Броят на жалбите за нападения в Кьолн достигна 379

Полицията отмени шествие на крайнодесните в града
9 яну 2016 20:24, Анисия Иванова
225
Броят на жалбите за нападения в Кьолн достигна 379
Снимка: БТА

Броят на жените, които подадоха жалби за нападения през новогодишната нощ в Кьолн, достигна 379, предадоха Франс прес и ДПА.

Около 40 на сто от случаите засягат обвинения в сексуални нападения. Съобщава се, че мнозинството извършители са били от северноафрикански произход, според изявление на полицията. Повечето заподозрени са бежанци или нелегални имигранти.

Досега се съобщаваше за 170 жалби във връзка с нападенията, извършени през новогодишната нощ.

Още по темата

Полицията в града отмени шествие на десни групи в Кьолн, след като по силите на реда бяха хвърлени бутилки и пиротехнически средства, предадоха Ройтерс и ДПА.

Полицията призова участниците, някои от които скандираха "Меркел да се маха", да се върнат на площада до гарата, откъдето започна шествието им в Кьолн. Когато те продължиха да хвърлят бутилки и бомбички, полицейските сили за борба с безредиците използваха две водни оръдия срещу излезлите на протест десни екстремисти, включително поддръжници на антиислямското движение ПЕГИДА. Двама души са ранени при сблъсъците.

По данни на местни медии са били нападнати журналисти. Голяма част от участниците в протеста на десните сили са били в състояние на алкохолно опиянение, отбелязва ТАСС.

Днес в Кьолн се състояха едновременно няколко протеста, свързани със събитията, случили се в новогодишната нощ. Първоначално ПЕГИДА събра няколкостотин души, към които се присъединиха десни екстремисти и футболни фенове, съобщи БТА.

"Цари много напрегната ситуация", отбеляза говорителка на полицията. В контрапротеста срещу расизма, сексизма и в защита на бежанците се включиха към 1300 души. Около 1700 полицаи се грижат за опазването на реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
14
 
! Отговори
deso dogg преди 8 години
Не едни истински мъже с бради и ятагани ще ви водят и то към ***!Мислите, че сега като *** жени е страшно! Чакайте да видите като почнат да *** мъже! Мъж като го *** как звучи!?
45
16
 
0
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Вчера в този сайт бяха излезли новите модели Лада Калина и БМВ, нищо че на руската само думата Лада е руска!Това са две цивилизации, дв свята, две вселени, това е прохждане и стремеж към съвършенство, това са европейската и монголоидна цивилизации!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!
44
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Голяма част от участниците в протеста на десните сили са били в състояние на алкохолно опиянение..." А насилниците от "североафрикански прооизход" са били трезви, просто това им е в гена, това са виждали от мъжката част на своите народи, това правят те, това искат да наложат в Европа. Но явно на вождовете на Европа не им пука за населението, което страда от нашествениците. Така е било преди 250 години и в САЩ, докато населението не е взело защитата си в свои ръце ...
43
3
 
24
 
! Отговори
Ови преди 8 години
До понеделник ше се оплачат хиляди? Няма такава манипулация, баси, Против тия миграции съм, но тия германци полудяха- в Мюмюнхен , в Мохамедгладбах спортуват предимно негерманци, цялата страна привлича чужденци от доста години, и сега , изведнъж? Еми нека им така. Европа отива на гибел. Трябваше да спрат мигрантите още в Туция, ама няма как.
42
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
интересно-в протеста не пише колко са участвали,но в контраротеста имало 1300,що така
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 59 nomerna4o dorde edin barel nafta e po-skap ot samiat varel- vse oste ste se zuvee. nov varel struva 20 dolara, cena na edro.ostavat oste 10 kinta za targoviikatai vse pak da mu mislia drjavi koito si naplniha kladencite s nafta pri ceni>100$. proizvoditelite sa OK
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
nemkinkite da si pokania Ceco da gi nau4i kak da begat
39
11
 
