Меркел: Все още пристигат твърде много бежанци!

Над 1,1 млн. бежанци са регистрирани в Германия само за 2015 г.
Обновена: 9 яну 2016 08:14 | 9 яну 2016 08:01,
136
Меркел: Все още пристигат твърде много бежанци!
Снимка: Reuters

Броят на бежанците, пристигащи в Германия, е намалял, но все още е твърде висок, заяви германският канцлер Ангела Меркел по време на среща на федералния съвет на Християндемократическия съюз (ХДС) в Майнц, предаде ТАСС.

"Сега пристигащите са много по-малко, отколкото бяха преди, но все още са твърде много", заяви тя.

По данни на Министерството на вътрешните работи на Германия, през 2015 година в Германия са регистрирани почти 1,1 милиона бежанци, пише "Фокус".
 
По повод нападенията над жени в навечерието на Нова година в Кьолн Меркел смята, че е възможно затягането на законодателството в Германия. По време на федералния си съвет ХДС обсъди и въпроси като интеграцията на бежанците и последиците от събитията в Кьолн.  

Още по темата

Позовавайки се на "твърдостта на закона", е необходимо да се разгледа "какво може да се подобри", каза председателят на ХДС.

"Необходимо е всичко да се изясни и да не се пропусне нищо. Такива неща изобщо не трябва да се случват", добави Меркел, имайки предвид инцидента в Кьолн.

По думите ѝ, политиците трябва да обсъдят "кога мигрантите могат да загубят правото си да останат в Германия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
9
 
47
 
! Отговори
K.Коцев преди 8 години
Г-жа Меркрл с нейната криво разбрана доброманщина и прекалена голяма "хуманност" ще доведе до разбиването на Европейския съюз и до ислямизирането на Европа,което ще е НЕЙНА вина - как не се замисля нито за моментс каква цел се изсипаха в Европа и най-вече в Германия толкова мно го "мигранти" от които по-голямата част са млади,в разцвета на силите си мъже?!Тежи мъже не идват за добро и не е вярно,че нямат средства - щом плащат на каналджии голе ми суми и пак имат пари за какво идват в Европа?!
46
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са само жените по улиците. Бежанки са били многократно изнасилвани по пътя. Разказваха, че в центровете ходят до тоалетната и да се къпят на групи, едната вътре, а другите я пазят пред вратата. Животът им е ад. Левицата, уж много загрижена за тях, отричаше всичко. Това беше предателство към всички жени, включително самите бежанки.
45
10
 
47
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Селянино Василев, вие още спите и не сте се събудил. Това в Германия е Трета ЖИхадистка Армия на Биби Сатаняху. Тя е там за да унищожи Райха, а не да им работи бадева!агент Дик СелинджърЦРУ/ГРУ
44
10
 
56
 
! Отговори
До Василев преди 8 години
Руският камшик боли повече от турският! Така е било на 3 март. Прав си Васка, но...За едни камшик, за други бесило, за трети - денят на освобождението, най-светлият празник за българина.
43
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Необходимо е всичко да се изясни и да не се пропусне нищо...Какво по-ясно признание, че на Меркел и ЕSS-върхушката не им е ясно какво става. Но скоро ще им се изясни - ще дойдат нова мигранти, високи, здрави, с руси коси, сини очи и дебели тояги от Север. Ще оправят положението. Между другото, по германски данни 4 000 000 германки са изнасилени май 1945.
42
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И въпреки това все още не са затворили границата. Тази мацка предизвика прецедент, за който Германия ще трябва да плаща по-дълго от ефектите на Берлинската стена.
41
8
 
47
 
! Отговори
ШОПО преди 8 години
Епа нали ти ги покани ,*** Милке !!!
40
8
 
49
 
! Отговори
:-D преди 8 години
Трай, Бабо! Ще дойдат още. Ще има за всички по един арабски... "бежанец"
39
8
 
53
 
! Отговори
До 73 преди 8 години
...имам чувството , че Меркел и другите лидери на Западна Европа действат като зомбирани - не е чувство, те са наистина зомбирани. Но те не взимат решения, те изпълняват решенията на деградирала олигархична върхушка. Патологична алчност и невероятна простотия управляват т.н. цивилизован свят. Сега усещат как властта им се изплъзва и подготвят световна война.
38
8
 
52
 
! Отговори
Pinochet преди 8 години
Единствен за сега чешкия президент каза истината официално пред целия свят:( ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ИНВАЗИЯ ) справка DW>DEАко другите европейски лидери не си извадят главите от г,ъ,з,а лошо ни се пише на всички
37
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам чувството , че Меркел и другите лидери на Западна Европа действат като зомбирани . Не може всичките народи да не искат мигранти в държавите си , а те напук ги пускат . Единия вариант за въздействие е САЩ , а втория извънземни . Просто искат да разрушат хубавите държави . Причината обаче е неясна .
36
8
 
44
 
! Отговори
Против Меркел преди 8 години
Да изпратим Меркел при бежанците ! Може да се окаже справедливо!
35
9
 
51
 
! Отговори
Аспарух преди 8 години
Германия е васал на САЩ.Меркел може да се нарече послушно пуделче,ако не бе невъобразимият мащаб на злините които тя нанесе с изпълнението на задокеанските заповеди да пуска всякаква *** с предварителната яснота,че ще се случи това което се случи в Кьолн на 01.01. Т.е Меркел е национален предател,а Германците трябва да и потърсят отговорност.Всъщност всички Европейци.
34
8
 
35
 
! Отговори
Веско преди 8 години
До ВасилевНе ти разбрах коментара. Но сигурно съм глупав :(
33
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путинчо колко кавказци и китайци покани за 2015 Към ЕДИН МИЛИОН ИМЕННО РУСИЯ Е ДЪРЖАВАТА С НАЙ МНОГО МЮСУЛМАНИ в Европа на глава на населението 32 % ПРЕД НЕЯ СА САМО турция албания косово и босна
32
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До е** ти форума НЕ само *** да не мислиш че някой друг ще тръгне да хвали руската или американската кочини
31
9
 
37
 
! Отговори
ДО 40 преди 8 години
а ти като харесваш брадати ислямисти заминавай при тях още ли си тука бе джихадист
30
8
 
38
 
! Отговори
до 40 некъФ xеец преди 8 години
Ало лъскавото и възпитано програмистче май се опитваш да използваш обидни думи ,но си толкова гола вода ,че даже не можеш и да напсув^ш като хората.
29
8
 
42
 
! Отговори
до 40 преди 8 години
*** се прегледай при психолог. Състоянието ти е тежко.
28
8
 
37
 
! Отговори
до 33 анонимен преди 8 години
Не само безработен ,а безработен гларус поне така твърди ,че е морски.