Автобус падна от скала, 14 души загинаха

Инцидентът е станал в японски зимен курорт
15 яну 2016 08:57, Александър Попов
6
Автобус падна от скала, 14 души загинаха
Снимка: Reuters

Туристически автобус, който пътувал към японски зимен курорт е излязъл от пътя и паднал от стръмна скала, съобщи Ройтерс. При тежкия инцидент са загинали най-малко 14 души, а други 27 са ранени.

Пътят не е бил заснежен и заледен и тепърва ще се изяснява защо рейсът е навлязъл в насрещната лента и е прелетял през мантинелите.

В автобуса е имало 41 души, включително двама шофьори, които се сменяли. Той е паднал от височина 3 метра и се е приземил на едната си страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Защото е паднал на едната си страна автобуса, заради това има 14+ жертви, всичко е на късмет в този живот, почти всичко по-точно!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работилият по публикацията, само 1 час и 31 минути преди "публикацията" имаше същата, по която е работила колежката ти Веселина Йорданава. Учудващо безхаберие! Уважавай поне колегите си!
2
3
 
3
 
! Отговори
гошогледалошо преди 8 години
откога новина в Япония трябва да ни интересува? Ние да не сме кофи за отпадъци, да ни съобщавате всички лоши новини по света. Гнусна и жалка работа стана новинарството. Повръща ми се от вас.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАЗАХ ВИ ЗА ЯПОНИЯ И КИТАЙ ДА ПИШЕТЕ САМО АКО ЖЕРТВИТЕ НАД СТО МИНИМУМ И ТОВА Е НИЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 200 МИЛИАРДА СА ТАМ ОТ ТЕЯ :D