Путин зове евреите от Европа да се преселят в Русия

"Да идват при нас. От СССР си тръгваха, нека сега се върнат"
20 яну 2016 12:30, Елка Василева
386
Путин зове евреите от Европа да се преселят в Русия
Владимир Путин. Снимка: БТА

Евреите от страните в Европа да се заселят в Русия, защото така ще бъдат на сигурно място. За това призова президентът Владимир Путин, след като се срещна в Кремъл с делегация на Европейския еврейски конгрес. Той подчерта, че Москва разглежда организацията като естествен съюзник в борбата срещу антисемитизма, предаде БНР.

Според Путин Европейският еврейски конгрес се бори много ефективно срещу проявите на ксенофобия и на крайните действия на нетърпимост.  По думите му той е пряк партньор за запазване на спомена от Втората световна война, без да се изкривяват историческите факти, свързани с Холокоста, които Путин определи като "катастрофа от общочовешки характер".

Руския президент благодари и за действията на Европейския еврейски конгрес, че спират "открито и без колебания" всякакви действия на героизирането на режима на нацизма и фашизма. 

Отговаряйки на реплика на ръководителя на Европейския еврейски конгрес Вячеслав Кантор за лошото и несигурно положение на евреите днес в Европа, които са подложени на натиск, Владимир Путин предложи на евреите, които не се чувстват в безопасност в Европа, да се преселят в Русия.

"Да идват при нас. От Съветския съюз си тръгваха, нека сега се върнат", каза руския държавен глава, цитиран от електронните медии в Москва.

В отговор Вячеслав Кантор заяви, че "това е принципно нова фундаментална идея" и обеща задължително да я обсъди на конгрес на организацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
8
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 280Америка стана най-могъщата като извърши един от най-големите ГЕНОЦИДИ в историята на СВЕТА за да си разчисти жизнено пространство и след 1900 година живееше само върху плещите на ИКОНОМИЧЕСКИТЕ СИ КОЛОНИИ. САЩ никога не е имала класически колонии. В момента малко или много и ние сме една от тези Икономически Колонии.
177
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе русия загива, Путин го вижда и вече прави отчаяни опити да привлече пари, но евреите не са глупави да се оставят на руските пиянки да ги оберат.Русия затъна до шията в собственото си блато ... Факт!
176
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БобиГлупости казваш. Украйна започва серия от дела първото от което е за конфискуваните и национализирани от Русия активи на украинските железници в Крим. Искът е за много повече от 3 млрд долара.
175
6
 
4
 
! Отговори
skymaster1 преди 8 години
евреите трябва да са луди да отидат в русия,в европа те са заможни в русия ще се нагледат на всякакви щуротии
174
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците са вечно пияни, защото ако изтрезнеят и видят къде и как зле живеят ... ще избягат веднага или ще почнат масови самоубийства.
173
3
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Ей Боби, 274Знам и аз това казвам няма ДЕ ЮРЕ за какво да се хване ако имаше до сега не Украйна а САЩ 1111 пъти да са осъдили рашките.
172
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 272Точно така приходите на Газпром са спаднали 12 пъти в долари точно заради загубата на пазара в Украйна. Така е ще знаеш. Помоооощ
171
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До св.св.Маркс и Енгелс 276Аз не съм Русофил САЩОФОБ съмпросто начина на действие на САЩ е Хвърляй всякакви нечистотии срещу противника си, демонизирай го и така нататък по пълна програма.Е аз най-малкото показвам глупостите и откровените лъжи на тази програма.
170
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За 200 години от голо поле Америка стана най-богата и могъща.За целия си период на съществуване Русия винаги е изостанала, пиянстваща и куцукаща след другите държави!Няма напредък за тези каскети и това си е!На злато лежат, гладни и жадни ходят.И пияни.
169
4
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
"ГАЗПРОМ"--официално обяви края на "Ю.ПОТОК"!Русофилчетете , си бъркат в очичките и тихо плачат по ъглите на ....Позитано-20....!Боленчо---в хистерия:Нема да има руски войски --да охраняват Ю.Паток.....О , УЖАС...!!!!!!!!!/..НЕМА НОВ 9.09.44г..../
168
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 262Украйна да осъди Русия за какво?За това че Украйна едностранно реши да не си плаща 3 Милиарда дълг Към РФ?За това че след като Руснаците направиха жест и казаха добре не го искаме сега върнете го в следващите 3 години по 1 на година - Пак не че и закон за Мораториум прокараха?За твое сведение ЛНР вкара обвинения в Международния Наказателен Съд срещу Украйна за ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ДОНБАС. Трупове на деца разкъсани от Украинската артилерия има прекалено много.
167
1
 
5
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 8 години
До Боби Абе Боби-защо заедно с другите русофилчете не вземете та се изселите във "велика " руссия-какво търсите в презряна гейропа .По комунистическо време недоволните така правеха-бягаха в Америка .Хем сега е лесно -никой няма да стреля по вас на границата...
166
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 273Путин е един нещастен офицер от КГБ. След толкоз години с огромна цена на нефта т'ва чекистче нищо не направи за икономиката на Русия. Затова сега Русия се срутва като хартиена кула под веригите на танк.
165
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям шахматист е Путин.Ердоган само с един ход го матира.На цената на една ракета въздух-въздух и няколко тира с изгнил зарзават накара руснаците да разрушат Сирия от следвоенното възстановяването на която Турция ще спечели милиарди.Позагуби малко от руските туристи,които и без това заради тоталното обедняване едва ли щяха да си позволят почивки.Голям шахматист е Путин.
164
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като шитне газопровада си Украйна , на ЕС----ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ , КЪМ НЕГО--АВТОМАТИЧНО ПАДАТ!НЕМА НУЖДА...НИ "ОТ ЮЖЕН" ..НИ "ОТ ТУРСКИ" ...НИ ОТ "АБЕСИНСКИ ПАТОК"...ха,ха,хааааааа...ЗАЕМА Е "ОТКУПЕН"---И .......ИГРАТА ЗАСПИВА...ХА,ХА,ХААААААААААА
163
0
 
2
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
По вложения за наука Израел заема 2 място в света след Швейцария,и 1 място по вложения в медицината."великата"Русия по тези показатели се намира съответно на престижното 43 и 54 място .Честито!!
162
0
 
3
 
! Отговори
Noname преди 8 години
Вика, но само онези с поне 1 000 000 $ в сметката си. Имат ли по-малко - значи не са истински евреи ;)
161
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 261Русия изгуби огромен пазар като Украйна ахааххаааа смеех ами те украинците не си плащаха за газа бе я си спомни. Затова Русия поиска да си плащат предварително и чак тогава да получават газ егати огромния пазар. А и Украйна нека първо да си върне дълга от 3,5 млрд. долара пък после ако иска да я съди.
160
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ги вика и още как...1$ =81 РУБЛИ....
159
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе конспираторите,нали Русия беше жертва на евреите,юдо-масони въобще лоши хора.И изведнаж ПУТИН с цяло гърло ги моли да се върнат.Тук има някаква конспирация...