Руски бомби убиха 8 ученици и учителката им в Сирия

20 души ученици и учители са били ранени при атаката
11 яну 2016 22:00,
373
Руски бомби убиха 8 ученици и учителката им в Сирия
Снимка: Reuters, архив

Осем ученици и учителката им са били убити в Сирия днес при нападение на руската авиация срещу училище в контролирано от бунтовниците селище в северната провинция Алепо. Това съобщи неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на правата на човека, цитирана от Франс прес.

20 души - ученици и учители - са били ранени при атаката в Анджара, пише БТА.

Междувременно сирийската държавна информационна агенция САНА съобщи, че ракетите, изстреляни от бунтовници по контролирани от правителствените сили квартали на град Алепо са убили три деца.

Над 260 000 души са загинали до момента в близо петгодишния конфликт в Сирия, който освен това прогони от домовете им милиони хора, отбелязва АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руский цар е на земятанай-велик, над всички пръв,русците са наши братя,наша плът и наша кръв. Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота! Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ. Бог поддържа крепка мишцаи ръка спасителна;той е вложил ней в десницасабя отмъстителна. Нам Русия е надежда,руский цар е наший спас -никой друг не ни поглежда,не помисля зарад нас.
178
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а колко учители и ученици избиха американците в хирошима, виетнам, камбоджа, лаос, афганистан, корея, египет, ирак, сирия и много други страни, в които водиха война за да наложат изкривеното си разбиране за демокрация?!
177
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Българи обединявайте се против американските предатели на родината - БНО Шипка!
176
3
 
7
 
! Отговори
лейтенант Коли преди 8 години
До геногено,гено в стемежа си да угодиш на американските си господари ставаш смешен...няма по големи фашисти и военно престъпници от янките...спомнете си кой използва атомно оръжие срещу цивилно население, кой хвърляше н.апалм във Виетнам пак върху цивилно население, кой избиваше и изгаряше цели села, кой нападна Ирак и разпали тези братоубийствени войни в арабския свят...и много други зверства сложили маската на "демократи и човеколюбци"
175
11
 
2
 
! Отговори
гено преди 8 години
ПУТИН -ФАШИСТЪТ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !!! СКОРО !!!
174
10
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
ТРИБУНАЛА В ХАГА СЕ БАВИ И ЗАГИВАТ НЕВИННИ !!! ПУТИН И АСАД УБИЙЦИ !!!!
173
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен260 тези изверги все още им виси Сталин по стените на портретите
172
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Военнокосмическите алкохолици като се напият и мятат бомбите където сварят. Русский мир, какво да ги правиш.
171
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЩирлицАтентатът в Истанбул сигурно е руско дело,а?а чие да е? Кой призова да се бойкотира туризма им? Какви са загиналите?
170
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЩирлицСпоред сигурни източници, атентатора е Риптил, борещ се за правата на риптилите на планетата Земя.
169
3
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Атентатът в Истанбул сигурно е руско дело,а?
168
5
 
11
 
! Отговори
Пиночет преди 8 години
Госпожи и господа и също по млади малоум.ници. Те знаете ли само руските бомби убиват невинни,а американските само виновни. Колкото от тия араби , които сега завладяват Европа да убият все са малко
167
10
 
20
 
! Отговори
Az преди 8 години
Да бе да, едни и същи лъжци бълват едни и същи лъжи срещу Русия. Съвсем случайно самотният представител на т.нар. "опозиция" е британски агент
166
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 246- Анонимен еврогейатлантикКъде ги видя тези руски зверства бе европедалче? Та САЩ си признаха, че са наляли 5 милиарда долара за преврата в Украйна. САЩ бомбардираха Югославия и я резцепиха зариди мюсулманите от Косово. САЩ превзеха и ограбиха Либия ,Ирак и Афганистан. Руските зверства са само в празната ти кратуна еврогейатлантическа. *** в Европарламента при педофила Бендикт Конбендикт / ако така се казваше / да ти се порадва.
165
8
 
15
 
! Отговори
Обонго преди 8 години
Новината да се разбира така: Убити са учители джихадисти обучаващи невръстни деца да боравят с оръжие. Какво могат друго да учат в училищата на бунтовниците освен да станеш камикадзе бомба или да стреляш с оръжие в името на измислена кауза? Как се нарича 12 годишно дете което реже глави на живи хора? Думата е една чудовище разбира се за това са виновни най-вече учителите му но след като отреже една глава после няма какво да го спре ще реже наред!
164
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сирийски център за наблюдение на правата на човека - "организация", състояща се от един сириец, който живее в Европа, получава пари от САЩ и работата му е да пуска подобна информация. Независимо потвърждение, това й липсва на тази информация. Но за пропагандни цели става, особено след като Франс Прес я цитира.
163
1
 
5
 
! Отговори
продължение от 311 преди 8 години
И винаги когато немогат да оборят опонента, прескачат към друга тема, нямаща нищо общо с коментираната
162
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да разбереш че някой е платен ***: Когато не е съгласен с теб, ВИНАГИ в отговор на твой коментар използва обиди и/или епитети
161
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбрах за какво е пушилката - краварите пак са утрепали 50 съпътстващи жертви в Мосул при поредната "точна" бомбардировка и сега отклоняват вниманието в стил "крадеца вика дръжте крадеца"....гнусотия!
160
2
 
7
 
! Отговори
До Оди сей преди 8 години
Бреййй,изтеглят се сърбите от Косово 200 години.Че те да не са били милиарди бе.Виж Оди сейчо.Освен ,че на албанците беше заповядано да имат по СЕДЕМ деца най-малко ,бяха хвърлени и много пари да се изкупуват имотите и земите на сърбите .Така като предложат на някой сърбин много пари за земята му ,той я продаваше и духваше в Белград.На това нещо ти му викаш изтегляне ,а аз целенасочена политика .Така ,че язък ти за двадесетте години вършане из сръбско