Салах Абдеслам вероятно се е свързал с адвокат

В момента той е най-издирваният човек в Европа
14 яну 2016 17:03,
9
Салах Абдеслам вероятно се е свързал с адвокат
Абдеслам и предполагаем съучастник, заснети от охранителна камера Снимка: Reuters

Терористът, за когото се смята, че е единственият оцелял от атентаторите, ударили Париж на 13 ноември миналата година, се е свързал с известен адвокат, съобщават белгийски медии, като се позовават на агенция "Белга".

Агенцията цитира "добър източник". Защитникът не е пожелал да коментира тези сведения.

Още по темата

Медиите уточняват, че адвокатът е сред "големите" в белгийската столица и досега е защитавал и други обвиняеми в пряко или косвено участие в тероризъм. Преди дни адвокатът заяви в интервю, че белгийската прокуратура всява страх и е отишла твърде далеч в разследванията си по делата, свързани с тероризъм.

Неговият вероятен нов клиент е най-издирваният човек в Европа и един от най-търсените в света. Белгийските медии го определиха като "обществен враг номер едно".

Остават неизвестни местонахождението на терориста и неговите намерения, но днешната информация предполага той да е в готовност да се предаде и да се изправи пред правосъдието.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този адвокат е веднага за разстрел.
5
0
 
12
 
! Отговори
Петер преди 8 години
Такива адвокати трябва да получават същата присъда като хората които защитават щом са солидарни с терористите и диваците които разрушават Европа!
4
0
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Та тоя мискинин отдавна си е подписал СОБСТВЕНОРЪЧНО не една ,а десетки смъртни присъди-за какво му е адвокат?!А ако има адвокат,който да му е защитник,то той трябва да раздели вината с убиеца !Извергите не заслужават да бъдат съдени - те трябва да бъдат също така жестоко убивани както техните невинни жертви!!!
3
0
 
10
 
! Отговори
Видех го! преди 8 години
До Интерпол:При братя Галеви е и Веска Меджидиева им прави кафе кат играят сантасе!
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е европейската либерасто-толестария! Убиваш 200-300 човека, а после отиваш в някой затвор да играеш тенис на маса и да си гледаш сериали. Западните затвори са от този тип.Не, че смъртнатa присъда за подобен човек може да е някаква отплата за отнетите животи, но алтернативата подобно създание да бъде издържано от данъкоплатците е ужасяваща. Както Меркел казва! Не трябва да отстъпваме от нашите ценности! Които реално са разчекване на жени и хрантутене на иззверги!
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На терористи не трябва да се позволява съдебен процес и защита от адвокат. А въпросният адвокат трябва да бъде обесен за топките, за назидание на останалите.