Вашингтон наложи нови санкции на Техеран

Повод са проведените изпитания на балистични ракети
18 яну 2016 16:44, Анисия Иванова
30
Вашингтон наложи нови санкции на Техеран
Снимка: Bulgaria On Air

Вашингтон наложи нови санкции на Техеран. Те са насочени срещу ирански компании и частни лица заради проведените в страната изпитания на балистични ракети.

11 местни компании попадат под ударите на санкциите. На тях им е забранено да използват американската банкова система.

Решението беше взето само ден, след като бяха отменени международните санкции срещу Иран по отношение на ядрената програма на Техеран.

По темата вижте и видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Вашингтон наложи нови санкции на Техеран. Повод са проведените изпитания на балистични ракети"а другия месец повод ще е че изобщо живеят в зоната на интересите на ФАЩ, бе то май това е основния повод от много време насам....
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, сън не ги хваща тези хора да мислят мръсотии и интриги за целия свят. Няма почивка за тяхната злоба и алчност. Гръм да ги удари!
17
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Връщат си за това, че цял свят видя арестуваните американци на колене и с ръце на тила, оправдаващи се че двигателя им се счупил, че GPS-са паднал зад борда и за това се объркали и навлезли в иранските териториални води. Като малки деца направили беля.
16
0
 
12
 
! Отговори
Проблеми с космоса преди 8 години
При приземяването си днес американската ракета "Фалкон" претърпя жестока катастрофа. Първата и степен не можа да запази равновесие и се просна хоризонтално като ***.
15
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
А нашите ръководители и управляващи от ЕС къде се бавят защо още не са наложили и те санкции щом глемият брат казва ние трябва да се по строги.
14
0
 
23
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Има ли още някой който да се съмнява в двойния аршин на краварите ,готови са на всичко само и само да няма силни независими държави които не им играят по свирката . До вчера обонго говореше за исторически напредък ,а днес си показаха рогата как очакват света да им вярва.
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи едни държави могат да нападат и дестабилизират други, но трети не могат да си тестват ракетите. Тези от САЩ засюужават някой дс ги сложи на мястото им.
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иран е най-успешната държава.. 8-пъти е нараснал научнотехническия потенциал.. 2 пъти е увеличил населението си .. и 60% от младежите са с висше образование... Благодарение на саннкциите на запада.. Такъв скок не е направила нито една нация ..
11
0
 
9
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Подготвяш ли се за 2 февруари, нежнии приятелю?.
10
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"bolnata krava" i "bolnata umrqla mechka"ne iskat "bolnata nindja" da ima qdren arsenal za samoodbrana zashtoto togava nqma kak da im otkradnat petrola
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То пък едни санкции - да не ползват американската банкова система. Ами да ползват руската или китайската или където искат. Много се разгорещихте с коментарите май...
8
1
 
30
 
! Отговори
цък преди 8 години
Вашингтон наложи нови санкции на Техеран.----------Преди това обаче, САЩ изчака иранците да им върнат пленените 10 морски пехотинци, които уж случайно, амо малко нарочно навлязоха в териториалните води на Иран с два катера.Обяснението на задържаните скумрии беше, че "търсели да заопълнят катерите с гориво", сиреч търсели "бензиколонка" у морето"!?!?!?
7
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иран няма право на атомна енергия, на балистични ракети и т.н. Интересно на какво имат право, какво трябва да правят, да седят и да вегитират ? САЩ наистина са световното зло.
6
3
 
33
 
! Отговори
koko преди 8 години
Иранците са прекрасни хора и една от малкото независими нации, стига сте говорили глупости и тъпотии....
5
50
 
3
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Иранците са фашисти също като рашките. Трябва непрекъснато да има санкции срещу Иран, Пyтлеристан и Северна Корея!
4
2
 
17
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Сащ нямат сметка при евтин петрол. Трябват санкции върху производителите на петрол, за да се повиши спекулативно цената на петрола
3
3
 
29
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Абе тия, освем да налагат санкции наляво и надясно, друго могат ли?
2
0
 
14
 
! Отговори
persian преди 8 години
Те понеже бързаха да си преместят парите в сащ
1
2
 
15
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
sega e moderno kato te e strax ot nqkogo da mu nalaga6 sankcii