Басейн изгони бежанци в Германия, задявали жените

Те получили достъп до басейна като част от пакет от помощи
15 яну 2016 20:25,
109
Басейн изгони бежанци в Германия, задявали жените
Снимка: Reuters, архив

Мигранти от мъжки пол няма да бъдат допускани в закрит общински плувен басейн в Германия след инциденти, при които къпещи се жени са се оплакали от сексуален тормоз, предаде ДПА.

Мъжете обитават приют за бежанци в Борнхайм, град близо до Бон. Те са получили достъп до басейна като част от пакет от помощи, докато очакват да получат разрешително за престой, пише БТА.

Германия взема мерки срещу сексуалните посегателства от страна на мигрантите след масовите нападения срещу жени в град Кьолн в новогодишната нощ.

Още по темата

"Никой от инцидентите в басейна не е отговарял на дефиницията за престъпление", заяви Маркус Шнапка, служител по социалните помощи в града.

Както персоналът на басейна, така и все по-голям брой от посещаващите го жени са възразявали срещу поведението на мъжете бежанци.

Всички бежанци ще могат да посещават отново басейна, след като се поправят. Шнапка увери, че те са разбрали защо е била наложена забраната.

"След като социалните работници кажат, че посланието е разбрано, забраната ще бъде отменена", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Ами лятото на плажа
54
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 8 години
От Брюксел се обадили - Боко да спре всякакво строителства на магистрали и да превключи на басейни?
53
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Та това си е жива форма на дискриминация... Как така няма да бъдат допускани те да не са кучета,бе бабо Меркел-къде отиваш. Това са си млади и здрави мъже.
52
0
 
22
 
! Отговори
БГ преди 8 години
"ДОБРЕ",ЧЕ СМЕ ЗЛЕ, ИНАЧЕ И НАС ЩЯХА ДА НИ НАПЪПЛЯТ.
51
1
 
6
 
! Отговори
аз преди 8 години
и как точно басейна ги е изгонил?тцтцт журналистка..
50
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май не само " басейнът" ги гони.Най-неочаквано немски конституционни съдии са се заяли с Меркел, защото суспендирала конституцията. Готвят й референдум за бежанцитебежанците.Само да не ги изтърсят у нас
49
0
 
1
 
! Отговори
ставри преди 8 години
До Анонимен 53Мина към анонимните,а?
48
0
 
34
 
! Отговори
Те не са хора преди 8 години
Всички пришълци трябва да бъдат масово кастрирани превантивно на първо време.Както е тръгнало или получовеците ще ни превземат или Германия ще рестартира лагерите и ремонтира газовите камери.
47
0
 
17
 
! Отговори
Илиян преди 8 години
Брилянтен анализ,Майкъл. Нека всеки загрижен за унтерите да го прочете. Вън от Бяла Европа ,*** или през комина!
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ба,бежанците ба ти хитриците,от двете Германии избрали западната като мазниците по на север да има бани и кални,ако може кат хипопотами да си показват главите.
45
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ДЕМОКРАТИЧНО" ИЗНАСИЛВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА РАСА СЪС СЪГЛАСИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОИТО СИ ЧАКАТ САЩ ДА ГИ ПОХВАЛИ...ТАКАВА ЛУДОСТ ОТ ЧИСТ ХУМАНИЗЪМ НИКОЙ ПРОСТО ЕЙ ТАКА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ . ДОПУСНАТИТЕ ПЪЛЧИЩА ОТ МЪЖЕ СА ВКАРАНИ ИМЕННО С ТАЗИ ЦЕЛ- ДА НИ "АФРИКАНИЗИРАТ" И ГЕНОТИПНО. ДА НЕ ГОВОРИМ И ЗА РЕЛИГИЯТА...
44
1
 
25
 
! Отговори
??? преди 8 години
На какъв език им е говорил басейна като ги е гонил?
43
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато господ иска да накаже някого първо му отнема акъла.Това се е случило с някои немци.Отрезвяването ще е ужасно неприятно и вече започна да се случва.В западноевропейскивариант събуждането от розовия сън изглежда по следния начин: -Спи си средностатистическия немец белгиец швед датчанин и някой ( мигрант)го залива с кофа студена вода и в момента в който западноевропеецът си отвори очите му забиват два шамара .Това е положението господа европейци .НЕКА ВИ БОЛИ КАТО СТЕ НАИВНИ
42
4
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ли ги ингегрират?Басейни?А за наште бедни хора няма олио и захар в пакета да помощи.Това е подигравка с българите, хората които носят ЕС на гърба си. Изнемогваме, а парите потъват в някакви басейни с фекалии
41
0
 
34
 
! Отговори
дойче веле преди 8 години
Меркел, че без разрешението на Бундестага "се е самоупълномощила" да позволи на стотици хиляди бежанци да влязат в страната.
40
1
 
40
 
! Отговори
до Австралиеца преди 8 години
Радвай се,че сте далече,малко сте и имате нормални политици.Не са ви налазили *** и арабите да ви съсипят хубавата държава.Особено разни ислямисти полицията ги гърми много бързо.А Европа-изпедерастя и се ислямизира в САЩ издигнаха в идол черните.Статистиките са ясни хубаво е там където има бели хора особено богати и цивилизовани лошо е там където има маймуни.
39
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия стана голямо WC
38
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вината е на тяхнана " министърка" на социалното министерсхво- разпасаната туркиня
37
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СрамотаНашите ги гонят от там, а на тия - басейни
36
0
 
34
 
! Отговори
аааааааа преди 8 години
не бойте се, ще решат въпроса кардинално и басейнът ще е само за мигранти,германките ще се плацикат в къщи в банята уморени от работа и плащане на данъци и която има вана -добре ,която няма ,няма ,само платените данъци ще и останат