Отново: Бежанци налетяха на жени в белгийски влак

Нападателите са малолетни
112
Отново: Бежанци налетяха на жени в белгийски влак
Снимка: архив Reuters

Поне трима малолетни мигранти са нападнали жени във влак по линията Брюксел-Турне (югозапад) миналата неделя, съобщават местни медии.

Още по темата

Мигрантите са 13-годишни и са кандидати за убежище във Франция. Те са били задържани, разпитани и освободени.

Според свидетелствата на пострадалите, жените са станали обект на сексуални посегателства.

По-късно в полицията са подадени още две жалби от непълнолетни момичета, които са заявили, че са станали жертва на сексуални посегателства във влака.

Според момичетата извършителите са били други, а не вече установените и разпитаните мигранти.

Премиерът Шарл Мишел е заявил на партийно събрание снощи, че правителството ще предприеме допълнителни мерки за защита на жените от насилие на обществени места.

Премиерът е отказал да посочи подробности за този план, но го е обвързал със събитията от новогодишната нощ в Кьолн, когато стотици жени станаха обект на сексуално посегателство.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
6
 
32
 
! Отговори
Дедовия преди 8 години
Аллах е един и Обама и Меркел са негови пророци. Единствено реформа или разпад на ЕС и силна Русия , съюзник на ЕС ще ни спаси от ислямистите. ЕС в сегашният му вид е пълна помия а германците не са никакви политици.
55
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да им сложат бурки направо.. пък дано тогава се усетят що за *** са
54
2
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
тече инвазия в Европа! подкрепяна от САЩ Израел Турция ... и други държави .. но защо германия и компания се връзват на това ? Едва ли някой очаква Араби да работят в Европа .. китайци, виетнамци, индийци ... да ще работят ... но араби ... вие луди ли сте.
53
0
 
23
 
! Отговори
Толераст преди 8 години
Що не пчнат местните да им побарват зачохлените жени в знак на контрапротест? Мен това ми се вижда много мултикултурно и толерантно. Интеграция.
52
0
 
13
 
! Отговори
Баба Вида преди 8 години
Да ги събират на Парк де Пренс, Стад де Франс и....Проблема се решава
51
2
 
27
 
! Отговори
факт преди 8 години
Много от по-младите мъже от този сектор,лъжат за възраста си. И понеже са си ,,загубили'' документите ,възраста е недоказуема. А като малолетни ,могат да вършат всякакви золуми безнаказано.То не че и така ще ги накажат, но например за изнасилване и ли убийство се разглежат по други правила
50
1
 
32
 
! Отговори
защо преди 8 години
Защо са освободени ,а не депортирани?
49
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво би се случило на някой турист от която и да е религия ако само погледне,не дай боже да посегне на мюсюлманска жена в някоя страна от арабския полуостров.Ще го разчекнат още на момента.
48
0
 
29
 
! Отговори
Дедовия преди 8 години
Борисов е затворил границата , нашата. Източна Европа също . Но като падна западнотъпата европа идва нашият ред. Да не говорим , че нас Турция жива ще ни изяде. Обама си води успешно Ислямската политика . Раздели Европа , Отслабва Русия , ама отслабва и ЕС заради ембаргото и сега ислямската инвазия. Кой ще плаща за тия емигранти , нали всички ние. 12 пъти по евтино беше да им се помогне в Сирия. Но не , планът е инвазия, джамии навред. Това е заложено в корана и това прави Обама , завладява ЕС.
47
1
 
2
 
! Отговори
Джуджи преди 8 години
До Западноевропеец...zapadno-amudzi..., edin GRU sektant ti ashladisva zenkiata...,bEgai da zvunis v policiata...
46
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При нападение жените нямат право на самозащита! Нито спрей, нито нож! Ще излязат те виновни, че и ще ги лежат "добричките бежанци". Да не говорим, че странични наблюдатели изобщо не се намесват да помогнат а само гледат от страни. Европа е бита карта.
45
0
 
30
 
! Отговори
boko bo преди 8 години
Това са ползите от мултикултурното съжителство с индивиди пренесли се от средновековна ислямска култура в неолиберална Европа. Надявам се така да продължат да се държат. Единствено така тия европейски сладури ще осъзнаят с какви *** си имат работа.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SHARL MISHEL NA PUBLICNI MESTA NE MOGE,A DA VLIZAT PO DOMOVETE MOGE LI?MUSULMANSKA SGAN.
43
0
 
17
 
! Отговори
Подлоги преди 8 години
НПО *** включиха заглушителите!
42
15
 
0
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Джуджи отново е мобилизирал сектата си!
41
0
 
22
 
! Отговори
Патриоти преди 8 години
Не знам защо партии като ПФ, които уж са патриоти не изявят ясна позиция за затваряне на границите, за да се съхрани България. Това към момента ни е най-големия приоритет! Не трябва да се прави само на думи, а да тропнат по масата. Сега имат още по-голяма тежест в коалицията!Поне веднъж да се състои едно отговорно държавническо решение! Трябва да се действа братя българи, а не да се чака да задуха друг вятър. Това може да е пагубно!
40
0
 
21
 
! Отговори
да преди 8 години
Още много, много малко ще се търпи това. Скоро ще има масово "изнасилване" на 13 годишни момченца от бежански произход
39
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли кой да го ошамари тия?
38
0
 
21
 
! Отговори
До 28 от 6 преди 8 години
Изобщо не очаквам такова нещо, а просто когато мъж види, че тая напаст тормози жена на улицата да реагира, а не да гледа на другата страна и да се прави на "ни чул, ни видял".
37
0
 
22
 
! Отговори
Дедовия преди 8 години
Обама води ислямските легиони. Той е мюсюлманин, черен. Осама , Обама , разлика няма. Обама е носил много дълго пръстен с надпис " няма друг бог освен аллах". Обама каза , че исляма е обогатил Европа и той е причината за Ренесанса и развитието на континента. А Меркел, тя е просто една *** жена, послушна немска овчарка. Това ни очаква , бавно ислямско нашествие и тотално заличаване в рамките на ЕС в този му вид.Обама се поклони на монарха на СА,той забърква всички каши с действие или бездействие