Бежанец индиец премръзна до смърт в Русия

Край Мурманск температурата е минус 19 градуса
18 яну 2016 14:22, Елка Василева
19
Бежанец индиец премръзна до смърт в Русия
Снимка: архив, Reuters

Труп на премръзнал до смърт бежанец от Индия е открит на руско-финландската граница в Мурманска област. Това съобщи агенция FlashNord, като се позова на източник от правоохранителните структури в руския регион.

По предварителна информация мъжът е премръзнал до смърт в района на село Алакурти в югозападната част на Мурманска област. Тялото на 33-годишния човек е открито в кола в неделя. Образувана е проверка.

По информация на сайта Хибины.com колата с тялото на индиеца се е намирала близо до граничния пункт Приозьорский на руско-финландската граница. Мъжът бил пристигнал там на 12 януари, където заедно с други хора от Близкия изток и Югоизточна Азия очаквал разрешение за влизане във Финландия. При огледа на тялото не са открити видими телесни увреждания или признаци за насилствена смърт.

През есента на миналата година Районен съд в Мурманск постанови да бъдат екстрадирани четирима сирийски бежанци с просрочени документи, които били задържани от служители на миграционната служба, пише Лента.ru. Мигрантите са живели в Русия от 2011 г. , повечето време в Москва. През това време те научили руски език. В Мурманск сирийците пристигнали, за де се прехвърлят в скандинавските страни, но били задържани от служители на миграционната служба.

Температурата в Мурманск през изминалата нощ е била минус 19 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: бежанецМурманск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До patriotНе зная колко милиона храни Ердоган, но аз тебе колко те храних....и цялата ти рода продължавам да храня. Сърби ли те гърба и южно от него?
15
3
 
4
 
! Отговори
patriot преди 8 години
ERDOGAN HRANI TRI MILIONA SIRIYCI.I NE SAMO OSIGURIL IM E ZDRAVEOPAZVANE PO DOBRO OT BG TO.UCHILISHTE ZA DECATA.HRANA TOPLINA.PODSLON.I T.N.VECHE IMAT PRAVO I NARABOTA.!!!!!! A EDINNESHTASTNIK OT INDIYA NE MOGAT DA PODSLONYAT ONEZI S YADRENITE VODKI.ISKANDERI.VAZHODI I PADENIYA.NIKOYNE MOJE DA SI GO MERI S AGATA.NAY VELIKATA IMPERIYA V ISTORIYATA NA CHOVECHESTVOTO.I NAY SPRAVEDLIVATA.PONE AMERIKANCITE SA SI GO NAOISALI NA STENATA V SENATA.C 400 .TRIUMF.PODVODNICI I T.N.A EFIN LIMON NYAMAT.
14
1
 
7
 
! Отговори
летящата вещица преди 8 години
при нас, вдругиден се очакват минус 20, дали ще има богат уражай?
13
2
 
3
 
! Отговори
TRAKIEC_ORIGINAL преди 8 години
И ПАК ДО 10:И ОЩЕ НЕЩО.... КИТАЙЦИТЕ ИМАТ СЪЩАТА КОЖА КАТО ПОВЕЧЕТО ЕВРОПЕЙЦИ!!!!!! ИНАЧЕ ЗА ИНДИЙЦИТЕ СИ ПРАВ НО ПРИ СМЕСВАНЕ С КИТАЙЦИ ИЛИ ДРУГИ ИЗТОЧНО АЗИАТЦИ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ...... А ПРИ СМЕСВАНЕ С ТЪМНИ РАСИ СЕ ПРОМЕНЯ ПОЧТИ ВСИЧКО...... УЧИ БИОЛОГИЯ ИМА КАКВО ДА НАУЧИШ ОЩЕ!!!!!!
12
5
 
3
 
! Отговори
TRAKIEC_ORIGINAL преди 8 години
ДО 10:АМИ ТО И БЕЗ ТОВА РАШКИТЕ(И ОСТАНАЛИТЕ СЛАВЯНИ) СА СИ МОНГОЛИ(ВСЕ ПАК МОНГОЛИТЕ СА ГИ СЪЗДАЛИ ТЯХ) ТАКА ЧЕ..............
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Индийците пък откога са бежанци?!? Война ли има при тях, че не съм чул?!?
10
3
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Путин да подава оставка. Не е осигурил нужната температура на ***
9
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като им се исипят 100 000 000 братя индици и двойно повече братя китайци по линия на БРИГС алкашите ще станат жълто кафяви ФАКТ
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откога манголиерите са от каста "индиец" ?
7
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен руските човекоядци са го "консервирали" !
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Индия .. бежанец .. в едно изречение?!!?Какво ви става, толкова ли ви е страх вече, че не пишете нещата с истинските имена? От коя война бяга тоя индиец, че така сте го нарекли?
5
2
 
17
 
! Отговори
Shari vari преди 8 години
Да не е някой местен индиец... имаме си традиции там :)
4
1
 
40
 
! Отговори
Марто преди 8 години
Егати и полит-коректната тенденция, всеки нелегален безделник да се нарича вече "Бежанец". В Индия са се скъсали от войни напоследък.......
3
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя нещо е много заблуден, хората не бягат към Русия а от Русия!
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ме извинявате, ама тоя е и...т! Първо в Индия няма война, т.е. тоя не е "бежанец", а емигрант и при това най-вероятно нелегален и второ всеки ходил на училище в 5 клас знае какъв е климатът в Русия и че по това време на годината е доста студено, т.е. тръгва подготвен! Или и тоя е бил като "сирийците" които най-накрая стигнали до Швеция и отказали да слязат от автобуса, защото не очаквали, че е студено! Ами неграмотни и...ти какво повече да кажеш!
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бежанец индиец премръзна до смърт в РусияЕ па нищо, поне видя свободата за последно !