
 
! Отговори
ромски преди 8 години
Добре де какво толкова са направили джихадитата не са нито крали нито убивали просто са искали нещо бяло да е***т!
82
3
 
23
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Какви северноафриканци? Полицаите днес официално казаха, че повечето са били сирийци. И то току що дошли
81
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шопе, кой казва че са били човеци! За мен новите европеийци не са човеци, а нещо друго!
80
1
 
8
 
! Отговори
v преди 8 години
До хер МеркелАло, защо оправдаваш всяко зло срещу жените заради греха на ***, която в момента е в рая с мъжа си. Защо натяквате това на жените,обвинявайки ги,за греха?Евин грях ли се казва или Адамов?Обвинявате ги и ги нападате независимо дали са с палта или деколтета,подмятате им,а забравяте че Бог ги е създал такива с коси.Нима трябва да стоим затворници и с придружител посред бял ден,ами да се възпитат мъжете, не нас да редят с затвор в къщи и хиджаб.Голи през зимата е няма да е било това.
79
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 97Целомъдрен колан. Това нещо е използвано тук в Европа, а не в някоя арабска страна. Някога преди да се появят сутеньорите и публичните ****** и тук в Европа са държали много за морала в обществото. Леко облечените жени и скитащите сами по улиците са имали лоша слава и са били отритнати от обществото. Какво падение на нравите в днешна Европа!
78
1
 
27
 
! Отговори
До Не съм Орбан преди 8 години
Какво общо има голия женски крак с разврата?!!! Това че една жена се е облякла добре за празника не означава че търси някой на улицата да я изнасили!!!
77
1
 
20
 
! Отговори
Conan преди 8 години
Нарочно се прави това напрежение за да се събуди заспалия дебел дойчо. А тъпата коза Марикел не разбра как и скроиха този номер и мига на парцали по телевизията. *** история и браво на хърватина!
76
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради втората им поправка в ФАЩ е пълно с откачалки саше, и май ти си една от тях! Прибраха изметта на света и се трепят сами!Последната им поправка ще я напише Путин!!!
75
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А някой от вас живее ли в момента в Германия или просто тука си пише , щото даже и Света не му обръща внимание
74
1
 
16
 
! Отговори
Фифи преди 8 години
Режа им топките на момента... Ще си ходя и по ц и ц и щом законите в Европа ми го позволяват. Човекоподобната и з м е т да си ходи в Африка
73
0
 
10
 
! Отговори
дядови преди 8 години
Браво друже само така !