Сириец и пакистанци са нападнати в Кьолн

Разследва се дали посегателствата са били расистки
11 яну 2016 12:07, Елка Василева
77
Сириец и пакистанци са нападнати в Кьолн
Снимка: архив, Reuters

Сириец и група пакистанци са били нападнати в Кьолн, където цари напрежение след масовите сексуални посегателства в новогодишната нощ, приписвани до голяма степен на чужденци, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Според полицията шестима пакистанци вчера са били нападнати от група от около 20 души. Двама от пакистанците за кратко са били приети в болница.

Снощи сириец е бил нападнат от петима души и е бил ранен, но не е потърсил медицинска помощ.

Полицията заяви, че разследва дали нападенията са били расистки и дали са мотивирани от новогодишните сексуални посегателства.

Масовите сексуални нападения в новогодишната нощ предизвикаха остри реакции срещу германската политика на отворени врати в бежанската криза и накараха някои политици да поискат по-строги закони срещу извършилите престъпления мигранти, отбелязва АП.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Teпърва ще започне тормоза над ''унтерменшените''- прецизно, методично, планово, и за сметка на това - постоянно. Било от ултраси или полиция.
53
2
 
5
 
! Отговори
Джейм преди 8 години
Германските полицаи не са истински полицаи те са еничари. Те не защитават народа си от ислямистите и африканците а им помагат срещу народа си. Както еничарите са взимани от местното население промивали са им мозъка и са ги използвали срещу народа им, същото става и с германската полиция. Германската полиция е в ролята на окупационни еничарски части.
52
2
 
5
 
! Отговори
Джейм преди 8 години
Изпитвам все по-голямо презрение и гняв към германската полиция която предава народа си като не прави нищо срещу нашествениците а се стреми да пречи на собствения си народ да се защити. Явно е че ако германците искат да се спасят от геноцида който им готвят не0либералите трябва първо да поемат инициативата и да се разправят с предателската полиция. Като я вкарат в глуха защита мислеща за собственото си оцеляване вместо да защитава изверги бързо ще се разправят с паплачта.
51
0
 
2
 
! Отговори
като се замисля преди 8 години
всъщност правителството дава на тези... усещане за ненаказаност.Има идруго-докато европеецът търпи всички изстъпления на тъпоумие, те не търпят-веднага си търсят правата.Явно не са толкова ***...всичко емного заменено. както при изразите приписвани и извършвани от чужденци. Кой интелигентен човек би казал на черото бяло.Тези аспекти не ми бяха известни до днес.Жалко
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да командироваме *** в Кьолн!Нека пише от първо лице!И може би ще разбере....
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"накараха някои политици да поискат по-строги закони срещу извършилите престъпления мигранти, отбелязва АП." - Яяя оказва се то било имало други закони за имигрантите и за "аборигените". Пък аз се чудя що полицията не ги закача тия маймуни.. Сега е ясно, те имат право да изнасилват която си пожелаят, нали са гости на Меркел, така да се каже..
48
0
 
10
 
! Отговори
Осведомен преди 8 години
Сега всички лекьосани маймуни, които се бият и колят помежду си за територии, щом някой ги порне с ножето, веднага ще се оплакват, че това са германски ултраси.
47
0
 
9
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 8 години
Не трябва ВСИЧКИ мигранти да се слагат под общ знаменател-около един процент са добри и нормални хора. Останалите обаче 99 процента вън от Европа-цюрюк там откъдето идват...
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Приобщаването" към европейските ценности на получовеците е било малко, но все пак е добро за начало.Ще ги научат да минават на другия тротоар като видят бяла жена :)))
45
0
 
22
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
Най-добрата защита: Вместо "една ръка разстояние" - средиземноморска ширина !!!
44
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видиш ли го че е црънкьо - МЛАТИ !!! МЛАТИ и си трай !!! А пък той как иска да го приема !
43
2
 
26
 
! Отговори
до бежанците преди 8 години
Моля, не слагайте всички ултраси под общ знаменател. Повече от тях са образовани и имат семейства и те нямат друг избор освен да ви бият! Обстоятелствата ги карат да го правят. Не им се сърдете. Вместо това отделете от залъка си и от социалните ви помощи и им дайте и на тях. Ама и вие сте си виновни, трябва да стоите на поне "една ръка растояние" от ултрасите, че да не ви бият. Трябва и да се изрусявате и да си правите пластични операции на носовете, че да не ви бият.... На ви сарказъм
42
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
червените хибриди изпаднаха в ШИЗОФРЕНИЯ как едновремено да хвалят Мамашистана и В СЪЩОТО ВРЕМЕ да викат хайл ХИТЛЕР
41
0
 
20
 
! Отговори
joretokz преди 8 години
Германските полицаи са ,като наще ....... .За какво разследват като се знае.И тепърва ще се увеличават нападенията върху *** от 3-ят свят .
40
0
 
27
 
! Отговори
:-) преди 8 години
Когато Държавата не си върши работата, хората си я вършат сами. Неволята учи.Хайде, дано и ние българите прихванем малко от този ентусиазъм и се обединим срещу нашествениците вън и вътре в страната ни. И онези над 1 млн цветнокожи у нас трябва или да се интегрират в нашето общество, или да хващат пътя. Нищо, че по закон са български граждани. Законите са едно, а реалността е друго. Законите търпят и промяна.За съжаление след 45 г Червен терор сме загубили голяма част от този живец.
39
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е за неправителствен Вермахт! После и SS.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До TRAKIEC_ORIGINA стига с лъжите чарвен сапунн
37
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На плаката силно послание:"Изнасилвачи-бежанци,не сте добре дошли!"
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От ревност е! Не е расистко.
35
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това което сам си направиш и дявола не може да ти го направи!!! Полицията не иска да защити собствения си народ, а защитава тези престъпници. Те незаконно са влезли в чужда държава!! И само заради това трябва да бъдат съдени и екстрадирани ! И след като държавата не иска да те защити, хората сами ще се защитят. Още през пролетта казах, че в Европа и най-вече в Германия предстои гражданска война!