Путин зове евреите от Европа да се преселят в Русия

"Да идват при нас. От СССР си тръгваха, нека сега се върнат"
20 яну 2016 12:30, Елка Василева
386
Путин зове евреите от Европа да се преселят в Русия
Владимир Путин. Снимка: БТА

Евреите от страните в Европа да се заселят в Русия, защото така ще бъдат на сигурно място. За това призова президентът Владимир Путин, след като се срещна в Кремъл с делегация на Европейския еврейски конгрес. Той подчерта, че Москва разглежда организацията като естествен съюзник в борбата срещу антисемитизма, предаде БНР.

Според Путин Европейският еврейски конгрес се бори много ефективно срещу проявите на ксенофобия и на крайните действия на нетърпимост.  По думите му той е пряк партньор за запазване на спомена от Втората световна война, без да се изкривяват историческите факти, свързани с Холокоста, които Путин определи като "катастрофа от общочовешки характер".

Руския президент благодари и за действията на Европейския еврейски конгрес, че спират "открито и без колебания" всякакви действия на героизирането на режима на нацизма и фашизма. 

Отговаряйки на реплика на ръководителя на Европейския еврейски конгрес Вячеслав Кантор за лошото и несигурно положение на евреите днес в Европа, които са подложени на натиск, Владимир Путин предложи на евреите, които не се чувстват в безопасност в Европа, да се преселят в Русия.

"Да идват при нас. От Съветския съюз си тръгваха, нека сега се върнат", каза руския държавен глава, цитиран от електронните медии в Москва.

В отговор Вячеслав Кантор заяви, че "това е принципно нова фундаментална идея" и обеща задължително да я обсъди на конгрес на организацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
2
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА: преди 8 години
Играта с Гърция е проста:Дават един остров за база на САЩ или ЕС......и дъловете са оправени!Така и рускато база в Латакия, става излишна!
157
0
 
2
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
По-интересно ще стане,когато призове руснаците в САЩ да напуснат в името на безопасността си.(Хи-хи)Не е задължително да се връщат в Русия,разбира се.
156
3
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
.....май скоро ше почнат да викат и Ердогановите хора....ама ,нейсе..!Иран --така ги изпързаля ....че *** ше почне вече сам да си говори и.. да си дава интервюта...!/...петрола падна и под 27-$/барела../А , иранците се включват в доставките на горива за ЕС!НАМЕСАТА В СИРИЯ ---СТАВА ЛИШЕНА ОТ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ!!!
155
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 252Кое от хипотезата ми е нереално?Украйна има в момента такива дългове че не знам колко време ще ги връщат. И тези дългове са натрупани за последните 2 Майдански години.За да запази Еврото "Спасиха" Гърция но като теглиш чертата излиза че Гърците ще си върнат всичко от главницата до евро опростиха им лихвите.Това няма да стане с Украйна. Кой ще им плати дълга за да ги стабилизира?ЕС? хе хе хе САЩ? кога се е чуло и видяло да дадат пари без нещо да искатОкачи на шията на РФ.
154
4
 
3
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 8 години
Представям си как евреите сега ще се юрнат към"великата "руссия...То самите руснаци се чудят къде да се спасяват-плъзнали са като *** по целия свят...
153
3
 
5
 
! Отговори
Да! Да! преди 8 години
Путин е много мъдър. Скоро ще разберете за поредния му умен ход. Имайте малко търпение.
152
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те същите които сега го величаят утре пак ще обърнат резбата когато му ритат зелката по красная плошчать..от осанна ще има разпни го...кво друго да очакваш от робофил
151
2
 
3
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
Рускоезичните еврей отдаааавна напуснаха матушката реализирайки се в Израел и САЩ!!Другаря Путин вече няма с какво да ги привлече.След промените в периода 1993- 1998 от Русията си тръгнаха повече от 2 мл.еврей.Повечето инженери,конструктори,лекари.Така че малко късно се е сетил царя -батюшка да ги привиква.
150
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 247В Украйна са реално две три дузини "Олигарси" и те повечето реално не седят в самата Украйна а и да не забравя всеки има поне по 5-6 чужди паспорта не се съмнявам от някоя екзотична страна и дипломатически. Имат си собствена Охрана и т.н.Като оставят Неонацистите да се опитата да потушат бунтовете единствените които ще се намесят за Рашките. Евреите са необходими на Путин да тушират правителствата на европа достатъчно време за да може Рашките да неутрализират неонацистите.
149
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Реших да си купя златни рубли,отивам със 100 долара в ченджа и оня ми вика добре,ама ела с ръчна количка,че иначе няма как да ги носиш
148
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Буби,кво им пречи на украинците да разкъсат както казваш един олигарх и да вържат бюджета както в Русия,нали това предлагаше като изход в една друга новина:))...и марсолчо може да се изкаже
147
1
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
тц тц тцДа се запознаем с гей-арийците в РусияЕдно интервю с член на Гей Арийски националсоциалисти"Те не са никак малко само в Москва и околността са около 2хил. човека, горди-гейове, които считат, че само гей-мъжа е достоен, че секса е ритуал, в който трябва да има извращения в стил BDSM, макар и това да е доста различна интерпретация на нацистките идеи и писанията на Хитлер в Моята Борба."
146
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен238 Еми защото имат пари рашъните бе--затова и купуват американски ценни книжа--и с това ги държът за гърлото---защото ако хвърлят тези книжа на борсата---не ми се мисли за краварите.....
145
1
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До Анонимен 241,напиши Сергей Зверев в гуглето и се наслаждавай
144
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
Леле ама как Путин Всички включително и всички Умници в тоя форум ви ХЪРЗУЛНА и то не по нанадолнището а точно обратното по нанагорнището.Реалната Политика - Скоро Украйна(защо не беше по-бедна та вече да са свършили с ограбването) колкото и да я държат над повърхността ще глътне водаДефлот, супер инфлация, МЕГА Мизерия и хората ще излезнат по улиците да търсят отплатаОлигарсите ще избягат и ще останат Неонацистите от Азов и сиеТЕ ЩЕ СТРЕЛЯТ НА МЕСО 1111%РФ ще трябва да се намеси
143
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПешкоПешко -***....еталон на гей-индустрията и извращенията е само Евро-Атлантика------------отдавна самите те го казват и доказват.......
142
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така като гледам няма нито един луд рублофил.....просто още не са прегледани всички русофили
141
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както става ясно голия "Рейтинг" на Путин няма да спаси Русия...ами да идват Еврейте !
140
1
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До Анонимен 230,кофти а. Оказва се, че матушката е евразийско гейядро. Ич не е православно нали.
139
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен223.....Еми прочети в Ройтерс бе --инфото е от днес.Или ще кажеш че и Ройтерс са русофили????Ейййй *** сте смешковци това шорошоидите.....