Бежанци едва не се задушиха в камион в Македония

Спасили се като разбили вратата
Обновена: 10 яну 2016 11:38 | 10 яну 2016 11:37, Веселина Йорданова
34
Бежанци едва не се задушиха в камион в Македония
Снимка: БТА, архив

Тридесетина нелегални мигранти, по-специално иракчани и иранци, избягнаха смърт от задушаване, като разбиха в Македония вратите на камион, който ги превозвал към Западна Европа, предаде Франс прес.

Камионът бил изоставен от шофьора си в района на Куманово, в северната част на Македония, близо до границата със Сърбия, посочи местната полиция. В него имало 16 иракчани, 15 иранци и 2 либийци. Те били заключени в камиона, но успели да разбият вратите и да излязат. Някои от мигрантите обаче били в тежко състояние.

Влезли в Македония от Гърция, групата мигранти се качила в камиона в южната част на страната. Камионът бил с фалшиви регистрационни номера.

Македония разрешава през територията й да преминават само хора, бягащи от зони на конфликт, а именно сирийци, иракчани и афганистанци. Така че само 16-те иракчани от камиона бяха откарани в приемен център в Табановице на границата със Сърбия и получиха разрешение да продължат пътя си към ЕС.

В края на август в Австрия 71 мигранти, сред които 8 жени и 4 деца, умряха в хладилен камион, изоставен от трафикантите на незаконни мигранти на магистрала близо до Виена. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: македониябежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
0
 
! Отговори
Васил Левски преди 8 години
До ХХХЗа Това България няма оправия защо то вскички управляващи са със СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ като теб.
19
1
 
4
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До Анонимен. Да де, ама нали младите европейки могат и да не приемат поканите за приятелства, също и да блокират потребителите. Ако имат малко мозък разбира се, защото като гледам те по-възрастните ГЕевропеиди нямат мозък да защитя страните си та какво остана за малките.
18
1
 
20
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Веднага санкции на производителя на ремаркето, как моще да прави такива "***" едни хлИбарки не може да задържи вътре.
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се бяха задушили мамка им...
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко че не са изпукали всичките камилари!
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи има решение да се сключи спорузомение между трафиканти и правителство. Ако ви хванем няма дс има последствия, ако камиона е обурдван. С газова камера.
14
1
 
9
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
До Tom BradyИ аз това щях да напиша ама си ме изпреварил.
13
1
 
37
 
! Отговори
Tom Brady преди 8 години
Жалко,че не са се задушили!
12
1
 
24
 
! Отговори
нета преди 8 години
Абсолютно вярно е написал някой наблюдателен преди мен че точно в социалните мрежи е пълно с араби на всякаква възраст (и винаги необвързани и "много добронамерени"-ха ха ха) които търсят усилено контакти с европейки и много рядко в приятелския им кръг има жени арабки.Чудя се,че има толкова *** жени които се връзват на подобни "приятелства".
11
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нарушители на границите , днес им казват бежанци !Та , водят ги в Македония на границата със Сърбия в Приемен пункт , и им дават РАЗРЕШИТЕЛНО да заминават за ЕС ??Такава ли е процедурата ?
10
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бежанци ?Наглите лъжи на ,, свободната ,независима и демократичната преса ,,продължават с неуморима темпо .Колкото повече потъваме в,, демокрацият,, толкова повече лъжите се увеличават. Нарушители на границите ,незаконно проникващи да бъдат наричани бежанци . И ей това ако не се нарича измама и демагогия.?
9
0
 
34
 
! Отговори
До 10 Тулски преди 8 години
Съжаление може да изпитва само човек който е готов да извършва това което те вършат ! Това не са хора за да ги съжаляваме . Това не са и животни ....това са чиста проба демони !
8
1
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Прочетох някъде един вика че света е бил безсилен пред сексуалния тероризъм ? Добре де аз имам средно образование и имам решение на въпроса .......нека да се чувстват като у дома си ...въведете смъртно наказание за всяка виновна твар ! Ето .....толкова е просто ...защо се вайкате не ми е ясно ? Татко Обама ли ще ги помилва ? Ами нека , зелена светлина на Русия и татко Обама ще с*ре навътре !
7
1
 
35
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Тц тц ...голяма барака излязъл този камион , вратите да не са здрави пу .......! Иначе са тръгнали на секс туризъм кум Германия ....Меркел ги очаква с отворени крака !
6
1
 
35
 
! Отговори
Орбан преди 8 години
А онзи нашият, който задуши 70-те "бежанци" през лятото в Австрия трябва орден да му дадат.70 изнасилвачи и терористи по-малко
5
25
 
2
 
! Отговори
araba преди 8 години
az uchi balkarski, haresfa tas sdrana balgarea,az chuka balgarki lesni jeni s goliama sabia
4
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко, сега те ще душат, колят и бесят беззащитн жени и деца.
3
1
 
60
 
! Отговори
зоро преди 8 години
Отиват в Германия необезпокоявани да изнасилват бели жени.
2
1
 
66
 
! Отговори
Момо преди 8 години
А къде са "бедните" и "изстрадали" майки с дечица?
1
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калпави врати.