Руски бомби убиха 8 ученици и учителката им в Сирия

20 души ученици и учители са били ранени при атаката
11 яну 2016 22:00,
373
Руски бомби убиха 8 ученици и учителката им в Сирия
Снимка: Reuters, архив

Осем ученици и учителката им са били убити в Сирия днес при нападение на руската авиация срещу училище в контролирано от бунтовниците селище в северната провинция Алепо. Това съобщи неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на правата на човека, цитирана от Франс прес.

20 души - ученици и учители - са били ранени при атаката в Анджара, пише БТА.

Междувременно сирийската държавна информационна агенция САНА съобщи, че ракетите, изстреляни от бунтовници по контролирани от правителствените сили квартали на град Алепо са убили три деца.

Над 260 000 души са загинали до момента в близо петгодишния конфликт в Сирия, който освен това прогони от домовете им милиони хора, отбелязва АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
11
 
! Отговори
Съвсем сериозно преди 8 години
Мисля, че драскачите против Русия тук са платени от руското посолство.Ама толкова некадърно плюене, такава злоба и истерия поражда инстинктивнасимпатия към Русия.С тези плювачи русофилите в България се увеличават.
98
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 175: "...КОЙ ги подкрепяше - Бaтистa в Кубa,Трохильо в ДР,Сомосa в Никaрaгуa ????"E, като РаСША ще прави както США за какво я пробутвате като алтернатива за по-добро ?
97
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ошо лошо за Русия ...Путин си има много врагове в самата Русия Путин убива нвевинни деца Путин не го харесват в Европа Путин не го харесват в Турция Путин не го харесват и САЩ...Дните му са преброени ....
96
1
 
4
 
! Отговори
До177 преди 8 години
Една от причините да не поемат масово преди е именно заради режимите там които разстрелваха опитващите се да избягат.Спомни си берлинската стена,припомни си и мрежата между КНДР и Ю.Корея.Нали не мислиш,че е сложена за да не бягат южнокорейците на север?
95
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изверга Путин ще гние в ада, Господ ще го накаже за злодеянията срещу невинните деца
94
2
 
5
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Лоша работа, но на война като на война. Цивилни жертви винаги има - дори и САЩ, които уж гледат да преценяват къде удрят, уцелват чат-пат някоя сватба или болница. Истината е, че нито САЩ, нито Русия имат работа в Макчу Пикчу на г...за на географията. И всякакви уж демократични ценности са само за наивниците. Всичко е заради пари и интереси - много пари и много големи интереси. А бедните - както се казваше в един филм - да правят както вятъра бедните!
93
0
 
2
 
! Отговори
До 170 преди 8 години
Факт е ,че homo sapiens има потни жлези и,че потта си мирише особено ако не се къпеш редовно.Няки бактерии ако се заселят в потните жлези също миризмата е по-силна.Някои храни и напитки също влияят.Но да се опитваш да оправдаеш миризмата си и мърлящината си с някакъв ген е ирелевантно.Сега марш в банята,вече е вторник и ти е време :)
92
2
 
4
 
! Отговори
gio преди 8 години
то там само училища и болници. Дано и в България някой ден имаме толкова училища и болници, колкото в Сирия.
91
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе, нали Путин щеше да се бори срещу Ислямска държава?
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Марш по леглата!
89
2
 
2
 
! Отговори
До 166 преди 8 години
Забелязал съм го това по бензиностанциите когато български туристи спрат с автобуса си на някоя бензиностанция да пикаят понеже или автобуса няма тоалетна или е заключена.Турските автобуси си имат тоалетни и не спират по бензиностанции освен да заредят.
88
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РУСНАЦИТЕ НЯМАТ СМЕЛОСТ ДА БОМБАРДИРАТ ИД,И УБИВАТ ДЕЦАТА,ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА,"БУБУЛЕЧКИ", КАКТО КАЗА ДНЕС СЪВЕТНИКА НА ПОРОШЕНКО ЮРИЙ
87
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма диктатор който да не е избивал собствения си народ ! Ето защо нищо не може да оправдае руската намеса на станата на Асад.
86
0
 
0
 
! Отговори
До 157 преди 8 години
Прав си,няма файда от къпане,продължавай си с неделните бани и то само като е слънчево.Все си миришеш.
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нема ли да спим?
84
1
 
2
 
! Отговори
До 153генетика преди 8 години
Значи повечето българи са турци...или поне носят този известен само на теб ген.Защото доста понамирисват...особено от сряда нататъка и изведнъж в понеделник гена го няма.
83
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народ който до вчера се е къпел САМО неделя да пише за хигиена е толкова сериозно и компетентно колкото да пишат за "футбол" "политика" и "жени" и във трите сте най-големи НЕУДАЧНИЦИ !
82
0
 
1
 
! Отговори
До 150 преди 8 години
В гуглето могат да пишат Иван,Петкан,дори и ти.Войните са повечко и съотношението е доста по-различно.Не бъркай енциклопедичните знания с уикипедични.
81
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция и Русия са нещо като Мерцедес и БМВ и се появява България (каручката) и започва да коментира коя колко коня имала а не вижда, че тя е теглена от едно Магаре !
80
4
 
0
 
! Отговори
До 148 преди 8 години
Турците може да ги обвиниш в каквото си искаш,но за хигиената не можеш."турска баня" нарицателно по цял свят,както и колко често се къпят българите също е известно.А миенето след голяма нужда е за предпочитане пред бърсането с намачкан вестник в дворния нужник.