0
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Грешка, техическа на пръстите, не е 29 , а е 20 долара за барел!Дженкинс!ЦРУ!!!
38
30
 
1
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Голдман Сакс са прогнозирали, че цената на петрола през 2016г. може да падне на 29 долара за барел, а руският бюджет е констроиран на цена 50 долара за барел, днес е 32 долара!Добър вече поклонници на монголоидната империя!Учените са доказали, че половината руснаци имат монголоидни гени!На тези гени се дължи и по бързото разтваряне на алкохола в кръвта!Не е задължително те да са с дръпнати очи, но гена който разгражда алкохола е монголоиден!Добър вечер поклонници на монголоидната империя!ЦРУ
37
1
 
45
 
! Отговори
Буркина Фасото преди 8 години
Не е възможно да живеят заедно араби и европейци! Който си мисли така значи че е наред с акъла. Това са две антагонистични групи хора. При едните жената е на пиедестал а при другите животно за разплод. В общи линии нещатра тепърва ще изкалират. Истината е че към 2050 година най късно ще започне голям кютек. А кога ше завърши един бог знае. Най вероятно никога. Е така поне ще намалее човешката популация.
36
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При арабите жената не е човек, така че за тях насилие над жена е нормално
35
0
 
47
 
! Отговори
нема Надежда преди 8 години
Само глу*пак би си помислил, че Европа ще оцелее . Политиците на стария континент толкова се изгавриха със народите си,че просто не е истина. Особено това дърто страшилище меркел.
34
0
 
5
 
! Отговори
12848 преди 8 години
Почему все бегут только в Европу? Как США наказывают Германию? youtube/watch?v=Ob_YHfcRfdA
33
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направи ми впечатление контрапротеста. Контрапротестиращите говореха за толерантност към бежанците, също като Меркел ги канят в страната си. На контрапротеста се развяваха онези шарените знаме, ге*ското. Европеде*растията и толерастията ми идва вповече. Гади ми се от Меркел, Оланд, Плювню и всички евроге**ве.
32
7
 
5
 
! Отговори
Василев преди 8 години
След като Германия стана притегателна сила на най силният икономически съюз в света, мина през изпитания на финансовата криза , финансирайки европейски фалирали държави, сега е изправена пред огрозата от един задкулисен план на международните еврейски мошеници банкерите и техните слуги от монголоидната империя, които подпомагат Асад ,продават оръжие и бомбят мирни граждани, а другите слуги на еврейските банкери,тези от ЦРУ финансират и подпомагат ИДИЛ!Крайнодесните и крайнолевите партии са техни
31
27
 
0
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯТи си един от малкото интелигентни в този форум!
30
0
 
16
 
! Отговори
zgzg преди 8 години
Kade ste we helzinskiq komitet, vsichki koito mnogo razdavat akal za integraciq, vsichki mishki kadeto jiveqt v spokoini kvartali da otidat v mahalite da jiveqt, kade sa tiq "pravozashtitnici" koito revat za prava a dumata ZADALJENIQ im e chujda duma , kade ste we kade ste po tapi sashtestva ot vas nqma da znaete "pravozashtitnicheta", tolkova ste naivni che mi e jal za vas
29
2
 
33
 
! Отговори
истината преди 8 години
я видях по една чужда телевизия. Казаха, че винаги досега на митингите на ПЕГИДА са се събирали малко хора, а днес за пръв път на двата митинга е имало почти равен брой хора. А нападнати са само журналисти от някакъв немски Първи канал заради информационното затъмнение, което налагат.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До *** ГЕРМАНМирувай и не дърпай дявола за опашката. Това е най-разумното, което можеш да направиш.
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До смях в залатаНали някой трябва да им мие тоалетните и да върши други неприятни дейности, за които няма кандидати германциВъзможно е също така да е вярно, че някой си въобразява, че може да торпилира европейската цивилизация, манталитет и култура. И за това да внася смешници.