Гол протест заради сексуалното насилие в Кьолн

"Не сме дивеч", заявява художничка, съблякла дрехите си
8 яну 2016 20:43,
150
Гол протест заради сексуалното насилие в Кьолн
Снимка: БТА

Швейцарската художничка и модел Мило Моаре се изправи днес гола пред катедралата в германския град Кьолн в знак на протест срещу сексуалните посегателства, които бяха извършени там в новогодишната нощ, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Още по темата

Гола в студа, пред погледите на минувачи и полицаи, младата жена издигна плакат с надпис "Нека уважаваме себе си! Ние не сме дивеч, дори когато сме голи".

Трийсет и две годишната Моаре често използва собствената си голота в своите артистични представления. През 2015 г. тя бе задържана заради направени селфита на площад "Трокадеро" в Париж.

Германските власти са идентифицирали 31 заподозрени за сексуалното насилие срещу няколко десетки жени през новогодишната нощ в Кьолн. 29 от тези хора са чужденци, включително 18 кандидати за убежище в Германия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
16
 
! Отговори
Майк преди 8 години
И да изгоним пришълците ***, проблема с демографията остава а причината е неолиберализма и производните му като феминизма. Жената трябва да се стимулира да ражда повече деца и да се грижи за семейството, децата и продължаването на рода трябва да е приоритет защото ако не е - изчезваме. Този вреден модел на феминизма води до това жените да преследват пари, власт и кариера а семейството и следващите поколения остават на заден план и ние се стопяваме и изчезваме.Трябва да се разбие този модел
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 78Не се вълнувай мила. Какви европейски мъже бълнуваш, тука сме в България. Ако тука стане такова нещо ще им наритаме канчетата на тия при поддержке российского спецназа.
53
5
 
6
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Дразни ме факта, че жените не отстъпват от доктрината на феминизма заради личната си изгода - за някакви си съмнителни права въпреки че тази доктрина е във вреда на цялото общество и води до изчезването на нации. Демографията след белите народи го показва ясно! Ако не се акцентира върху моногамното семейство изчезваме, това е! Стига вече с тия сбъркани доктрини на неолиберализма като феминизма, време е да се отървем от тях ако ще ни има.
52
6
 
7
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Ной е прав - заради феминизма и произтичащото от него разделение нещата в Европа и западния свят не вървят, стават множество разводи, раждат се все по малко деца. Жените се одързостяват и стават нахални, но без мъжете са едно нищо. Жената трябва да е по-смирена а става обратното и блудството и разбиването на семейната институция следват което води до изчезването на европейските нации и заместването им с ***. Ако мислят жени че с голо тяло ще усмирят *** да се обърнат към историята.
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mария-Антоанета , Маргарет Тачър , Жана Д арк , ........Дали ще има следваща която да се зпише в историята - едва ли . Казаха , че тези бежанци са грамотни инженери , лекари и тн , а се оказа че едва 3 % и то с мъка има висше , около 7-8 % средно , а останалите били с по-ниско Аз мисля че германците както си мълчат изведнъж ще изригнат Не са толкова меки като белгиици и французи Това което се случва е режисиран конфликт и търсена провокация
50
2
 
3
 
! Отговори
Ной преди 8 години
Никоя жена не знае например ,че Константин Велики прави нещо важно след приемането на християнството .Озаконява само моногамния брак .В езическия Рим мъжете имат 2 съпруги и то официално И куп конкубинатки - метреси .Робините не се броят - те са стока.Ислямът е имитаация на езическата Римска империя .В още по - зловещ източен вариант - на безгръбначие ,сервилност тотална липса на всякаква лична инициатива .Константин издига жените по невероятен начин - векове по късно за благодарност - голо дуп
49
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ной не ми говори за Христос! Надявай той да те спаси! За мен такова животно няма!
48
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господине 80. По- добре да бях родила в арабските държави и да бях забулена, отколкото сега да гледам падението на европейските мъже. Срам ме е от вас! А моя..... за зеле не се плюн*и като теб по форумите, а действа по въпроса
47
3
 
5
 
! Отговори
Ной преди 8 години
Жените били подценени ,о Боже.Та нали ви издигнахме на пиедестал .Християнството издига жената в моногамния брак .Дава и половината власт така да се каже.В онези общества бурките ще са ви най -малкия проблем - най малкия.Онези не ви смятат за хора. И понякога си мисля ,че имат някакво основание да ви третират като животни .Европа е обречена,защото жените предадоха Христос по отвратителен начин .И ако не вярвате вижте пак голото дупе пред храма Божий .
46
0
 
0
 
! Отговори
Black Sabbath преди 8 години
Богините на Красотата усмиряват държащите Корана,защо тогава ръцете им пускат автомата е тайната на Грозотата... нееее,неее !
45
1
 
1
 
! Отговори
Ной преди 8 години
И като виждате какво правите.Правите ето такива простотии .
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ной не ни подценявайте! Жените в Европа виждаме все повече и повече, че на европейските мъже не може да се разчита. Какво правят белите мъже в защита на дъщерите си, на жените си, на майките си? Какво? Нищо! Правите се на "мъже" и ни обиждате виртуално, но ако ни завладеят мюсулманите вие "мъжете" ще се о*режете още преди ние жените да сме сложили бурките.
43
1
 
5
 
! Отговори
Ной преди 8 години
Езическа Европа е загинала поради сексуалната си разюзданост .Рим вече няма мъже(а корумпирани типчета) ,а просто някакви диви ,озверели жени .После нещата си идват на място .Хубавото е че след тая езическо просветителска вакхания Европа ще намери отново дрехите си .
42
5
 
6
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Това са неолиберални методи целящи чрез шока предизвикан от голотата у морални и нравствени хора с християнски ценности да се постигнат гнусните цели на феминизма. Ислямистите и африканците изобщо няма да се впечатлят а ще решат че ги кани да я оправят и при първа възможност ще я изнасилят. Ако не вярва да отиде в гетата им сама така гола. Като се съблича гола само настървява тия животни, ако мисли че постига нещо се лъже постига точно обратното. Куче от салам не се плаши.
41
3
 
6
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
да дойде с табелата у нас хола!
40
1
 
3
 
! Отговори
евру преди 8 години
дойчланд убер аллест!!!
39
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам май жените първи ще започнат борбата за спасяването на Европа! Мъжете са "мишки" скрити пред компа. Страхливци! Времената се обърнаха, няма вече мъжка смелост, чест и отговорност за народ и родина.
38
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много сгодна женица. Да дойде и у нас да врътне един....протест срещу съпружеската феминистична моногамия задушаваща българските мъже
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
обратното отброяване до момента на изнасилването й да започне сега!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До инж.Василев иопоненти това вашето запрелича на спор между два автосервиза от Дружба1 и Овча купел 2 за съвсем друго става въпрос беее..