Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците

Един 130-килограмов мъж, който помогна на преследвани момичета
7 яну 2016 19:47, Елка Василева
194
Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците
Снимка: Reuters

Хърватинът Иван Юрчевич, който работи като охрана в хотел "Екселсиор" в Кьолн, попадна във фокуса на вниманието на германските медии след събитията в новогодишната нощ, когато влязъл в конфликт с мигранти, притесняващи гостите на хотела.

Още по темата

Мигрантите дошли с бутилки бира и твърд алкохол. От гостите, които пушели пред хотела, те започнали да искат цигари, притеснявали жените и искали да тръгнат с тях.

По думите на Юрчевич около хотела е имало около хиляда души. Към 22 часа две момичета дотичали при Иван и поискали помощ. След тях веднага пристигнали и нападателите, които го заплашили. Но благодарение на опита си като треньор по бойни изкуства високият 198 см 130-килограмов Юрчевич знаел как да се защити от нападението.

Той ритнал единия от нападателите, който отлетял на няколко метра. За случилото се Юрчевич разказа във видео, качено в профила му във Facebook, откъдето става ясно, че той е актьор и режисьор. Видеото е гледано няколко милиона пъти.

Защитник от Кьолн: Хърватин се изправи срещу насилниците
Иван Юрчевич. Снимка: Facebook

След физическата разправа Иван Юрчевич се върнал в хотела, а нападателите крещели след него смъртни заплахи, пише "Ютарни лист".

Германският правосъден министър Хайко Маас потвърди, че в нощта на Нова година в Кьолн са били извършени серия от сексуални посегателства срещу жени, които не са случайност, а става дума за координирана акция, в която участвали мъже от северноафрикански произход.

Кметицата на Кьолн Хенриете Рикер беше подложена на остра критика, след като препоръча жените да съобразят поведението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: КьолнИван Юрчевич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
24
 
! Отговори
Варна преди 8 години
Тази толерантност ще затрие не само Германия , а цяла Европа . Това трябва да спре и то на момента , всичките арабухи и печки да се прибират към стоите страни. Силно вярващи били , а пият алкохол , преследват жени и т.н. .
71
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямаше ли едни такива железа като прашки дето се заключват с катинар и пазят женските органи от чужди твърди обекти!? Как се казваха нещо като целомъдрен... Беше ама какво точно!?
70
1
 
9
 
! Отговори
JAKPOT преди 8 години
Френскоговорящите Мароканци са си *** , използват какви ли не Схеми да се узаконят в Германия понеже им требва Виза и Разрешително за пребиваване , една от известните схеми е Подготвителни курсове към Университетие в Германия само докато бъдат приети получават 2 в 1 - Разрешително за пребиваване и Разрешително за Работа на полвин работен ден тоест JAKPOT , това е положението Германия си затваря очите
69
9
 
2
 
! Отговори
Не съм Орбан преди 8 години
До До ОрбанАми на теб ти харесва разврата. разголените жени. Това дори при нас в християнска Европа не го е имало никога преди Втората световна. Дори обществата в Европа са осъждали много строго такива фриволности и леко поведение на жените. И това не е било в някоя забулена арабска страна, а тук, в Европа, при нас християните.Когато са открити морските бани във Варна е имало платформи навътре в морето и жените са се къпели в дълги рокли. Дори краката им не са се виждали. А това е било в бг!
68
4
 
19
 
! Отговори
Lan преди 8 години
Мъж от Балканите, не е еврогей!
67
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един Хърватин както се казва една птичка пролет не прави , а дугите Хървати които живеят от 20 години в Германия същоте тези които измамиха 1000-ди Българи дошли да си търсят работа в стрителството
66
1
 
29
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
защо арабските не се опитат да го направят това в САЩ ? ЗАЩОТО В МНОГО ЩАТИ ХОРАТА СИ ХОДЯТ ДО МАГАЗИНА С ОРЪЖИЕ И ТО ЛЕГАЛНО. а за шатската пoлиция дали може да стреля всеки знае
65
1
 
35
 
! Отговори
Бобо преди 8 години
Всичко е провокация,искат да бъде убит арабин.И всички останали да скочат.Та те са цяла армия,скоро много скоро ще има дилема кой кого.Ние те или те нас.
64
38
 
0
 
! Отговори
хер Меркел преди 8 години
До 456Защо жените са виновни ли? В немския случай са виновни. Помниш ли от библията, как Бог изгонил Адам и *** от рая? Защото тя го съблазнила и вкарала в голям грях. Е същото сега правят и немкините. Аз се чудя на германците що за мъже са. Те вместо да озаптят жените си, хукнали да обвиняват арабските младежи. Да им се чудиш на немския акъл. Ами в ислямските страни си има обществен морал. Не е прието като при нас сами жени да си развяват в полунощ по улиците.Дано немците се поучат от арабите.
63
1
 
14
 
! Отговори
456 преди 8 години
До Орбан"Съвременните жени в Европа за пари са готови на всичко(поне 80% от тях)."ЗА ЖЕНИТЕ ,НЕ ЗНАМ ,НО КАТО ТИ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ РАЗБИРАМ, ЧЕ МЪЖЕ КАТО ТЕБ ЗА ЦЕНТОВЕ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДАТ! ТАКА ЧЕ ПО ДОБРЕ СИ ТРАЙКАЙ И СИ ПРЕПЕЧЕЛВАЙ ЖАЛКАТА ЗАПЛАТКА!
62
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Германия от години има големи проблеми с престъпноста! На улицита може да те бият и оберат по сред бял ден! Сега с тези от** пки дето им ги покани Меркел ще е вече ад!
61
2
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
А той е и именяк днес на всичко отгоре! :)))
60
18
 
4
 
! Отговори
Орбан преди 8 години
пак казвам, ако арабелите си бяха платили, никой нямаше да говори за проблеми. Става дума за пари. Съвременните жени в Европа за пари са готови на всичко(поне 80% от тях).
59
2
 
17
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Добре го е ритнал, доволен съм. :)))
58
2
 
21
 
! Отговори
456 преди 8 години
До хер МеркелЗащо жените все са виновни,че НЯКОИ мъже не могат да си държат семейните ценности в гащите???Ако някой бърка секса с изнасилването ,кой е виновен?Насилника или жертвата??
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ОрбанА ти за дЯдовия Ми ли си се загрижил? Ми ако щерка ти или жена ти попадне на тия странни извратеняци?Или искаш ти да си на мястото на обарваните?
56
2
 
16
 
! Отговори
456 преди 8 години
До ШопА ти си поредния глупавичък наивник ,които вярва ,че жалките центове ще го защитят от бурята която ще завлече Западна Европа! Източна Европа ще оцелее,но запада е обречен!
55
8
 
5
 
! Отговори
Орбан преди 8 години
Добре бе моралистите, путинисти - що не се загрижихте за момичета на Околовръстното - те нямат ли бащи, майки, братя и сестри. Или щом е мургавела или рускиня може да проституира на Околовръстта, щом е в Германия - порядъчни девойки. А те най-големите к----са в Германия, Австрия и Холандия! Имат цели улици с по 100 публични дома, където работят поне по 20-30 мадами, а може и повече(толкова показват да си избереш).
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МохамедАко ти си пророка, таковало им се е онаковото на последователите тИ.И не ти трябват карикатури от Шърли Ебдо, защото самият ти си една карикатура с последователи с умствени отклонения.
53
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаил Хитлер !