Разкриха 31 заподозрени за насилието в Кьолн

Сред тях има и мъже, кандидати за убежище
8 яну 2016 15:37, Елка Василева
29
Разкриха 31 заподозрени за насилието в Кьолн
Снимка: архив, Reuters

Германските власти са идентифицирали 31 заподозрени за сексуалното насилие срещу жени през новогодишната нощ в Кьолн, предадоха Ройтерс и Франс прес, като се позоваха на министерството на вътрешните работи.

Още по темата

29 от тези хора са чужденци, включително 18 кандидати за убежище в Германия, съобщи говорителят на ведомството Тобиас Плате.

Става въпрос за 9 алжирци, 8 мароканци, петима иранци, четирима сирийци, двама германски граждани, иракчанин, сърбин и американец.

Голямата част от документираните през въпросната нощ 32 престъпления са свързани с кражби и нанесени телесни повреди. Три са за сексуално насилие.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 години
Стар, изпитан метод - екстрадиране през комина.
21
0
 
1
 
! Отговори
до 2 "men" преди 8 години
от Германия: Зависи кои фоуми четете, има много сайтове и форуми със съвсем други коментари, напр. pi-news dot net, сайта "политическа некоректност". Все повече германци си отварят очите.
20
0
 
3
 
! Отговори
a преди 8 години
четох в един от вестниците на ПРАС -ПРЕС интервю с арабски мигрант как обяснява изнасилването на девствено германско момиче от 7 мигранта -и накрая били плюли върху детето..представяте ли си... и ние ги храним и топлим тия
19
0
 
9
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Германските граждани се казват Мехмед и Ахмед....предполагам
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудесно канете ги още в Европа вече е страшно и опасно
17
0
 
11
 
! Отговори
ааааааааа преди 8 години
вместо да излязат на улицата и свалят Меркел ,ще уволнят полицейският шеф на Кьолнската полиция и толкоз.И "колко жалко.",и "това бил манталитета на арабите" и после нови сълзливи репортажи от гладуващи деца и мръсни арабки в дупките им по пустините и т.н. и т.н.
16
0
 
5
 
! Отговори
777 преди 8 години
веднага да ги екстрадират
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само 31!!!А останалите 1000 кога?
14
0
 
35
 
! Отговори
7899 преди 8 години
Това беше само репетиция! Доказаха, че могат да се организират масово, на различни места по обща заповед. За сега това са сексуални посегателства. Изпробват реакцията в обществото, а тя за сега не е особено остра според мен. Следващия път по команда може да почнат и да колят на Велик ден например! Дано не съм прав!
13
3
 
31
 
! Отговори
German преди 8 години
След нападенията на бежанци в новогодишната нощ днес Германия преиздава "Моята борба" Случайност ???
12
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А така, сега кандидатите да се депортират. Да се направи публично, че другите кандидати да се цивилизоват набързо. А двамата германски граждани, да се върнат от където са дошли, защото те не са натурални немци или направо в зандана за 15 годиники. И моралното обезщетение да не забравим. Парите още доста болят в днешно време. Да работят като грешници, докато не си изплатят греховете. Има прекалено много б.ок.луци в Европа!
11
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАЙ ДВАМАТА ГЕРМАНЦИ СЪРБИНА И ХАМЕРИКАНЕЦА СА С МЮСЮЛМАНСКИ ПРОИЗХОД. ИСТИНСКИЯТ ГЕРМАНЕЦ НИКОГА НЯМА ДА ПОСТЪПИ ПО ТОЗИ НЕ ЧОВЕШКИ НАЧИН. НО МНОГО МИ Е ИНТИРЕСНО ЗАЩО ИМ КРИЯТ ПРОИЗХОДА? ДА НЕ НАКЪРНЯТ ЧУВСТВАТА НА МЮСЛЕТАТА ЛИ? КРАЙ С ГЕРМАНИЯ! ЕДНА ОТ НАЙ СТАБИЛНИТЕ ДЪРЖАВИ БАБА ИМ МЕРКЕЛ Я ОПОЗОРИ. САМО НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ КАКВО ЧАКА ГЕРМАНСКИЯТ НАРОД? ЗАЩО СПЯТ? НИМА НЕ ВИЖДАТ ЧЕ МЕРКЕЛ ГИ ПОГРЕБА ЖИВИ?
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Георги /7/Тези команди ще се организират и сами, споко.До 8Те и сега си папат свинско и си пият винце, ама не си признават. Ако бяха чели Корана и ако уважаваха написаното в тази книга, нямаше да се държат така.
9
0
 
17
 
! Отговори
чичо преди 8 години
бре че голямо постижение!! Влезнали 600,000 от които 70% са мъже.
8
1
 
43
 
! Отговори
Да се уточни преди 8 години
Тези, които са представени като сърбин, американец и двама германски граждани от коя боя са и от коя религия?Да не се крият зад гражданството си.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DOKATO HODGATA I TAZI PAOLAC NE PROYADAT SVINSKO MESO NYAMA DA IMA UPRAVIA.
6
0
 
55
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Общото между тези *** е религията им ислям.Те просто са спазили указанията на някой имам.В джамията освен на омраза на нищо друго не ги учат.Баба Меркел да не спи ,а бързо да създава ss команди.
5
0
 
61
 
! Отговори
ivailo1403 преди 8 години
29 от 31 са чужденци... Ама я кажете имената на двамата "германци", че съм много любопитен.
4
0
 
32
 
! Отговори
На Меркел Хладлника преди 8 години
До 4: Вярно много бързо трият...Да перефразирам: Надявам се да ги изхвърлят от Германия тези които "чакат" убежище, и да си ги върнат там от където "бягат". Та да си пообщуват със своелични хора
3
0
 
22
 
! Отговори
men преди 8 години
много чакалите и бързо триете коментарчета бе. колегата преди мен направо не разбра от къде му доде :-)