Тръмп не се отказва: Да спрем достъпа на мюсюлмани!

Да приключим с политическата коректност, зове той
Обновена: 15 яну 2016 07:55 | 15 яну 2016 07:52, Веселина Йорданова
46
Тръмп не се отказва: Да спрем достъпа на мюсюлмани!
Снимка: БТА

Милиардерът Доналд Тръмп, претендент за републиканската кандидатура за Белия дом, запазва позицията си, че достъпът на мюсюлманите в САЩ трябва да бъде временно спрян, за да се избегнат нови терористични актове.

Това заяви самият той, цитиран от ТАСС, на оспорвани републикански дебати в американски град Норт Чарлстън, щата Южна Каролина.

"Трябва да приключим с политическата коректност. Искам в страната да има сигурност. Имаме сериозен проблем с радикалния ислям", каза Тръмп и добави, че САЩ не бива да допускат атентати като тези от 11 септември 2001 г.

Предложението на Тръмп временно да се спре достъпът на мюсюлмани в САЩ, изказано през декември, предизвика буря от възмущение. Милиардерът беше разкритикуван от Белия дом, а също от политици от Републиканската и от Демократическата партия, които както и Тръмп се борят за президентския пост.

Неправителствената организация съвет за американско-ислямски отношения нарече предложението на милиардера фашистко. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: сащДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
На мен мюсюлманите няма да ми пипсват. Овнешко не ям и не понасям неизкъпани и напарфюмирани, че ме задушгават, а си нямам противогаз.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SAMO DONALD TRUMP
27
0
 
5
 
! Отговори
Живко Марков.Лил.Фр. преди 8 години
Дръж здраво Дони.Вие с Волен Жан Мари ЛьоПен и др.ще спрете мюслитата.
26
1
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Много си е прав Тръмп и така трябва да бъде ! Помослете - защо Тръмп не се изказва против ими-гранти индийци,японци,корейци,мексиканци и други юююжноамериканци...,а само срещу МЮСЮЛМАНИТЕ ?! Има ли другаде по света такава човеконенавистна идеология като тяхната?! Защо да ходим и се интересуваме от ИДИЛДАЕШ / все тая / когато същите зверства са извър швани у нас преди години ?!
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Югоизточна Европа е живия пример какво се случва някъде, където мюсюлмюни се настанят и започнат да "присъстват". Браво на Тръмп.
24
0
 
15
 
! Отговори
ВМРО преди 8 години
А, бе турска "сила", ти гледай да си опазите вашите нас_ани з___ици, че бомбите повече при вас гърмят. Ние, от цивилизования свят, ще намерим решение. За 500 години в средновековните условия не сте ни претопили, та сега ли? No chance.
23
0
 
20
 
! Отговори
Урбан преди 8 години
Не временно, а постоянно. Нямат място в цивилизования свят, докато изповядват тази мракобесна, дивашка, средновековна религия.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И изобщо с съмнява, че Иран иПакистан ще изберат куция кон наречен ФУНДАМЕАЛИЗЪМ....Иран особено, напук на всички писния. Те се борят само против Израел, което си е тхна частна рбота
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност майтапа ще настане като ритнеме петрола като енергия. до 10 години. Те арабеските знаят какво ги чака и напират от сега за Европа. Споко, хората се обединяват вече в народно опълчение. Гледайте сайтовете на ПЕГИДА, не четете лъжливи медии. Там всичко е филмирано. Млади европейци вече патрулират с кучета. Таман сме ви насъбрали на едно място близко до Бухенвалд... Такива като тебе Тюркиш паур са ПОЗОР за исляма. Жалко, че нормалните мюсюлмани ще го отнесат заради вас!!!! Аллах да ги пази
20
1
 
31
 
! Отговори
християнка преди 8 години
Много ме кефи този Тръмп, както и Виктор Орбан. Хора с гражданска позиция, мислят за народа си и отстояват мнението си. И най-важното - ПРАВИ СА !!! КАЗВАТ ИСТИНАТА ПРАВО В ОЧИТЕ !!! Защо само християнските държави да бъдат политически коректни ? Мюсюлманските защо не са коректни спрямо християните ? В Бахрейн, който празнува Коледа, го очаква 5 г. затвор - и това го съобщиха официално. Къде е папата ? Къде са защитниците на правата на човека ? Кой защитава християните в мюсюлманските държави ?!
19
2
 
17
 
! Отговори
hate Killary Clinton преди 8 години
НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! ТРЪМП!
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Turkish power....амо да ти напомниа, цхе бомбите на Иран и Пакистан няма да ви стигнат да унищожите цивилизациата. Поне 80% от тях или няма да излетят или ще бъдат унищожени... За сметка на това ВИЕ, от Империата, ще бъдете така тотално прекопани, че ще се образува едно ново и прекрасно море на арабскиа полуостров:) Изобщо не сте в състояние да спрете нито една ракета, пак била и руска. И Виена няма стени отдавна. Не са потребни. И сте малко над 1,2 млрд. Вземай си хапчетата и не спи на течение.
17
2
 
29
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Браво! Кажи истината!Не се ли замисляте, защо Тръмп има такава популярност! Това идва от факта, че говори истини!Останалите политици говорят демагогически гротески, от които на хората им е писнало?Обществата нямат никаква нужда от "полит коректност", а от истината!Самия термин "полит коректност" означава, че се стремиш да си "коректен", без значение каква е истината! Каква коректност е това?
16
1
 
23
 
! Отговори
факт преди 8 години
Тръмп е умен, независим и богат.Това е човек,който знае какво иска и го постига и който вижда кристално ясно нещата и има смелостта да ги каже на висок глас. Разбира се -неговите противници правят всичко възможно да го вкарат в карикатурен образ ,да го омаловажат или изкарат вампир ,хранещ се с беднтеи ***. Ако стане президент-САЩ и света го чакат мирни години на добри търговски отношения и просперитет.Ако загуби-чакайте войни,тероризъм,бежанци.
15
1
 
18
 
! Отговори
До 12 преди 8 години
До Анонимен : Прав си, когато в С.Арабия позволят и се построят стотина църкви и приемат таченето на нашите празници, тогава могат да имат претенции фанатиците....Когато те финансират строежа на джамии в БГ може ама черква при тях дума да не става , двоен лицемерен стандарт!Като искат права да имат в християнския свят, да създадат първо такива на тяхна територия!!
14
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На приказки го докарва... На действия, вероятно ще бъде американския Волен...
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тръмпе ела в БГ моля ти се и почвай да ги очистваш тея *** :)
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МихайловИ аз презирам бедните и миришещите, които по някаква случайност са освен това безполезни и некултивирани.
11
4
 
1
 
! Отговори
ateist преди 8 години
tozi charshaf i hristiqni nemoje da obicha prosto po priroda e zloben evreite go sponsorirat
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на бас че малко преди президентските избори ще има атентат в САЩ и този вземе да спечели.