Затваряне на границите е най-меката мярка

Мохамед Ибрахим: Потокът от бежанци беше изкуствено създаден!
14 яну 2016 18:44, Анисия Иванова
6
Затваряне на границите е най-меката мярка

Затваряне на границите е най-меката мярка срещу бежанския поток. Тази позиция застъпиха авализаторът и журналистът Христо Петров и Мохамед Ибрахим, представител на сирийската общност в България пред телевизия Bulgaria ON AIR.

За затваряне на границите на Европа, за да се спре притокът на мигранти, докато не се реши проблемът с тези, които вече са влезли в ЕС, призова вчера премиерът Бойко Борисов.

"Ние трябва да сме наясно, че престъпниците са вече в Европа. Никакво държавно решение и никакви конкретни действия не са предприети", отбеляза Петров и даде за пример Норвегия, където преди 2 седмици са били депортирани 800 нелегални мигранти. Вследствие на това престъпността е паднала с 30%, каза той.

Още по темата

По думите му нито европейското общество, нито кое да е цивилизовано общество има алтернатива на поведението на ИД. Уахабизмът е идеологията на всички техни действия, тя е "втасала, замесена е със стотици години". Самата й същност е една манипулация на исляма, която е създадена от колониалните държави – от Британската империя за постигане на нейните цели, припомни Петров. И всички тези пълчища нападат европейци в сърцето на Европа, каза още той.

Според Мохамед Ибрахим потокът от бежанци в началото е бил изкуствено създаден. "В Турция бяха построени палатки преди още да има проблеми в Сирия и хората бяха изтласкани с политически цели“, обясни Петров.

Според него граничните държави – като България, Турция и други, са поели първата тежест на бежанците. Европа нищо не направи.

"В България тогава имаше около 15 000 бежанци, а в Белгия например имаше едва 5-6", даде за пример той.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на децата е ясно че мигрантите няма от къде да имат толкава пари ако някой не им ги е дал.През колко държави минават и никой не ги е приджобил.Та в България и не само в България за пет лв. могат да ти отнемат живота. Всичко е режисирано и всички управляващи по света са на ясно. Създаване на страх страх мизерия народите и богатства за тъй нареченият елит.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма съмнение че потока е искуственно създаден от еврейското лоби в американския сенат и Израел.Преди повече от 25 години при социализма изучавахме отнощенията в Близкия Изток между араби и израелци.Нямаше политкоментар по въпроса където да не се казва -Въпрос на време е когато стомилионната арабска нация ще залее и помете Израелската цивилизация.Освен ако умните евреи не измислят нещо по въпроса.И те още тогава са го създали модела арабска пролет,бежанска вълна.Израелския проблем стана европейс
3
2
 
27
 
! Отговори
кем преди 8 години
Първо трябва да натирим сви.нете от парламента и правителството зад граница и тогава да си затваряме границата.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте ни препращали към този канал. Разбрахме, че сте от една група! Знаете ли колко много се вълнува народът тук от курсовете на фондовите борси!?!
1
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами и ние като Норвегия да депортираме 400 престъпника (сборището им е в сградата на жълтите павета) и семействата им и страната ни ще се стабилизира