Атина търси наше участие за "човека във фризера"

Днес предстои аутопсия на тялото, мъжът вероятно е грък
Обновена: 13 яну 2016 09:35 | 13 яну 2016 09:30,
8
Атина търси наше участие за "човека във фризера"
Фризерът, в който е открито тялото. Снимка: Български новини

Не се изключва версията за българско участие в убийството на човека, чието тяло беше открито вчера във фризер в Атина, обяви пред bTV журналистът от сайта "Български новини", базиран в Гърция, Иван Петрински.

Още по темата

Първоначално беше съобщено, че откритият в квартал Калитея труп е на българин, обявен за издирване още преди година. По-късно обаче стана ясно, че полицията работи по нова версия, според която тялото е на 65-годишен грък.

Засега е ясно, че съдия изпълнител се е натъкнал на зловещите останки. Служебното лице е отишло в апартамента, за да връщи заповед за напусканет на жилището на българка, която живеела там с 12-годишния си син и в продължениен а 6 месеца не е плащала наема си. Вратата била отключена и след направения оглед се натъкнал на находката.

В момента властите проверяват всички списъци на изчезнали лица и неразкритите престъпления в опит да се идентифицира жертвата. За пълната идентификация обаче е нужно размразяването на тялото, съобщава "Български новини".

Жената, на чието име се води жилището под наем, е в неизвестност до момента. Нейните следи се губят от месеци.

Според съдебният лекар, г-жа Султана Мариану, жертвата е била във фризера в продължение на повече от година, в ембрионална поза, с вързани ръце и крака с тиксо на устата, и трябва първо да бъде размразен трупа, за да може да се разгледа.

Днес предстои да бъде извършена аутопсия на намеренето тяло, а в рамките два-три дни ще бъдат оповестени имената на всички замесени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Атинаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи са!
3
0
 
5
 
! Отговори
Правопис преди 8 години
Моля, авторката да си прегледа статията!Пълна е с правописни грешки!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
българка, която живеела там с 112-годишния си син и в продължениен а 6 месеца не е плащала наема си. Въъййй!!!!!!А жената на колко е била ? На 135 ли?
1
0
 
8
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Дълголетно семейство. Детето на 112, значи майката е минимум на 124, а ако е бяла поне 130 :)